https://finance.walla.co.il/item/3570899
dory30 Well-known member 7/4/23 #1 מיגון הצפון? "ממשלת האחים המוסלמים" עשתה יותר מממשלת הימין - וואלה כסף בתקציב שבהעברתו בכנסת התגאה שר האוצר, נשאר רק חמישית מהתקציב השנתי שנועד למיגון הצפון. ככה זה שמנסור עבאס דואג למיגון יותר מנציגי הימין finance.walla.co.il
מיגון הצפון? "ממשלת האחים המוסלמים" עשתה יותר מממשלת הימין - וואלה כסף בתקציב שבהעברתו בכנסת התגאה שר האוצר, נשאר רק חמישית מהתקציב השנתי שנועד למיגון הצפון. ככה זה שמנסור עבאס דואג למיגון יותר מנציגי הימין finance.walla.co.il
אלפיני Well-known member 7/4/23 #2 נכתב ע"י dory30: מיגון הצפון? "ממשלת האחים המוסלמים" עשתה יותר מממשלת הימין - וואלה כסף בתקציב שבהעברתו בכנסת התגאה שר האוצר, נשאר רק חמישית מהתקציב השנתי שנועד למיגון הצפון. ככה זה שמנסור עבאס דואג למיגון יותר מנציגי הימין finance.walla.co.il לחץ כדי להרחיב... שאני אבין: משהו עוד מפתיע אותך לגבי מכשלת הרוע הזו?
נכתב ע"י dory30: מיגון הצפון? "ממשלת האחים המוסלמים" עשתה יותר מממשלת הימין - וואלה כסף בתקציב שבהעברתו בכנסת התגאה שר האוצר, נשאר רק חמישית מהתקציב השנתי שנועד למיגון הצפון. ככה זה שמנסור עבאס דואג למיגון יותר מנציגי הימין finance.walla.co.il לחץ כדי להרחיב... שאני אבין: משהו עוד מפתיע אותך לגבי מכשלת הרוע הזו?
dory30 Well-known member 7/4/23 #3 נכתב ע"י אלפיני: שאני אבין: משהו עוד מפתיע אותך לגבי מכשלת הרוע הזו? לחץ כדי להרחיב... אותי אין צורך לשכנע. יש כאן אחרים שצריכים לקרוא את המאמר יותר ממני.
נכתב ע"י אלפיני: שאני אבין: משהו עוד מפתיע אותך לגבי מכשלת הרוע הזו? לחץ כדי להרחיב... אותי אין צורך לשכנע. יש כאן אחרים שצריכים לקרוא את המאמר יותר ממני.