מה שתינו בסופ"ש?

ההמלצה על פורטר אנד סאנס הייתה טובה

אמנם כוסות של 400 - נגב פורטר ושימאי לבנה יחד עם בשרים קרים. היה טעים ומרווה.

yoavge

New member
ויסקי

חמישי ערב אברלור. שמחתי לפגוש מכרים וחדשים. כפי שסיכמו יפה מעלי, אבונה 28 היה הטוב מכולם. אישית אהבתי גם את האברלור 15 מהגרסאות ה"חלשות" :)

הערב: 5 ויסקי שונים בטעימה עיוורת. מתישהו אדע מה בדיוק טעמתי. סביר להניח שאהיה מאד מופתע אם ניחשתי נכון אפילו לגבי אחד מהם

יואב

nukke

New member
בירה, אבל הרשו לי לספר על יום רביעי

שבו בן הזוג ואני סגרנו 100 חצאים שנצרכו בדאנסינג קאמל מראש השנה הקודמת ונכנסנו למועדון ה-100 של הפאב/ מבשלה.
עכשיו אנחנו מחכים לכוסות האישיות עם השמות שלנו עליהן, אולי כוסות הבירה היקרות בהיסטוריה (בכסף ששמנו שם יכולנו לממן 100 בירות+טיסה+מקום לישון בגרמניה...).

לפני כן ביקרנו בביר מרקט, בפתיחה השקטה והלא רשמית. בטח שמעתם על המקום ואם לא, אז מדובר בחנות בירה בשוק הנמל ביפו. 80 בירות בוטיק ישראליות על המדפים, כולל כאלו שקשה מאוד להשיג במרכז הארץ (אייסיס, גליל) וכולל הרבה שבושלו חוזית במבשלת העם שלא ניתן להשיג במקומות אחרים. אישית מצאתי שם 8 בירות שלא הכרתי/ שתיתי לפני כן. יש גם שני ברזים מתחלפים, שמאחד מהם נמזגה ברביעי בירה שבושלה במיוחד עבור החנות.
איזו פתיחה אופטימית לשנה החדשה :)

PACIFIC1

New member
גולדסטאר בחמישי ואתמול אחרי ארוחת ערב טובה

לימונצ'לו קר.

eran735

New member
סופ"ש די יבש

הרי גליל רוזה
הוגארדן
וטובורג
בחג אמור להיות קצת יותר מוצלח

down under

New member
הוגארדן זה אייל או לאגר?

אני יודע שהיא מחיטה ולא משעורה, אבל איך מגדירים את הקטגוריה שלה (הכוונה ל- אייל, לאגר/פילזנר, סטאוט)?

knappertsbusch

New member
רוב הבלגיות הן מסוג אייל

היוצאת מהכלל (לאגר) הכי מפורסמת: stella artois (איכס בעעעע)

down under

New member
נו, שויין, (לגבי האיכס בעעע)

אני מאוד אוהב אותה. בעצם את שתיהן.
גם את ההוגארדן וגם את כוכבה ארטואה.

למעלה