מה תעשה כש...

shakira5

New member
מה תעשה כש...../images/Emo35.gif

תקבל דיסק חדש של שאקירה?
שאקירה תיפרד מאנטוניו..?(חס וחלילה!)
שאקירה תחליט שהיא פורשת מעולם הבידור?
יוולד לשאקירה ילד.?(בעזרת השם!)
שאקירה תבוא לארץ? (ושתגיע כמה שיותר מהרר...!!אני מתגעגעתת...
תראה את שאקירה בוככהה...?
תיכנס לחנות דיסקים..?
תראה בחנות פוסטר שאין לך כשאין עליך כסף..?
תראה בחנות דיסק שאין לך כשאין עליך כסף..?
תשמע אנשים שאתה מכיר מקללים את שאקירה ?
שאקירה וזמר\ת ששנואים עליך ביותר יוציאו דואט?
יתחיל להתנגן בטלוויזיה קליפ של שאקירה?
תשב במסיבה עם חברים ויתחיל שיר של שאקירה?
תשב באוטו עם חברים ויתחיל שיר של שאקירה שהם הכי פחות אוהבים?:-\
תתעורר בבוקר?
לפני שתלך לישון בלילה?
תחזור הביתה אחרי יום ממש קשה בבית-הספר או בעבודה ותהיה במצב רוח על הפנים..?
תקבל ציון גרוע במבחן שממש היה חשוב לך להצליח בו.?
תקבל ציון ממש גבוה במבחן ותהיה מאוד מסופק?
תיקלע לדילמה מאוד קשה ולא תדע מה לעשות..?:-\ מקווה שנהנתם....תענו....זה שאלון נחמד...ככה תוכלו לראות עד כמה אתם באמת מעריצים את שאקירה ואם אתם צריכים כבר עזרה טיפולית או שאתה מעריצים אותה אבל על גבול הטעם הטוב...חח..
אם כל התשובות שלכם קשורות לשאקירה...אתם צריכים עזרה טיפולים ודחוףף..חח....אני בטח אחת מאלה שצריכים.....אני יענה עכשיו ונראה כבר...חח...תענו רק את האמת ובכנות כי אם לא זה לא שווה....
בהצלחה! תהנו!

shakira5

New member
עונהה...../images/Emo26.gif

אני א-ש-ת-ג-ע!!!!!דיסק חדש של שאקירה בשבילי זה כאילו החזירו אותי מחדש לחיים....אין דבר בעולם שמעלה לי חיוך יותר גדול על הפרצוףף...!! אני נטרפתת מדיסק חדש פשוט נטרפתת..!
אוייי ואבוייי.....אני אהיה בדיכאוןן.....שיואוו...רק מלחשובב על מה זה יעשה לה ובאיזה במצב רוח היא תהיה מזה כי אני יודעת שהיא ממש ממש אוהבת אותו....וואיי...אני לא אוכל לישון בלילותת.....כמה שאני אהיה עצובהה....
א-י-ן מ-צ-ב!!!!אני לא מרשהה להה.....שלא תעזז.....איך אני אחייה בלעדייהה.?!?!....היא החיים שלי היא השמש שלי כשאני קמה בבוקר והכוכב שלי כשאני הולכת לישון....אני לא עוברת יום בלי לשמוע אותה בבוקר איזה 3 פעמים ובמשך היום עוד איזה 85-90 פעמים אם לא יותר ובלילה 4 פעמים לפחות כי אם לא אני לא ארדםם.....אין מצב שהיא פורשת אלא אם כן היא רוצה להרוס לילדה בת 14 ת'חיים....
קולולולולולווווו.....אני אסע למיאמי לראותת אותו מזתומרתתת....???למיאמי,לקולומביהה,לאן שהיא לא תרצצההה.....שאקירה יולדתת ילדד...??יש כזה דברר שנקרא הבן של שאקירהה...?יש בן אדםם בכלל שיש לו גנים משאקירהה...??שיצא מהבטן הזוו..??שיש לו הזכות,הכבוד,המזל,המלאכיות,האלוהיות לקרוא לשאקירה "אמא"...?את זה אני אצטרך לראות בעיניים.....
קקדייממההה שתבבוואא כברר....!!!אני כבר לא מסוגלתת לחכות יותרר....היא חייבת לבואא...!!!ברגעע שמודיעים על מקום להזמנת כרטיסים אני הראשונה שקונה...!!!!אני מתה שזה יקרה כברר האירוע ההיסטורי הזהה..!
לללללללאאאאאא..!!!!אסורר שדברר כזהה יקרההה...!!!!אני לא מרשה שאנשים יפגעוו בהה ובטח שלא יגרמוו לה לבכותת..!!! אם אי פעם מישהו יעשה לה משהו עד כדי כך נורא שהיא בכתה מזה-יש לו עסק איתי!
דבר ראשון-אני אטוסס לאגף של שאקירה למרות שיש לי את כל הדיסקים כדי לראות שלא פספסתי כלום...מה אני יעשהה....זה ככה וזהו....אני לא מסוגלת להיות שם ולא להסתכל איזה דיסקים הם מוכירם...חח...דבר שני....אני אסדר את כל הדיסקים של שאק לפי סדר הוצאת לפני שאני יוצאת מהחנות,זה מובטח! חח...
אחביא את הפוסטר בחנות ואטוס להביא מזומניםם.....
אחביא את הדיסק בחנות ואטוס להביא מזומניםם.....
אדחףף לשיחהה באותו רגעע ואתחיל לצעוקק עליהם כמו שלא צעקוו עליהם בחיים שלהם והם צריכים לקוות שזה יהיה לי מכות!מי המנוול שיש לו זכות לקלל את שאקירה?!?! מצטערת,עוד לא נולד האדם הזה!
אחרוש על השיר בכל מקרה כי שאקירה לוקחת בו חלק אז הוא מ-ע-ל-ף!
אני ארוץ בהיסטריה בכל הביתת ואצעק ואקפץץ ואפגין את "כשרוני" בריקוד בכך שאני ארקוד את כל התנועות שהיא רוקדת ואני פשוט אפתח בית משוגעים קטן למופרעים נפשית בבית...חח...
למרות כל הביישנות שלי והחוסר ביטחון הרבה שלי שזה כבר לא יאומן,אני אקום כמו גדולה ואתחיל לדפוק שם ת'ריקוד של החיים שלי...חח...
"שאף אחד לא יעיז להעביר תחנה!" ציטוט שאני בטח אומר ואני אתחיל לדקלם שם את המילים של השיר ואני לכמה ד'ק לא יהיה בעולם הזה ואף אחד לא יוכל לדבר איתי כי אני פשוט לא יענה..חח...
דבר ראשון-לשמוע 3 שירים של שאקירה כי אין לי זמן ליותר מזהה....
לא נרדמת בלי לשמוע 4 שירים של שאקי לפחות....
אני אשמע ואבכה ואשיר יחד עם בלדות מרגשותת של שאקירה למיניהן...
אחזור הביתה בבאסה של החיים ואשב לשמוע שירים משגעים של שאקירה ויחזור לי המצב רוח תוך רבע שעה גג! חח...
אחזור הביתה מבסוטה ואשב לשמוע את HDL,DEC,WW ועוד מלא מלא שירים מוכרים ומלאי אנרגיה ושימחת חיים של שאקירה!
אני אחשוב מה שאקירה הייתה עושה במקומי וסביר להניח שאני גם יעשה את זה בסוף...חח... זהוו....אלה התשובות שלי...עכשיו תורכם!

12ShakirA12

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

את לא נורמליתתתתתתתת וואי
איזה הערצה גדולה יש לך אליה

12ShakirA12

New member
יוו אהבתיייייי, עונההההה../images/Emo24.gif

תקבלי דיסק חדש של שאקירה
אחרוש עליו בלי סוף עד שאני אדע את המילים של כל השירים
שאקירה תיפרד מאנטוניו..
לא רוצה לחשוב על זה
שאקירה תחליט שהיא פורשת מעולם הבידור
ועל זה על אחת כמה וכמה אני לא רוצה לחשוב
יוולד לשאקירה ילד
אני אחפש דרך להגיד לה מזל טוב
שאקירה תבוא לארץ
אני אלך להופעה כמובן.. שורה ראשונה!! ואני אמצא איך להתגנב למאחורי הקלעים
מי מצטרף אליי
?
תראה את שאקירה בוכה
אני אתן לה חיבוקי
תיכנס לחנות דיסקים
אחפש איזה דיסקים של שאקי יש להם שם
(זה כ"כ נכון אצלי..
)
תראה בחנות פוסטר שאין לך כשאין עליך כסף
אם זה פוסטר שאני ארצה אני אשיג ת'כסף
תראה בחנות דיסק שאין לך כשאין עליך כסף
ראו תשובה הנ"ל
תשמע אנשים שאתה מכיר מקללים את שאקירה
אני אהפוך לסנגורית
שיסתמו
שאקירה וזמר\ת ששנואים עליך ביותר יוציאו דואט
אוקיי זה כבר קרה
ותגובתי ממש לא הייתה צפוייה
...
יתחיל להתנגן בטלוויזיה קליפ של שאקירה
שומדבר מיוחד..
תשב במסיבה עם חברים ויתחיל שיר של שאקירה
אני פשוט אחייך חיוך גדול מאוזן לאוזן
ואגיד לעצמי "הווו סוף סוף משמיעים מוזיקה איכותית
"
תשב באוטו עם חברים ויתחיל שיר של שאקירה שהם הכי פחות אוהבים?:-\ אכפת לי גם
הלווווו זאת שאקירה!!
תתעורר בבוקר
אסדר ת'תיק ואשים שם את המפתחות והאמפי3...
לפני שתלך לישון בלילה
האמפי בא איתי
|מתוודה| לא יכולה לישון בשקט.. אני חייבת מוזיקה או רעשים או משהו
כדי להרדם
תחזור הביתה אחרי יום ממש קשה בבית-הספר או בעבודה ותהיה במצב רוח על הפנים
המממ אני אתנחל במחשב כדי לשכוח מהכל
תקבל ציון גרוע במבחן שממש היה חשוב לך להצליח בו
אבקש מועד ב'
תקבל ציון ממש גבוה במבחן ותהיה מאוד מסופק
שומדבר מיוחד
תיקלע לדילמה מאוד קשה ולא תדע מה לעשות
אתייעץ עם חצי עולם
היה כיף לענות
תודהההה חחחחחח

shakira5

New member
חחח..איזהה מתוקהה אתת..חח../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

יש קטעים שאת מה זה ומהה ליי... אני גם חייבת לידי את האמפי4.....אני לא נרדמת בלעדיו אני צריכה לראות או לשמוע משהו לפניי...חח.. ובקשר ל"מה תעשה כששאקירה תבוא לארץ".... א-נ-י ב-א-ה א-י-ת-ך!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני חייבת להתגנבב לשםם......שיואוו.....רק לחשוב שהיא דורכת על אדמת ארציי עושה לי צמרמורתת...!!! אני עוד לא מעכלת בכלל שיש מצבה היא פהה....
שיואו איזה התרגשותת...חח...
תודה שענית!

12ShakirA12

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

יאללה, ששאקי תגיע לארץ נעשה איזה תכנוניישן התגנבות אל מאחורי הקלעים

shakira5

New member
חופשייי..אני איתך!../images/Emo8.gif../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

חחחחחחחחחחחחחח.....רק שתגיעע כבר קודםם כל....אני כבר יעשה את כל ההתגנבויות שצריךך....וואיי....אני לא מאמינה שקיים בן אדם כזה בכלל ושיש אנשים שבאמת באמת זוכים לדבר איתו!
יש אנשים שנולדו עם מזלל.....

shakira5

New member
חח...נכוןן....רוב האנשים שמדברים

איתה צריכים רמת השכלה כלשהי...לא כל אדם פשוט מסוגל לדבר עם אלוהים....
איזהה באסהה שלי אין ת'שכל המתאיםם....אבל לא נורא....אני מבטיחה לך שאני והרמת משכל הנמוכהה מאוד (מאוד מאוד מאוד מאוד) אפלחח את עצמי לשםם ואדבר איתה בכל זאת!
ואת תבואי איתי!

shakira06

New member
קצת באיחור אבל.. עונה :)

תקבל דיסק חדש של שאקירה? אני יהיה מאושרת ואחרוש עליו שניםםם!! שאקירה תיפרד מאנטוניו..?(חס וחלילה!) אני לא כ"כ אוהבת אותו.. אבל.. לא יודעת.. לא אכפת לי :) שאקירה תחליט שהיא פורשת מעולם הבידור? אני יהיה עצובההה!!.. ונשכנע אותה לחזוררר.. יוולד לשאקירה ילד.?(בעזרת השם!) אם זה בן- אני מתחתנת איתו! ואם בת.. נסדר לה את אח שלי.. שאקירה תבוא לארץ? (ושתגיע כמה שיותר מהרר...!!אני מתגעגעתת... ) אני ארדוף אחריה בכל הארץ עד שתצטלם איתי! תראה את שאקירה בוככהה...? אני אנגב לה את הדמעות ויצחיק אותהה תיכנס לחנות דיסקים..? יואו. יש לי הרגל כזה שכל פעם שאני רואה חנות דיסקים אני מחפשת שם את שאקירה((ואוונסנס)) ואפילו לא שמה לב.. זה פשוט חובה... תראה בחנות פוסטר שאין לך כשאין עליך כסף..? אני אבקש מאחד החברים.. תראה בחנות דיסק שאין לך כשאין עליך כסף..? כנ"ל תשמע אנשים שאתה מכיר מקללים את שאקירה ? אני תמיד מתעצבנת ען אנשים כאלה ומסבירה להם שהיא לא אנטישמית! שאקירה וזמר\ת ששנואים עליך ביותר יוציאו דואט? יהיה מבואסת ((?)) יתחיל להתנגן בטלוויזיה קליפ של שאקירה? זה קורה הרבה.. אני פשוט לא מעבירה ושמה פול ווליום עד שאח שלי מתעצבן :) תשב במסיבה עם חברים ויתחיל שיר של שאקירה? זה כבר קרה.. באוטובוס.. צרחתי על כולם להיות בשקט.. חח.. תשב באוטו עם חברים ויתחיל שיר של שאקירה שהם הכי פחות אוהבים?:-\ אממ.. הם לא כ"כ אוהבים אותה.. אבל.. נירא לי שאני פשוט אזמזם אותו ו. זהו.. תתעורר בבוקר? אממ.. אני אבקש עוד 5 דקות חח.. לפני שתלך לישון בלילה? אני הרבה פעמים שמה במערכת שאקירה לפני שאני נרדמת ואמא מכבה בלילה.. תחזור הביתה אחרי יום ממש קשה בבית-הספר או בעבודה ותהיה במצב רוח על הפנים..? אני אשמע מוזיקה.. או מחשב.. תקבל ציון גרוע במבחן שממש היה חשוב לך להצליח בו.? אני אתעצבן.. תקבל ציון ממש גבוה במבחן ותהיה מאוד מסופק? אני אשמח :) תיקלע לדילמה מאוד קשה ולא תדע מה לעשות..?:-\ אני יחשוב מה לעשותת.. זה היה חמוד.. חח.... מקווה שקראתם :) תגיבוווו

12ShakirA12

New member
חחחחחחחחחח

"אם זה בן- אני מתחתנת איתו! ואם בת.. נסדר לה את אח שלי" גדול
באמת צרחת על כולם באוטובוס כשהיה שיר של שאקי
?

shakira06

New member
כן :)

היה את "ביוטיפול ליאר" וזה היה פעם ראשונה ששמעתי אתזה ברדיו וחברות שלי עשו מלא רעש.. אז אני כזה "סתמו כברר!! יש שאקירה ברדיו!" ואפחד לא שם עליי אז התחלתי לזמזם את זה ממש חזק ואז הם סתמו :)

למעלה