מה שתבקש ממני...

koya1

New member
מה שתבקש ממני...

היי מה המצב? תגידו למישו יש את השירא פתעיחה של פרוייקט וואי?! הוא הולך ככה: מה שתבקש ממני לא תצא מזה כי אין כל מה שארצה תתן לי ככה זה יוצא... מה שתנסה לומר לי לא אחשוב שזה כדאי לי אעשה רק מה שבא לי ככה זה יהיה!

sindy1

New member
השיר של...........

זה שיר של מיכל אמדורסקי-מה שתבקש ודרך אגב אני חייבת להגיד לך שקמליה קצת מסכנה ואורן סתם משחק אותה מה הוא לא יכול להיג דלה שהוא לא רוצה אותה היא סתם מעלה בו ציפיות בן זונה ודיקלה סתם שרמוטה כאלק שכבה עם 1 אולי 100

חשבתם פעם על השיר האווילי??

אני רוצה שחור אתה רוצה כתום אני רוצה צהוב אתה רוצה אדום אני עושה כלים אתה קורא עיתון אני אני רוצה בפנים את רוצה בחוץ אני שותה קפה אתה יושב בחוץ אני רוצה ירוק אתה רוצה כחול אני משקה עציץ אתה כמו חרגול אני רואה כבלים אתה כמו תרנגול מה שתבקש ממני לא תמצא את זה כי אין לי כל מה שתרצה תתן לי ככה זה יוצא חפלה
?????? וואט דה &*#$%#$&&&???????? לא יכלו למצוא שיר יותר דבילי ונטול פואנטה ומונוטוני וריק מתוכן מאשר זה?? ועוד משמיעים לנו אותו 24/7 כאילו מה? אין עוד שירים בפלאנטה? אין להם כח אדם לעריכה מוזיקלית?

sadevil

New member
שיר???

אני בכלל חושב ששיר הנושא של התכנית צריך להיות "1984" של יוריתמיקס. גם הנושא מתאים וגם המוזיקה. הרבה יותר ממיכל אמדורסקי ושירה האווילי...

כל דבר אחר יתאים

רק לא השיר שיש עכשיו.. צ'יסוס.. מי כתב מילים כה מפגרות? והמוסיקה גם לא מעניינת במיוחד..

sadevil

New member
תראי...

טוב, תראי... בעיקרון זה מה שצופי ה"פרוייקט" הזה כנראה היו מעדיפים... מוזיקה קצבית נטולת כל תוכן. קצתכמו ה"פרוייקט " הזה...

get well

New member
אני אישית אוהבת את השיר מאוד..

ודווקא הוא כן מתאים לדעתי... כל אחד בוילה רוצה משהו אחר..

joyalfa

New member
אני יודע

לשיר פתיחה קוראים: "מה שתבקש ממני" ושרה אותו מיכל אמדורסקי ואם בא לך להוריד קטע ממנו אז יש קטע קטן בקזה

ilana b

New member
דחוףףףףףףףףףףףףף

אנשים!!!!!!!!!!!!!! למי מכם יש את שיר הפתיחה של התוכנית? שיר כ"כ יפה ואני לא מוצאת אותו בקאזה!!!!!!!!! למי שיש פליז שלחו לי

למעלה