מה תלבשו בחג?

ו שתי

New member
מה תלבשו בחג?

תופרים במיוחד? רק לעצמכן, או רק לילדים, או שכולם מקבלים צ'ופר? לבן או צבעוני? יש wish list?

ו שתי

New member
אצלי:

תופרת במיוחד לחג. מתכוונת להתחיל בשישי. (בתקווה להספיק הפעם לסיים כהלכה כמה ימים קודם. לא בא לי לשבת עם חוטים מבצבצים לשולחן) מתכוונת לתפור לעצמי ולידות, ואולי גם לאמא שלי. לעצמי זה בהיר. לילדות ממש לא לבן, מסיבות מובנות
לאמא שלי בטח לבן. וכן, אני כבר יודעת מה לעצמי (השמלה מהבורדה של ספטמבר עם הקפלים בחלק העליון). לילדות עוד אין כלום מעבר לכיוון הכללי, אפילו לא בד. לאמא שלי יש בד, בלי תכנית מגובשת, אבל זה קל- חצאית מידי עם גומי וחולצה לא יוצא דופן. טעם פולני

נגה אר

New member
עכשיו כשאת מדברת על זה...

לא חשבתי על זה בכלל.... כדאי שאשנס מותניים ואתחיל להזיז את עצמי... לבת שלי, איזו שמלה חגיגית... צריכה לחפש משהו שימצא חן בעיני, בדים יש בשפע בבית כך שרק גזרה לבן שלי רציתי דגמח מבד דק, יש לי בד, צריכה לבדוק את הגזרה... לבת של חברה... כדאי שכבר אתחיל לתפור, אם לא לקיץ, אז לפחות לחג... ולי... מן הסתם לא אספיק ואלבש משהו מהארון...

וואו, לא חשבתי על זה..

אני מאוד רוצה - לבנות, אבל קצת חבל לי, כי מה שזה לא יהיה זה יילבש כנראה פעם אחת, אח"כ יתחיל ממש החורף! אם כן אז אולי חצאיות (חוץ מהמאה שכבר יש להן) כי זה יהיה טוב גם לחורף מעל גרביונים. לעצמי - לא יודעת, לא משהו מיוחד...

או, טוב ששאלת.

- מכנסיים לי. - חולצה לאבא בהפתעה. - חולצת לייקרה לסבתא, חולצת פולו לסבא (אגב אם מישהו יודע איפה קונים בדים עם סריגה כמו של פולו אשמח לשמוע). - משהו לאמא לבחירתה. רק החולצה לאבא אמורה להיות לבנה, אבל עם פסים כחולים. עכשיו כשיש בי"ס זה נראה קצת עמוס, נראה כבר מה אספיק מתוך הרשימה.

ח 0 ה

New member
אז ככה...

שתי שמלות לאמא כבר מוכנות- דרושים תיקונים קלים. (מקווה להספיק להכין לה גם כובעים מתאימים) שמלה לאחותי חצאית לעוד אחות שמלה לחברה והלוואי ואני אספיק גם משהו בשבילי ובשביל האחייניות.

לפני ארבע שנים

תפרתי לאחיניות שלי את השמלות שבתמונה... השנה אני מקווה מאוד להספיק לתפור לי עליונית רבידה מבד רשת כסוף (כבר תפורה בחלקה, רק שאין לי זמן להמשיך) וגם חצאית חדשה יכולה להיות לי נפלאה...

תודה תודה!

(והבנות עוד יותר...) והנה תמונה של חצאית שתפרתי למישהי לראש השנה של שנה שעברה...

שש שבע

New member
זה הסגנון של המתנחלות....

את האמת בלי לפגוע, אני לא אוהבת את הניק שלך.

לא נפגעת מה זה ניק ?

וד"א זה מה שניסיתי להסביר שאצלנו בציבור זה מה שהולך ולא מחוייט.... שיהיה לכולם בהצלחה כל אחד והסיגנון שלו...:)

שש שבע

New member
ניק זה השם שלך , פה בפורום

"שרית מתנחלת גאה" עם כל הכבוד למתנחלים, ואני גם אחת כזו, ואני מכירה את הציבור הזה מצווווווין, השם הזה פרובוקטיבי, אותי אישית הוא מעצבן, מה רע ב"שרית המתנחלת"? מה זה "גאה" כאילו שזה משהו רע... לא אוהבת.אותי אישית הוא מעצבן... הערתי.

את חמודה ויש בזה הרבה משהו...

באתרים אחרים לדוגמא ערוץ 7 זה סיגנון השמות שאנחנו כותבים וזה מקובל זה באמת שם פרובוקטיבי אז שמה זה לא נראה מוזר . גאה= אצלי לא מלשון התגאות ח"ו אלא שמחה . כשנכנסתי לפורום לראשונה כתבתי בטבעיות ממש מכוונה של שמחה ובעלי ראה את זה ואמר לי בפורום הזה זה לא יצלצל טוב חבל זה יכול להיות חילול ה', אז ישר ניסיתי להחליף שם אבל לא הצלחתי כי תפוז לא נותן. ומאז תאמיני לי אני מרגישה שזה עושה משהו לא טוב ... מצד אחד, מצד שני אם אני אחליף שם ואכנס לפורום לא בא לי להתחיל לפרט שוב את כל הדברים שבהם אני צריכה עזרה. בשמחה אבל ממש בשמחה אני מוכנה לשנות שם, אין לי שום עניין יהיר , את צריכה להכיר אותי כדי להבין מאיזה מקום בלב זה הגיע. אולי אשנה ואסביר לכולן שזו אותה גברת בשינוי אדרת . את לא הראשונה שזה מפריע לה..... שיהיה לכולנו שבת שלום ומבורך:)

שש שבע

New member
אם את לא יכולה להחליף שם אז כדאי

שתירשמי בשם חדש, ותודיעי לנו שזו את המנחלת,,,לא תהיה בעיה בכלל. כך עשו לא אחת....

הסורג

New member
המתנחלת הגאה

איש איש באמונתו יחיה וכל אחד בשמו הוא. כמו כן חסרים לך מפתחות?

לא חסרים לי מפתחות ונראה לי שזה לא המקום

והדרך לקידוש ה' אם זה גורם למישהו אפילו אחד מחשבה לא טובה חבל לא באתי לפה בשביל לפתוח דיונים אמוניים -בתשקורת פוליטיים ולכן אני לא רואה שום בעיה להחליף שם תאמין לי שאנחנו המתנחלים יודעים לעמוד על מה שצריך באמת וכולי תפילה שה' יהיה בעזרנו תמיד. שבת שלום ותודה בכל אופן על הדעה שלך.

שש שבע

New member
משפט מעוות כתוב "צדיק באמונתו יחיה"

ולא איש באמונתו יחיה. והרעיון הוא שאמונתו של הצדיק בהקב"ה תזכה אותו בחיי עולם הבא... ואיש באמונתו? הרבה מאמינים בהרבה שטויות, וזה לקח אותם לקבר...

הבנתי שאיש באמונתו... במקור מהנוצרים

כי זה סותר את אחד מ-13 העיקרים.... אבל זה ממש בסוגריים ...

שש שבע

New member
צדיק באמונתו יחיה, זה פסוק מספר חבקוק

תשובתו של ה' לחבקוק על כמה שאלות וטענות שיש לו לחבקוק . את מוזמנת לבדוק... שבת שלום

למעלה