מה תגידו על זה?

מה תגידו על זה?

חמי דורון אמר מוקדם יותר במליאת הכנסת על האירוע ברפיח: "זה בזבוז של תחמושת יקרה על 30 איש בלבד..." כנראה שכאשר היה ראש סיעה עצמאית במועצת העיר ראשל"צ, הוא למד להיות בדרן מסגנו דאז, ספי ריבלין.

ysabban

New member
זה מצטרף לדעתו של פורז בשבוע שעבר

הזלזול בגופותיהם של חיילי צה"ל - רמיסת ערך הרעות עד עפר "צריך לזכור שמדובר רק בגופות, ויש מקרים מצערים שבהם למשפחה לא תהיה קבר" שינוי מפלגה מתנשאת, ניתן לראות את זה בפורום השכן.

לגבי אמירתו של פורז

אני דווקא נוטה לצדד בה. הייתכן שגופות של חיילים יעבירו אותנו על דעתנו עד כדי אובדן חיי אדם? כמובן שחשוב להחזיר את הגופות אל המשפחות על מנת שיהיה קבר, אבל האם זה שווה אובדן חיי אדם נוספים?

ysabban

New member
אני דווקא חושב ההפך

ערך הרעות מול ערך חיי האדם במקרים כאלו ערך הרעות חשוב יותר כי הידיעה של כל חייל כי כשאר הוא יפגע, ילקח בשבי או יהרג חס וחלילה - המדינה תעשה הכל כדי להחזירו זהו הכוח שיניע כל חייל לצאת לפעולה ולעשות אותה על הצד הגדול ביותר. איך חייל ירגיש כאשר הוא בדרך לפעילוצת ויקנן בו הספק כי אולי אפילו לא ינסו להחזירו כאשר הוא יפגע - הרי זה יפגע מוטיבציה של החייל וברצון שלו לצאת פעולה. מלבד זאת שערך הרעות הוא מבין הערכים החשובים ביותר, גם עבור חבריו של החייל, והתחוייבות של מדינת ישראל שלקחה נער בן 18 והפכה אותו לחייל ושלחה אותו להלחם. לכן המדינה מחוייבת להחזירו גם במחיר של סיכון חיילים אחרים. ככה אני הייתי רוצה לחשוב אם הייתי נשלח לפעולה כזו.

אם לענות ברצינות

אני יודע שלא הייתי רוצה שחיילים יסכנו את עצמם בשביל להחזיר גופה שלי. ממילא אני כבר מת, אז מה איכפת לי מה יעשו עם הגופה שלי?

רק רגש

New member
לא לשכוח, לא לשכוח!!!

פורז הוא זה שאמר כי: מי שאין לו כסף לשלם עבור מים שילקט בבוקר טל מהצמחים הוא לא ראוי שמישהו יתן יחס של ממש לדבריו.

ש

שלמה איזקסון

Guest
עזבו שינוי מפלגת בועה אטומה.......

למעלה