מה תגידו עכשיו ?

feldsherdani

New member
מה תגידו עכשיו ?

ש "בייבי שומכר" בינתיים בקושי "בייבי טאקאגי", אלונזו לא מראה כלום ממה שהוא יודע וזה ממש לא המכונית במקרה של היום.. מאסה מנצח בקלות יתרה ללא טיפת קרב או אפילו ניסיון לכזה.. איפה הביקורות עליו עכשיו ? כנראה שקל לרדת עליו אבל היום הוא פשיט הציג נהיגה מושלמת, ותוסיפו לזה שהזמן שלו בQ2 אתמול היה הכי מהיר שנקבע בכל בסופ"ש הזה.. אז חברים, תנו לו עוד סיכוי.. וכמובן, ניחשתי נכון את שלושת הראשונים, חבל רק שלא בדיוק במקומות שלהם חוץ מקוביצה..

lb22

New member
מה אני אומר ?

תאמת? זה נראה כאילו נתנו לו לנצח כדי להרגע אותו ... אבל זה רק אני. הוא מתבכיין יותר מידי , שיודה שהוא טעה מספר פעמים וזהו, יש לו עוד הרבה מה להוכיח. בייבי שומאכר מציג יכולת לא רעה , זה שהוא סופג את הריקושטים של המכונית הלא טובה שלו זה משהו אחר . ומה יש להגיד על אלונזו? עם מכונית שלא שווה מקום 8 שמיני הוא בסדר.... יחסית.. מה נגיד על המילטון?

feldsherdani

New member
נו באמת..

נתנו לו לנצח ? הוא זינק מצוין, נסע מצוין, עשה בכל הסופ"ש הזה את ההקפות הכי מהירות וזה נקרא שנתנו לו לנצח ?? לא רצינית הטענה הזאת. ומה זה משנה אם הוא מתבכיין או לא ? הויכוח זה לא אם הוא בכיין או לא אלא על טיב נהיגתו ואני אומר לך שהיא מצויינת עם טעויות פה ושם.. מה נגיד על המילטון ?? כמו שאני מתנגד לביקורת על מאסה כשהעונה רק התחילה וטוען בתוקף שצריך לתת לו זמן כך גם אין לי טענות להמילטון, אז הוא טעה,אז מה ? הוא עדיין נהג טוב שפשוט יצטרך להוכיח את עצמו ולהראות שהעונה הקודמת היא לא חד פעמית. ותעשה לי טובה עם אלונזו, הרנו לא גרועה כמו שעושים ממנה, ובטח לא גרועה יותר מהרד בול של גלוק. ומאלוף עולם לשעבר היית מצפה שישפר מקומות לפחות שייכנס לניקוד כי נהג טוב יכול להשלים מכונית טובה.. ועל ווטל נמאס לי לדבר.. איזה ריקושטים הוא חוטף ??? הוא לא עבר את Q1 !!! ובמלזיה בקושי הגיע לQ2.. הוא נהג צעיר, יכול להיות שעם עתיד מבטיח אבל אפילו הגרמנית שלו יותר גרועה משל שומכר..

lb22

New member
כן נתנו לו ..

מאסה אם כל האהדה שלי לפרארי הראה בשבועיים הראשונים של העונה שהוא לא מסוגל לנוהג ללא הטרקשן קונטרול .... הוא עשה טעויות של נהג טירון (לא שקימי חף מטעויות...) . אבל מה עיצבן ? שהוא האשים את כל העולם ואשתו ולא את עצמו ... מי אשם בזה שהוא הסתחרר בפניה הראשונה באוסטרליה ? מי אשם שהוא עלה הקרב בצורה חזקה מידי במלזיה ? ויודע מה מי אשם בזה שהוא טיפלה יצא מהמסלול שלשום בדירוג? לכל אלו יש למאסה אשמים אחרים מלבדו , ולכן פרארי רצו קצת להשתיק את הבכיינות שלו ונתנו לו לנצח כי אני בטוח שקימי אם היה רוצה היה עובר אותו ואם זה באמת היה חשוב לפרארי שקימי ינצח הוא היה מנצח. לגבי לואיס המילטון , הטעות שהוא עשה בזינוק היא באמת טעות של נהג חדש , טעות חמורה מאוד שגמרה לו את המירוץ , מה גם שעוד לא הוכח סופית לגבי התאונה שלו עם אלונזו ומי האשם בה יש שמועות שאלונזו האט בכוונה ויש שמועות שאומרות שהמילטון פשוט לא שם לב .... לא יודע למה אבל התאונה הזו לא כ"כ תמימה כמו שהיא נראת.. לגבי אלונזו עד אתמול הוא הוכיח שהוא מסוגל לנהוג כמו שצריך עם מכוניות בינונית משהו מכונית ברמה של טויטה ווויליאמס אתמול בנוסף לכל הצרות החבר הבריטי שלו החליט לעלות לו על הגלגל השמאלי דבר שבטוח הקשה עוד יותר על נהיגה במכונית לא כ"כ תחרותית. וכן הרנו לא תחרותית , מכונית תחרותית זוהי מכונית שנלחמת על האליפות , מכונית שיש לה סיכוי לרנו אין סיכוי כרגע לאיים על שום מקום מלבד הצד התחתון של הנקודות... נהג טוב יכול להשלים מכונית טובה , רק שאין לו מכונית טובה (וזה מבלי להתייחס לתאונה שהייתה לו עם המילטון)... ואחרון חביב "בייבי שומאכר" , את הכינוי נתנו לווטל בעקבות תוצאות שהוא השיג בעברו לא בגלל שני המרוצים שנה שעברה או מה שהוא עשה השנה.. אבל סתם ככה לידיעה הוא סיים 9 במלברון בדירוג וירד 10 מקומות אחורה כי הוא נענש על החלפת מנוע או משהו כזה , הוא פרש פעמיים בגלל בעית האמינות המוזרה של מנועי הפרארי שלהם ופעם אחת בגלל התאונה שהייתה שם במלברון .. הוא כבר הוכיח שהוא מסוגל להגיע לרמה גבוה אבל מה לעשות שהוא נוהג בקבוצה שהאמינות שלה לא משהו ע"ע ברודייה באוסטרליה ועד היום ....

feldsherdani

New member
נתחיל מהסוף..

גם אני נוהג ממש טוב בקארטינג ואפילו השתתפתי בסבב בארץ.. אמנם לא משהו רציני אבל בכל זאת.. ואף אחד לא קורא לי בייבי שומכר, מקסימום איזה משהו על נטייתי המינית מהקהל.. ומי שביקש שיפסיקו לקרוא לו כך צדק ב100% כי יש מספיק נהגים שעשו תוצאות בסדרות אחרות אבל פה הוא עוד לא עשה כלום!!. ואמינות לא אמינות - כל תקלה שיש ברכב, קשורה גם לנהג, בהמון מקרים שימוש לא נכון של הנהג בכל מיני אמצעים וסגנון הנהיגה של הנהג משפיעים ישירות על תקלות מכניות בשאות אחרי זה.. (ואת זה שמעתי ממר דומינקלי עוד לפני המינוי שלו.. כשהייתי במרנלו לפני כמה שנים..) לא אמרתי שאלונזו יכול להאבק על האליפות בשום אות מהפסקאות שכתבתי,מה שאמרתי (וחיזקת את דבריי..) שיש לו מכונית שיכולה להלחם על נקודות מאחורה אבל גם את זה הוא לא עשה במירוץ הזה - אפשר להאשים את המכונית בהכל אבל אתמול אלונזו נכשל בגדול..( אני ראיתי את המרוץ בRTL כי אין לי 5+ ומשום מה הייתי בטוח שהתאונה הייתה עם פיקה אבל מילא..) ואחרון חביב, פיליפה. איך אתה יכול לומר את הביטוי "לא מסוגל לנהוג" על נהג שניצח מרוץ ?? ועוד דבר, אמנם שמעתי את מאסה מתלונן מספר פעמים אבל בטח לא כמו שאתה מתאר את זה.. מה זה הגזמת בקטילה שלך.. ואל נא תשכח שמיכאל שומכר היה הנהג הכי בכיין שהיה אי פעם בספורט הזה ובכלל בכל הענף המוטורי !!! חלאס לחפש איפה הוא יצא שניה מהמסלול, זה קורה, זה יכול לקרות, ולא כל יציאה מהמסלול היא בגלל הטרקשן קונטרול.. ולגבי שנתנו לו לנצח אני לא רוצה להגיב - אם זה מה שאתה מאמין בו אז סבבה כי פה זה ניחושים נטו ואין פה מקום לדיון.. אני חושב שאין מצב כזה וזהו..

lb22

New member
נתחיל הפעם מהאמצע ...

זה היה אלונזו שקיבל את הבומבה מאחורה מהמילטון ... דבר שכנראה השפיעה על המכונית של אלונזו גם ואולי זה ההסבר ליכולות שלו אתמול ... קורה (נוכל לדעת טוב יותר גם בברצלונה ששם הם אומרים שהם יציגו מכונית חדשה או משהו כזה) לגבי מאסה , אני לא יודע איפה היית בשבועיים האחרונים אבל שיטוט קל בF1-LIVE הראה מספר ראיונות עם מאסה שבו הוא מאשים את המכונית כסיבה לזה שהוא עף במלזיה .... אבל כולם ראו בצורה מאוד ברורה איך הוא עולה על הקרב ועף... אותו כנל בפניה הראשונה במלברון אף אחד לא נגע בו ולא היה קרוב לגעת בו והוא עף לקיר (הסיבה שהוא פרש זה בגלל התאונה עם קולטי..) אז כן שני המקרים הללו הם בגלל הטרקשן , חוץ מזה ראית איך הוא נוהג? איך הוא יורד מהמסלול בהרבה פניות וכן זה משפיע על המכונית , על הזמנים (הסיבה שהוא לא בפול זה גם בגלל שהוא ירד באחת הפניות בהקפה שלו ולא רק בגלל הדלק) , ד"א העובדה היא שבעונות הקודמת הוא לא נהג ככה הוא לא עשה כאלו טעויות ... וכן זו דעתי , אני חושב שפרארי רצו להשתיק אותו קצת (ראית איך הוא נראה על הפודיום? אני זוכר אותו הרבה יותר שמח כשהוא ניצח סתם מירוצים..ואתמול זה היה הניצחון הראשון שלו)....

feldsherdani

New member
שמע..

אחרי מירוץ כזה משעמם כל אחד היה נראה ככה.. וד.א כל הנהגים אתמול אבל כולם ! ירדו מהמסלול הרבה יותר ממה שהיו צריכים אז לא חוכמה להאשים את מאסה כי לכולם יש עם זה בעיה.. ואתמול רייקונן לא ירד מהמסלול פחות ממאסה ואולי אף יותר.. לא כולם נוהגים אותו דבר - יש כאלה שלוקח להם זמן להתרגל ולמאסה יקח עוד קצת.. זה אומר שהוא נהג גרוע או לא יודע לנהוג ? אפרופו.. קניתי לפני חודש אוטו.. וזו הפעם הראשונה מאז שעשיתי רשיון שאני נוהג על הילוכים.. השבוע הראשון היה סרטן אבל עכשיו הכל מצוין ואין שום בעיה.. גם למאסה יקח זמן.. אני באופן אישי מאוד אוהב את ספרד (המירוץ..) והולך להיות שם מירוץ אדיר.. יש לי הרגשה ממש טובה שאלונזו יפגיז שם.. ועוד משהו.. גם אם מאסה מאשים את המכונית, עדיין יכול להיות שזה המכונית למרות שזה לא נראה ככה.. שורה תחתונה - אתה קוטל אותו מהר מדי. אני בד"כ עושה סיכומים אחרי מירוץ קנדה... נראה מה יהיה אז ואם עד אז מאסה לא ישתפר אני יהיה הראשון להודות בזה אבל תן לו עוד טיפה זמן.

lb22

New member
איך אמר אתמול קורפל ?

אם המתחרה של רייקונן זה מאסה אז אין לו מה לדאוג ... אני לא בא לזלזל בו , אני לא בא לרדת על הנהג הזה אבל מה לעשות הוא לא נוהג כמו אלוף.... כרגע הוא נהג בינוני שעושה יותר מידי טעויות לא מחוייבות המציאות ... ד"א בדיוק כמו המילטון , לואיס כמו מאסה לא מוכן לנהוג ללא עזרים הוא נוהג את הפניות שלו בצורה ממש לא אידיאלית .... נראה מה יהיה בספרד ורוצה לשמוע משהו אבסורדי ... על הפספוס שלי אחרי כמה מאמצים השגתי דיל ממש טוב לטוס למדריד (לפיינל פור)... המירוץ בספר יהיה ב27 לחודש ואני מגיע לברצלונה ב 30 לחודש בבוקר..וזה מבאס אותי רצח שאני לא אוכל להגיע גם למירוץ ..

feldsherdani

New member
כמו שאמרתי..

לא ראיתי את המירוץ ב5+ ולא שמעתי את קורפל, ואפילו חשבתי שזה פיקה שפגש את המילטון.. וזה באמת פיספוס.. לא הייתי במרוץ כלכך הרבה זמן שאני כבר משתגע.. אולי יצא לי לנסוע להונגריה..

lb22

New member
זה לא קשור איפה ראית...

זה היה ברור מאוד שזה אלונזו ממבט קצר על הזינוק .. הרי פיקה זינק הרבה מאחוריו , והמילטון הדרדר למקום ה 10 .... זה הרבה יותר מפתיע שאתה אומר שבRTL המקצוענים לא הגיעו לזה ..... ולגבי מירוץ , זה נראה כאילו הגעה למירוצי פורמולה 1 היא לכולם .. :)

tomerol

New member
בבקשה, אל תקראו לו "בייבי שומאכר"

הוא לא הרוויח את זה.

Rhenium

New member
דעתי

על "בייבי שמואכר" לא אתווכח. בנוגע לאלונסו - נכנסו לו במכונית. מה אתה כבר מצפה ממנו? מן הסתם זה השפיע על המכונית שלו. לסיים במקום העשירי בנסיבות האלו ובהתחשב בעובדה שהמכונית שלו לא חזקה כמו המכוניות של מקלארן/ב.מ.ו/פרארי זה לא כל כך רע כמו שאתה מתאר את זה. ריקונן סיים 3 שניות אחרי מאסה. למרות שלפעמים במונחים של F1 3 שניות זה שנות אור, קימי יכל לעקוף אותו. היידפלד וקוביצה עשו את שלהם. הנהיגה של מאסה ממש לא מרשימה אותי לעומת זו של רייקונן או אלונסו, ודי ברור שבלי מערכות הבקרה מאוד קשה לו לנהוג. מה גם שבמסלול בבחריין יש שטחי מילוט עצומים, כך שהוא לא יזרק לקיר על כל טעות שלו. לדעתי במסלולים ללא שטחי מילוט כמו בבחריין מאסה ילחץ.

lb22

New member
הדלק?

אולי הוא היה עם יותר דלק? (לא זוכר מתי הוא עצר כרגע) אולי היו הפעם נהגים טובים יותר ממנו ... והוא גם הודה שאין מה לצפות מרנו בבחריין...

feldsherdani

New member
יצא להסתכל קצת היום על כל מיני דברים

ותאורטית, הרנו נופלת רק משלושת הראשונות.. אלונזו יחד עם המכונית שלו שווים מקום 7.. ואולי יותר טוב אם פרארי\מקארן\במו לא יסיימו.. הרנו לא גרועה כלכך וללא ספק שאלונזו הנהג הטוב ביותר בסקשן של מקום 7 הלאה.. אני באופן אישי מחכה למירוצי גשם..שיבואו כבר..

yotamn9

New member
אז מה אתה אומר?

שאלונסו לא נהג טוב? הרי אתה יודע טוב מאוד שהוא אולי הנהג הכי טוב בסבב. אז אני חושב שאפשר לחסוך ממנו את הביקורת הזו.

feldsherdani

New member
אני לרגע לא אומר שהוא נהג טוב..

אבל אי אפשר להאשים כל פעם את המכונית.. אני לא מדבר עם המירוץ עכשיו אבל אלונזו שווה נקודות בכל מירוץ. מירוץ שהוא לא יביא נקודות (לא אמרתי כמה.) זה יהיה כישלון, אלא אם יכנסו בו כמו שקרה הפעם.. מזל שיש חברים

lb22

New member
אלונזו נהג מצויין

אבל גם נהג מצויין לא יכול לעשות הרבה עם רכב לא תחרותי מה עוד שבמירוץ הספציפי הזה היה איזה בחור שעלה לו על הגלגל הימני והכנף האחורית .... דבר שפוגע ברכב זה שהוא סיים את המירוץ שלשום זה כבר משהו טוב ..... עובדה שבמירוץ רגיל כמו שהיה במלזיה הוא סיים בנקודות. ד"א אני שוב מזכיר שרנו אמרו שבבחריין הם יודעים שאין להם מה למכור .....

למעלה