מה תגידו אם...

אחר

New member
מה תגידו אם...

יום אחד נמות ונגיע לשמיים ופתאום- הפתעה
: יש אלוהים !! אני חושב שהייתי אומר OOPS...

avidadon

New member
כמה אפשרויות אפשריות

הייתי אומר לו: א. נעים מאוד שמי אבי מי אתה בבקשה? ב. חבל שלא הכרנו קודם ג. אתה זה שכולם מדברים עליו? ד. הייתי מבקש חתימה ה. למה אתה לא מתגלה, מתבייש אה? >אבי-מנסה לחמוק מהדייט הלא יוצלח<

avidadon

New member
אני הייתי מנסח

.. יום אחד מנות ופתאום נגיע לשמיים.. להגיע לשמיים אחרי המוות בשבילי זו תהיה הפתעה

רחלב.

New member
בהחלט, ואחרי האוווופס

הייתי רוצה להעיר לה, שיש לה עוד המון מה להשתפר. ז´תומרת, איך שיצא לה העולם הזה, זה ממש לא מקצועי, אתם לא חושבים? רחל, שעדין לא מבינה איך היש\אין אלוהים רלוונטי לחיים שלה

adam222

New member
היינו צוחקים ביחד...

על כל האהבלים... שחושבים שעושים דברים לשם שמים... לאלוהים שלא מבקש דבר... אלא לשעשע את עצמו... והם אינם אלא כמין אותו זן נכחד של ה"בבון עם הסמעט" והייתי יושב עם אלוהים מדסקס על החוויה של X שנים, איך היה היכן אני חושב שניתן לשפר... אולי נציגי ה.ל.ל בכנסת??? אולי... אולי... אולי ואז הוא יאמר לי: "אבל אדם, אני לא יכול להזיז כלום... זה הכל אתם"!!! ואז הוא מציע לי בירה צוננת עם סיגריה... יושבים נהנים מצלילים מוכרים ומתמכרים לטעם האלכוהול ועשן הסיגריה...

../images/Emo41.gif אחי שכחת כמה פיגורות חשובות ../images/Emo41.gif

לדעתי אלוהים בכלל לא יסתכל עליך או עלי, מסביבו של אלוהים יושבים כל ה"J" : John Lenon Jimy Handricks Jim Morrison Jorog Harrison (הטעות במקור כי הוא מצטרף חדש לחבורה ולא רציתי שיהרוס את הרצף הכל כך מושלם של יוצרים מעולים) אקיצר הגוורדיה הזו יושבים כל היום ומנגנים ושרים לאלוהים, לא בגלל שהם חייבים, אלא בגלל שהם רוצים! וגם בגלל שהם מתוגמלים טוב הם מקבלים בתים ענקיים בגן עדן אתם יודעים הבתים ש30 הפועלים, שברוך גולדשטיין הביא לפני כמה שנים, בונים
. לא ככה? Fight Fire With Fire (זה השם של פורים)

"אלהים שלי, רציתי שתדע..." ../images/Emo118.gif

הייתי אומר לו: אם אני צריך למות ולעלות לשמים כדי לראות אותך סימן שאתה לא מלא כל הארץ ולכן גם לא אל... "אתה מתחזה"|סגדש| אני אצעק לו. והוא יקרא למלאכי השרת והם יתחילו לזמרלי אופרות עד שאני אגיד: "כן כן מה שאתה רוצה! הרי תמיד אתה משיג את הכל רק באלימות... אגב, המילה שואה אומרת לך משהו ?" והוא ישלח אותי לשאוף את הגז המיוחד שלו (ששמור למקרי מרד מסוימים) אבל זה לא ישפיע עלי כי כזכור אני כבר מת...

אציע לו נישואין......

כאחד שלא מאמין בשום חרטא ששמה אלוהים אגיע לשמים אראה אלוהים יושב על כסא אציע לו נישואין נתחתן אדקור אותו אלוהים ימות וכאלמנתו...... אקבל ירושה את העולם הזה והעולם הבא ואז....ורק אז אתחיל לעשות סדר : חרדים החוצה וכו וכו וכו מה שהאמריקנים עושים אחרי בן לאדן יהיה כאיין וכאפס למה שאני יעשה אחרי פרת משה רבינו

א י נ ס

New member
תסלחו לי שאני מתערבת

אבל זה שעזבתם את העולם הדתי לא צריך אוטומטית לגרום לכם לשנוא כל מה שקשור בו. חלק מכם, חלק גדול ומהותי והיולי בכם הוא דתי, ולא יעזור לכם כלום. להיות חילוני זה לא שווה ערך לשנאה. השנאה הזו לכל מה שמזכיר דת, היא שנאה חלק מעצמכם. שנאה עצמית. לא חושבים כך? להיות חילוני זה לא לשלול את קיומו של האלוהים. כל אדם בחלד לדעתי, מגיע לאיזשהו שלב בחייו בו הוא פונה לאלוהים. החילוני ביותר, האתאיסט ביותר, זה שהכי התרחק מהדת. ואז מה? למי תפנו בשעת משבר חלילה, מחלה, איבוד פרנסה - אתם חושבים שהכל פרגמטי בעולם, שאין רוחניות? אוי ואבוי לנו אם נחיה רק בעולם טכנוקרטי, הייטקי כזה. אינס, חילונית שבמשפחתה יש חוזרים בתשובה.

אנחנו לא

שונאים כל מה שקשור בדת, רק את התנהגות הממסד הדתי (אולי). אבל בטח שאני (איך עברתי מיד ללשון יחיד) לא אפנה לאלוהים (מה זה?) אם יהיה לי קשה מסיבה כלשהי. הרוחניות שאני מוצא בעולם שלי, זה אהבה וחכמה, שהם דברים שתלויים בי. ואיך אפשר בלי בדיחה? מחוץ לחדר טיפול נמרץ, יושבים בדאגה כל בני המשפחה, יוצא אליהם הרופא ואומר להם: "מה אתם יושבים כאן סתם כך, והרי קבעו חז"ל שאין סומכין על הנס! לכו ועשו מעשה!" "אבל מה נעשה?" שאלו אותו. "תגידו תהילים" הייתה התשובה >אתאיסט מתנצל אם הוא כבר סיפר את הבדיחה הזו< >אתאיסט ימצא אחרת אם צריך<

א י נ ס

New member
מאחלת לך

שלעולם לא תצטרך לעמוד בנסיון. ושתמיד תוכל לפתור בעיות רק בעזרת כלים מעשיים כמו חוכמה ואהבה. ושלא תזדקק לעולם לאיזו הבעת תפילה למשהו נשגב וגדול ממך, כמו למשל לעשות איזה משא ומתן עם הגורל, נניח?

למעלה