אוף זו שאלה קשה. תן לי לנסות להסביר לך מה קורה כאן כדי שתבין למה קשה לענות על השאלה שלך... מה שאתה עושה כאן זה בעצם לשלוח שאילתה למאגר הנתונים שלך. השאילתה שלך אומרת את הדבר הבא: הכנס לטבלת: masin אל תוך השדות הבאים: id, user, pass, email, icq, homepage, mysite, age, sex, onmyself את הערכים הבאים: כאן בדיוק מגיע הקטע של ה- VALUES... עכשיו מה ה- VALUES... זה תלוי בטבלה שלך. סביר להניח ש- ID הוא שדה של מספרים, USER הוא CHAR או VARCHAR, אותו כנל לגבי EMAIL, שדה ה- ICQ הוא מספרים (אם כי לא חובה) מסוג של LONGINT, שדה HOMEPAGE הוא כנראה TEXT, וכך גם לגבי MYSITE. שדה ה- AGE הוא דיי סביר להניח מספר אבל קשה לדעת מה (יכול להיות INT,FLOAT וכו´), SEX יכול להיות SET או TEXT או CHAR או VARCHAR, ו- ONMYSELF הוא כנראה TEXT. עכשיו שוב כל מה שאני כתבתי כאן במשתנים הם הנחות לוגיות פשוטות שלי ולא חייב בהכרח שכך הטבלה שלך מוגדרת. בוא רק לשם ההנחה נניח שזה אכן כמו שאני כתבתי אז כל מה שהוא לא מספר (מבחינת השדה) צריך להיות מוכלל בתוך גרש או מרכאות. הנה דוגמה לאיך זה צריך להראות בסוף:
mysql_query("INSERT INTO masin (id, user, pass, email, icq, homepage, mysite, age, sex, onmyself) VALUES (1,´shanor´ ,´123456´ ,´[email protected]´ ,12354678 ,´www.www.www´ ,´www.123.www´ ,26 ,´male´ ,´bla bla bla´ )");
עכשיו חשוב שתבין שזה ככה אמור להראות בגרסה הסופית ז"א ככה אמורה להראות השאילתה שנשלחת לתוך מאגר הנתונים שלך. מה שצריך להיות בסקריפט שלך הוא המשתנים שמכילים את הערכים הללו ולא הנתונים עצמם כמו שהם כתובים כאן. מקווה שהייתי ברור מספיק. בברכת הצלחה שנאור.