מה תגידו על זה?

מה תגידו על זה?

מה אתם אומרים על דמות שנוצרת בדימיון על-פי לוח החזון? גיליתי אתמול שלתחושה הפנימית, ולתמונת החזון נוספה בדימיוני תמונה של הזוג שלי... האם אני אמור לדמיין את אותה הדמות שראיתי, וזה יוביל אותה להגיע אליי?

kikona126

New member
את האמת..

שאלה טובה
גם לי עלה פעם מה"לוח" חזון שלי דמות (אני לא ממש עושה לוח אבל משהו בסגנון...) אני אפילו זוכרת את השם שעלה, אבל החלטתי לא להנעל על זה, כי לדעתי זה מפתח אובססיה... ואז אני בעצם פוסלת אופציות אחרות שבאופק...

אז מה בעצם...

עדיף לא להתמקד בדמות שנוצרה בדימיון?? היא מאוד תואמת ודומה למטרה שלי...אני מרגיש מצויין כשאני חושב על זה, ובגלל זה אני חושב עד כמה זה אפשרי.....??? אני פתוח לכל הזדמנות, ושוקל דברים בקפידה, וחשבתי שהדמות שקפצה אליי לדימיון יכולה להיות דבר נהדר ועליי לחפש אחריו. מה אתם אומרים, עדיף? או שהנקודה סותרת את מגוון האפשרויות בכל זאת?

ע ו פ ר ה

New member
זכות הבחירה

תחליט עם עצמך אם מתאים לך להתמקד בדמות שעלתה. באהבה עופרה

לאן נעלמה התגובה שלי

בכל אופן.. האם אתה לא שם למשחקים שאתה משחק עם עצמך? אתה מתעסק עם דמיונות! המחיר של לחיות בפנטזיה זה שאתה מפספס את הפנטזיה שהיא המציאות. כאשר אתה מוותר על החלומות שלך אתה פוגש את החלום של המציאות, את החלום של אלוהים, ואם אתה פתוח, אתה מגלה שהמציאות היא פנטזיה לא פחות טובה מהפנטזיה המסויימת של הדימיון.. רק שהיא אמיתית.

kikona126

New member
לא אנחנו מחקנו...

יש בעיה בתפוז, עדיף שתעבוד ממערכת הפורומים החדשה...

מדען חלל

אני לא משחק משחקים בכלל. אני חי את ההרגשה זאת בפנים. סורי, אבל אני מרגיש נפלא מההרגשה והחזיה של הדמיון הזה:) מז"א "לוותר על החלומות שלך" - לוותר על החלומות שלי, ומה יקרה אז? הסוד דווקא מלמד אנשים לחיות את החלום/דמיון כמציאות עכשווית שבאה לנפש, אז למה אני צריך להתעלם ממנה?? זאת גם לא הייתה השאלה בעצם, אבל לא משנה, אני נהנה לא יותר מהדמות כמו מההרגשה עצמה שהמחשבה נותנת לי לחוש...זה מה שהכי חשוב! תודה לכל התגובות!

ע ו פ ר ה

New member
אני לא יודעת לגבי דמויות

לפני מספר שנים עשיתי מדיטציה לגבי איך תהיה העבודה שלי. ראיתי את עצמי נכנסת למשרד קטן, בו אני יושבת לבד ויש לי מחשב. ראיתי משהו מאוד מוחשי עם כל התפאורה המעטה שלו. ראיתי שיש לי משרה קטנה ואני מאוד אחראית. ואני עובדת עם שיר בלב. אחרי שנים לא רבות התקבלתי לעבוד במשרד בדיוק כמו המשרד שראיתי. אז לא הכרתי את הסוד. לא הכרתי NLP. זה היה מדהים. אני מניחה שעם אנשים זה בהחלט יכול לקרות. באהבה עופרה

גם אני חושב ככה...

אני שמתי לב שהרבה אנשים אומרים כמה הם הצליחו לזהות דברים עוד לפני שגילו את הסוד, וכמה יותר קשה להם לזהות הצלחות אחרי הלמידה שלו. יש לי תחושה שזה נובע מיותר מדי מידע שהם מנסים לצבור כל הזמן... אני חושב שהדרך הפשוטה ביותר, היא לא להתעמק ביותר מדי פרטים להגשמה, אלא פשוט מאוד - ממש כמו שעופרה מספרת: "ראיתי, הרגשתי, הגשמתי!". כשיש יותר מדי אינפורמציה בראש, זה כבר מתעכל בצורות עמוסות ועדיף שלא... זאת כמובן דעתי. שיהיה לכולנו שבת שלום ומבורכך

למעלה