מה שתיתם השבוע???

MEIMIS

New member
מה שתיתם השבוע???

אני עכשיו יושב על בלאדי מרי ככה :) מווואה.. כמו שצריך וקייפירושקה לפני יומיים

MidNight Flame

New member
השאלה היותר נכונה היא...

מה לא שתיתי השבוע? קפריישקה, דאקרי מכמה סוגים, שמפניה, אורגזמה ועוד מלא שטויות...

rustynail

New member
גלן פידיך 15, אמרולה,בנשי,קיפיריינה

קיפירינייה מיקס והיד עוד נטויה..."יום שישי את יודעת יש בעיר מסיבה חוגגים כול הלילה עד הבוקר הבא"

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif וואו

מאיפה נפל עלייך הבקבוק הזה?

cloclo

New member
גיליתי אותו במפתיע באיזה פאב.

ואפילו עשו לי קצת הנחה, להקל על הכיס...

MEIMIS

New member
אוואצ´י :))))

יפה לך! אולי נעשה מפגש פורום בביתך??? חחחח

Charnibog

New member
טוב אז ככה

ג´ק כמה פעמים גלן מורנג´י פלסק שלם וודקה מתובלת ביתית ברבר ווילד טרקי

Charnibog

New member
פלסק מלא בגלן מורנג´י

פלסק -בקבוק מתכתי המשמש לאכסנת משקאות אלכוהולים לרוב. אהה והכי חשוב ניסיתי אתמול את הבלק בוש!!!!!! אחד הוויסקי היותר טובים שיצא לי לילגום אומנם תענוג יקר (50 שח כוס) אבל היה שווה את זה!

marsala

New member
אני לא מאמין../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo3.gif

כשראיתי את ההודעה של מיימיס ישבתי לכתוב מה שתיתי השבוע ,להזכירכם ,זהו שבוע הכריסמס והיו המון משקאות מרגשים ומיוחדים כמו למשל: שפרד ניש ספיישל סריסמס אייל, שאטו קאפ ליאון וויראן -ליסטראק 09 ,פוליני מונראשה תשעים וחמש ועוד המון,אבל האהוב עלי ביותר,והאחד שידעתי שיעורר עניין בקרב חברי הפורום היה הלגבולין שבעים ותשע פדרו חימנס פיניש,ממנו אני שותה בקמצנות נדירה ולא אופיינית..( מצאתי בקבוק לפני שנתיים בקופנהאגן ומאז אני לא ראיתי אותו למכירה,אז עד שאראה אותו שוב על מדף מאובק איכן שהוא,נשבעתי לא לגמור אותו...) התיישבתי לכתוב לכם את הודעתי,ולרוע מזלי בתפוז החליטו לאתחל את המערכת (פעולה מעצבנת במיוחד) אז היה מאוחר ושכחתי למחרת מכל העניין. עכשיו אני קורא שוב את ההודעות,ומה רואות עיניי??? קלוקלו גנבה לי את הבקבוק (להחזיר ומייד !!) אז,כל הכבוד,לי דרך אגב הוא עלה $55 אם הייתי יודע כמה טוב ושונה ונדיר הוא הולך להיות הייתי קונה שניים ! אז שיהיה לכולכם

cloclo

New member
באמת צירוף מקרים משעשע... ../images/Emo13.gif

אגב, ב-55$ היית צריך לקחת מיד שניים בלי קשר למה שחשבת שתמצא בפנים... הרי רע זה לא יכול להיות. מה התרשמותך ממנו? אני מאוד הופתעתי מהסיומת שלו שכל הזמן משתנה - ממעושן קצר למלוח ארוך וליבש קצר. היה מאוד מעניין מהבחינה הזו.

למעלה