מה תודה??!!! תתפשטי!

מה תודה??!!! תתפשטי!

ערומה בסטואציה המונית,
נוצות חונקות אותי
זהירותתתתתתת! תהום לפניי
מה פרוייד היה אומר על הנ"ל? חלומות הם באמת כלי ללימוד עצמי וחלון הצצה להרגשות שלנו? למה חמש דקות אחרי חלימה, 90% נמחק לנו? מה לי ולכרטיסי כניסה לעולם התת מודע עכשיו?
אופ'ס טעות, חשבתי שאני בפורום חולמי חלומות...
ובכל זאת שבת שלום.לכוווווווווווווולם!(לכולם אמרתי
) לילה טוב שעת צלילת היופי כבר פה אחרת איך ארקוד כל הלילה?

d a n i e l s 5

New member
תגידי, הכל בסדר איתך?

או שאת סתם נהניית לשוחח עם עצמך ....:) אפשר תרגום בגוף הסרט .....

איך יכול להיות ?

אם את ערומה... איך בדיוק יש שם נוצות ? את עוף ? יש לך אולי שפעת ? אולי את מדמיינת שאת אוכלת תולעים (שזה מסמל את הגרוש שלך)? מה היה אומר פרויד על כך שכתב בפורום הלא נכון ? איך את יודעת ש90% מהחלום נמחק ? אולי רק 89%??? אני חושב שכדי ממש לסייע לך אני צריך לראות אותך ערומה ואז להבין מדוע את חולמת על העירום שלך... שבת שלום אמרתי?

קטי30

New member
../images/Emo12.gif

מתי בפעם האחרונה ראית את הקליפ' של דנה אינטרנשנל מאמי??? לא, כי יש סיכוי גדול שהחלום מושפע
מה פרוויד היה אומר על זה
עזבי מה הוא היה אומר
מכירה תמשפט: "אם אתה מסוגלת לחלום, אתה מסוגלת גם לבצע" (וולט דיסני) אז זהוא, אל תנסי את זה
בנימה היטולית זאת מראה יקרה אני אאחל לך ולאוצר שלך שבת נפלאה מלאה חלומות ואהבה

../images/Emo25.gif בשבילך? in a minute!

לא מבינה בתורת החלומות. רק יודעת שזה התחום האחד שבו באמת לא זוכרת כמעט כלום. שבת שלום וצלילת יופי נעימה לך

אחחחחחחחחחח

ידעתי שתצחיקו אותי.
רבע שעה להתעוררות מתוקה... בוקר טוב עולם. תגידו??? בשבת ילדים גם לכם לא מפריעים לישון ככה
ים שלי, שעות של שינה~ דנדי ...מוזיקה מדהימה הלילה...אה? אהההה כן וחלמתי שאני בשדה פרחים התעוררתי לריח הנפלא שלהם... במציאות אלו היו שניצילים ואורז צהוב.(מה זה אומר?
) להתראות

למעלה