מה תגידו על זה

נאלצתי...

להקטין את התמונה אבל אם יש לכם אפשרות להגדיל ולקרוא את כל הפרטים - טוב. אם לא, אז יש הודעה מפורטת יותר בפורום הביתי...

מאיר היה נקרע על זה

בסטייל צחוקים סגולים מה הם עושים לך אתה בכלל לא דומה לי בבכי צחקתי אחי אתה לא נראה כל כך אריאלי בארי אליטי בחסות "המבטא המוזר שלך ביטה ביטה זה יותר מקורי"

תודה אך

אין לך זנב שאין לו משל אין לך זמר שאין לו זמזום ואם נשאר משתין אז בטח אין לו אש אני זנב של מילים ללא משל ואני לא זמר כי אין לי זמזום ואני נשאר משתין אז בטח אין לי אש יש לי רק ריבויינה של עויילם ואת הרחמונס שלו

קצת מפחיד...

ככה לראות מה עשו לעטיפת התקליט שהוא פס-קול שמלווה את החיים של החברים כאן בפורום... זה מבחינתי כמו לערוך שינוי במשהו קדוש או טהור דבר שנשאר - וככה לא משנים אותו... אבל אכן הרעיון חיובי בהחלט... אני חושב שאם הלהקה של אחד מחברי הפורום הישן שאני לא זוכר את שמו את שם הלהקה כי הזיכרון שלי בוגד בי לעיתים... אפילו היינו בהופעה שלהם ביבנה... ממש ממש מזמן.. אז הלהקה הזאת הייתה חזק חזק בתמונה עדיין אני זוכר את "בצהרי היום" - זה היה חריף... התחיל ככה בהרבה תופים ובס... כמו ש"עבודה שחורה" של אהוד בנאי מתחיל... זהו בערך...

ilovelior

New member
שזה מחזק לי עוד יותר את התחושה

שהשנה הולך להיות מפוצץ טילים בערב לזכרו... בהחלט אני מסכים עם זה שיש פה חברי פורום מתאימים למועמדות,יניב ו"מודה אני" הידועה בעיקר מהפורום הישן, ואצלנו חורזת כרינה האינסופית, אני מדבר כרגע אל שניכם - מה יקרה בסוף? יגיעו כאלו אנשים שלא מכירים את מאיר רבע ממה שאתם נושמים אותו, ורק כי הם כן מכירים את הפופ שלו ויטענו שהם מושפעים ממנו - יתקבלו.... צריך נציגות מהפורום - אנשי השטח של מאיר. ושירז- אחלה יוזמה בשילוב הפתעה אינסנט מתמוססת למתיקות מבורכת.

ואמרו אמן

נו מה אומרת הגברת? הנה אתגר לתפארת אוליי נשלב חרב בחרב נחרוז חרז לעת ערב פנינים צהב לבנבנים ינזלו דרך הירח לדפים ישלפו כמו מקובע קסמים להשרות אוירה על האוהדים אני מבין שאת לא זמרת גם אני מתחבר רק למחברת ובדרך כלל אני גם שיקור אוליי נכתוב ונשאיר את השירה לilovelior? נאסוף בית לבית יחד לתחביר חרוז לחרוז על אריאל מאיר אוליי יצא לנו אחלה שיר ויוסנט והולי יפזמנו אותו בכל העיר אני מתחיל הקדמה מאחר וזה ערב הזיכרון ואני יהודי נו מה הייתי רוצא דבר ראשון ש ilovelior יעלה לבמה ישתיק את הקהל בשקט במיקרופון ויגיד שכך זה מתחיל "יתגדל ויתקדש שמי רבה בעלמה דיברך קרעותה וימליך מלכותא ויקרע פורקנה ויקרב משיחה"

בחיכון וביומכון

ובחיי דכל בית ישראל בעגלה ובזמן קריב ואמרו אמן בחסות מאיר היה רוצה בזה

רינה8

New member
ליניב הצחור ול-ilovelior

במבט חטוף לאחור לגמרי במקרה פגשתי את זה השד יודע איפה הייתי באמת, באמת שאת זה עוד לא ראיתי אולי נפלתי לבור ביקשתי לי אור. גיששתי באפלה חששתי מעוד נפילה. דרכי אבדה ולא הייתה לי תשובה מלך גיבור? גלדיאטור עם חור? או סתם שיכור ? Ilovelior אתה יכול לילמחול יניב, אתה מקשיב? אחותך הקלה שוב התבלבלה. לא קלטתי לאן הרוח נושבת תמיד אמרתי "מי צריך שבשבת?" רוח אש אישה פרחה מעולמי רוח חדשה באה בקרבי. אני מצטערת נכון אמרתי את זה כבר יותר מפעמיים ואני עוד אומר את זה שוב ושוב ושוב אבל אתה.... עם ה"רחמונעס" שלך בליבך אין טינה רק-רינה. ואני רק חתיכת אפר לרגלייך אפר לרגליך אפר לרגליך אז מה אומר האדון? תראה בחור צעיר לא הכול אני יודעת להסביר לא תמיד יוצא לי מזה שיר יש הרבה מאריאל מאיר שאני בכלל עוד לא מכיר....אה עבורי זאת זכות גדולה וכבוד רב כך שהערב אנ שלך אם אתה רוצה.... "ולמרות הפער ולמרות הכאב ולמרות הצער – אני אוהב ואוהב ואוהב יש לנו זמן...." .

מאיראריאליטי- הטו אוזן בבקשה../images/Emo91.gif

במקרה הזדמן לי להאזין לתוכנית "מאיר אריאליטי" המשודרת ברדיו "כל רגע" השבוע הזה בכל יום מ-9 עד שעה 10 בבוקר בתוכנית מתמודדים שני חבר'ה בכל פעם עם ביצוע שלהם לשיר של מאיר, כאשר חבר השופטים מורכב מבני משפחת אריאל (למיניהם) ובמוסיקאי בעל קשר למאיר ---היום זה היה אריאל זילבר, ריקי גל של המאיר אריאליטי אם תרצו...--- ביום חמישי הגמר הגדול של המאיראריאליטי, כאשר תרצה אריאל, מי אם לא אחרת, תשב בראש חבר השופטים, והזוכה המאושר יזכה בגיטרה חשמלית בשווי 1000 ש"ח, ובעוד מיני טופינים. התוכנית מצויינת, זורמת וממש בראש טוב. ממליצה לפתוח על קול רגע רדיו העמקים בין 9-10 בבוקר, ביום חמישי זה נגמר- אל תפספסו... -התוכנית מצולמת ותשודר בעתיד הקרוב... שווה להאזין!
ממליצה לכם בחם

למעלה