מה תגידו על כך?

SWEET HOME

New member
מה תגידו על כך?

אתם חושבים שאם אני הייתי עושה חניה כזו בטסט הייתי עוברת? למה השוטרים חושבים שמותר להם הכל? זהו רכב משטרה שאינו בתפקיד וחונה בצורה כזו, רק כי השוטר שנהג בו, חשקה נפשו בלקנות בחנות הירקות הסמוכה... חוצפה!!!!!!!!!!!

SWEET HOME

New member
פשוט כי

נכחתי שם כשזה קרה וטרחתי לצלם. אגב, היום גם נסע לידי שוטר בניידת ( משטרת תנועה ארצית ) וברוב חוצפתו דיבר בסלולרי ( כמובן ללא דיבורית ). לצערי שכחתי את המצלמה ( שבד"כ תמיד נמצאת עימי ). וכן, הם תמיד חארות, לא לפעמים....

NaCarmon

New member
אוקיי ננסי דרו

אז הם עוברים על החוק והם לא בסדר אבל מה בדיוק תעשי עם התמונות ? תתני אותן למשטרה ? אין מה לעשות, רק להיות עצובים שזאת המדינה שלנו

aviGODFATHER

New member
אותי זה לא ממש מפתיע...

ראיתי פעם שוטר הולך 20 מטר ליד מעבר חצייה ועובר את הכביש (כדי שלא יראו שוטר עובר באור אדום). רובם כאלה חארות...

ChilD SouL

New member
אתה יודע מה עושים במצב כזה../images/Emo35.gif

שולחים את התמונה למחלקת התעבורה ודואגים שזה יטופל ואותו שוטר ילמד לקח. החוקים הם אותם חוקים לכלל תושבי המדינה.

MrJacKasS

New member
המתמנייק למנאייק - פטור

וזה ידוע שרוב השוטרים נוהגים כמו כלל הנהגים, לא מפריע להם לעבור על חוקים..

recoil

New member
זה שהוא שוטר ואמור לשמש דוגמא

לא אומר שהוא לא ישראלי ובנאדם שגם לו יש קריזות.

KatyRose

New member
שמעו, כששוטר במדים

אומר לבחורה בת 15 (אני בזמנו) "התחת שלך מגרה אותי" וככשוטרים בניידת צופרים לשתי בנות 16 שעושות הליכה וצועקים מהחלון "כוסיות" קצת לא מפתיע שהם חונים ככה..

flutter girl

New member
קרה לי משהו מצחיק ודומה חלקית

היום. אני נוסעת לי לתומי, באחד הכבישים היותר מלאי-סיבובים בארצנו... מלפני נוסעת ניידת. אני לא יכולה לספור את כמות הפעמים שהם עלו על קו לבן. אבל ניחא- לא מכירים את האזור, קורה... בכל מקרה, הגענו לצומת, שיש בה נתיב לפניה שמאלה ונתיב לישר (וזהו). הניידת מאותת שמאלה, פ-ת-א-ו-ם סוטה ימינה חזרה לנתיב הישר. מהניידת יוצא שוטר וצועד לו אל עבר הצד השני של הצומת. אני מסתכלת עליו, עושה לו תנועות של "אה? מה זה?" (עוד שנייה נקרעת מצחוק) וההוא מחייך ואומר לי משהו שלא שמעתי (מוזיקה באוטו, לא טרחתי לפתוח חלון). בכ"מ, סחה על שוטרינו היקרים שנהנים לעשות עברות תנועה שכל אחד אחר היה חוטף דו"ח עצבני עליהן...

למעלה