מה תייעצו לטום?

מה תייעצו לטום?

אביגיל? זיו? הדס? ריקי? ושאר החברה? דקה אחרי האיחוד - מה הייתם ממליצים לכל אחד המתמודדים לעשות? למי לחבור? את מי לנסות להרחיק?...

אני אייעץ כך

לטום לא אייעץ מפני שמבחינתי אם ידיחו אותו אז ביי ביי, לא מסיבה מיוחדת, פשוט לא התחברתי אליו. להדס הייתי אומרת שאפו. היא מתנהלת נכון. לטלכו הייתי מייעצת להמשיך כך אבל לשמור על צניעות, בכדי שלא יהווה איום על האחרים. לחנוך ואנגלנדר הייתי ממליצה להנמיך ראש מחמת חשש האחרים מהחוזק שלהם. הם לדעתי מועמדים רציניים להדחה. בעניין למי לחבור - כיוון שברור שזיו + שי + טלכו חוברים יחדיו הייתי ממליצה לכל אחד מהם בנפרד "שמור אותי מאוייבי ומשונאי אשמר בעצמי" - לבטוח האחד בשני ו... ההיפך. אותה עצה הייתי נותנת לאביגיל שנמצאת בסכנה גדולה. לכולם הייתי אומרת להתרחק מליעד ואוהד, שהזוגיות שלהם מהווה משקל כבד באי עמידה בבריתות.

mmeny

New member
לחבור לשבט היריב

במילא אף אחד לא סופר אותו,והוא בתחתית הסולם בשבט שלו לך לשבט היריב,ותמצא חברים חדשים

billc

New member
הוא דווקא התחבר קצת עם טלכו אחרי ההדחה

של טל ירוק ואביגל עדיין דלוקה עליו חזק

MagSimps

New member
טלכו סתם בלון נפוח שעומד להתפוצץ

אי אפשר לרצות את כולם, עד עכשיו זה עבד לו. בהמשך זה אתגר הרבה יותר קשה, שאני בספק אם הוא יצליח.

cover121

New member
בוא ננסה

זה די מצחיק לדבר שלשון עתיד כשזה כבר קרה, אבל לצורך העניין... אביגיל- לאביגיל יש יכולת חברתית טובה להתחבב על אנשים, או לפחות לא להשניא את עצמה עליהם, שזו תכונה חשובה בהישרדות. עצם זה שטום סלח לה על הבגידה בברית מתוך הפרדה רציונלית בין המשחק לקשר איתה(עדיף מאוחר מאשר לעולם לא) וכעת היא יכולה לשלוט בו כי הוא בחר להצמד אליה ולהיות מובל אחריה, כך שתשמור את כל הקלפים קרוב לחזה. ומבחינת ההירככיה בתוך ברית טינאגו הייתי ממליץ לה קודם כל להדיח את אוהד עכשיו שהיא כבר לא חייבת לו כלום ולנטרל את ההשפעה שלו על ליעד, ואחר כך את זיו שמתכוון לחזור לברית המקורית שלו. לטלכו יש אפשרות להיות להיות חבר ברית קרוב לשלבים המאוחרים ולא נראה לי שהוא יבגוד בה, חוץ מליעד אין לו יותר מידי על מי לסמוך. בנוסף טום וליעד התקרבו בעקבות המשימות האחרונות(כך נראה לפחות) לאחר הכאסח בהתחלת העירבוב, אז הרביעיה הזו היא הברית האידיאלית מבחינתה בשביל להוציא ממהלך השנוי במחלוקת שעשתה משהו מועיל. זיו - הוא די בלתי צפוי, כך שקשה לקרוא אותו. קודם כל, שימתן את הניסוחים הבוטים שלו אם הוא שואף לקבל מיליון ו50 אלף, כי מטען מבחינת הדס וחנוך והוא לא בן ברית טבעי שלהם. אם להסתכל מבחינת הויידוים שלו.. רק זו סיבה להפסיד. מה שכן, ידע כל המשחק לזהות ולהתחבר למקור הכח המרכזי ולשלוט איתו. הוא יצטרך לבחור בין טלכו לשי, כי הם לא יוכלו להגיע כברית זמן רב מדי כששניהם רוצים לשלוט בה. לפחות האגו של שי וזה מספיק בשביל להצית את העניין. הדס - לצאת מהמגננה ולהתחיל ליזום, במיוחד כשיש לה הרבה בני ברית פוטנציאלים בשבט השני(טלכו התחבר לאנדרדוג שבה, אביגיל עוד זוכרת אותה היטב כשהביאה לה בהתחלה את שרשרת החסינות וטום יוקסם מנאיביות יותר גדולה ממנו). והכי חשוב, להדליף את כל המידע על הבריתות בקאראו המקורי והמחודש ובשום אופן לא להמשיך בברית בהנהגתו של שי שידיח אותה ברגע שהתעסק בנבלות של טינאגו. אבל זה כנראה לא מה שיקרה... שי - מכאן יש לו רק לאן ליפול, אלא אם הוא יוריד פרופיל בחוכמה כמו שעשה בהתחלת העירבוב. כוחנות מול הבנות והדחתן זה בטח לא תעזור לו בהמשך האיחוד ובעיקר שכעת הן יהיו מושבעות וטום וטל א. נושפים בערפו בחסינויות. ליאורה - לבחן מחדש את כל הבריתות שהיא יכולה לייצר, לא להיות אימפולסיבית ולסנן את המחשבות שלה והעצבים כך שתוכל להוציא לפועל את התוכניות שלה, שבהחלט יש להן הגיון אסטרטגי מוצדק בחינת המשחק שלה. טלכו - סה"כ היחידי שהתנהל כמעט ללא שגיאות וניצל את כל האפשרויות ברשותו, במיוחד בדגש ששם על "..ושמור על אויביך קרוב יותר". רק שלא יעלה לו לראש.. ההחלטה הקריטית ביותר מבחינתו היא המשך הברית עם זיו ויהיה מעניין לראות איך יצליח להתנהל ולהתגמש מולו והבריתות האחרות שלו. אוהד - כמו שאמר, "יורה לכל הכיוונים". הוא צריך להוכיח את עצמו מבחינתי כי הוא די שקוף כרגע ותלוי ברחמים של טלכו וזיו. החלטה הנכונה מבחינתו היא דווקא לחבור לברית קאראו ולשכנע את ליעד וטום להצטרך אליו. טל א. - שי נתן לו אשלייה כלשהי שהוא בברית החזקה של קאראו, אבל אני מאמין שלא לאורך זמן. הוא צריך לנסות להרכיב מחדש את ברית טינאגו המקורית בהתחלה, ולסמוך על אביגיל וריקי.. קשה לי להאמין שיצליח, וגם אם כן הוא הדחה פוטנציאלית מהירה באיחוד מצד שני השבטים בעקבות משימות החסינות. טום- כנ"ל, רק במקום שי אביגיל(עם יותר סיכויים אומנם). כל השאר לא ממש מעניינים אותי כרגע..

mika32

New member
מה שאני הייתי מציעה

לחנוך והדס שני הפייבוריטים שלי שאני הכי אוהבת זה למהשיך להיצמד לשי שמין הסתם יחבור לזיו וטלכו וביחד הם יהיו חמישיה חזקה ומובילה טל אנגלנדר די נשאר באוויר כי על ריקי וליאורה לא ממש אפשר לסמוך והבנים בוודאי ירצו להדיח אותו כי הוא חזק בשלב הראשון הייתי מנסה להדיח כמה שיותר מהר את טום ואחרי זה את אוהד המעצבן וליעד האנשים שהכי בסכנה כרגע הם טל אנגלנדר חנוך וטום כי הם מאד חזקים פיזית.

למעלה