מה ששמתי לב

טולקה

New member
מה ששמתי לב../images/Emo23.gif

זה שיש מלא אנשים שממש אוהבים את רפיק! חשבתיש אני היחידה שממש אוהבת אותו וברגע שראיתי את רישיקה פשוט התאהבתי בה, היא פשוט חמודה!!! בכל מקרה רפיק ורישיקה אנחנו ממש אוהבים את כל הקטע של הרוחניות הזאת (ואני ממש אוהבת את הקטע של רפיק שהוא נגד סמים...)ואתם פשוט אחלה!!!

ronit g

New member
מסכימה איתך לחלוטין

רישיקה ורפיק (תמיר קימחי) הם זוג נהדר שכייף לראות אותם יחד הם פשוט מאוד משלימים אחד את השני ואני חושבת שעצם הבאתם לתוכנית מהווה דוגמה לחברה צעירים איך יחיסים בין גבר ואישה צרכים להראות (כבוד אחד לשני, חברות, הערכה וכו´) אני מאחלת לעצמי מערכת יחסים כל כך נעימה (לפחות היא ניראת כך).

אני מסכימה איתך ועם קודמתך../images/Emo110.gif

נראה שבין רישיקה ורפיק יש מערכת יחסים נהדרת, הלוואי ולכולנו תהיה כזו. דבר אחד שקצת מוזר לי הוא השילוב של מורן וחיים, לא אני לא באה לדון פה על דברים שנטחנו בתקשורת... פשוט משום מה, אני לא רואה כלכך את הקשר ביניהם בתוכנית, אין סיבה שיימרחו אחד על השני, אבל הקטילות ההומוריסטיות לא תמיד במקום ולעיתים נראה כאילו אחד מבני הזוג נפגע... כמובן שאיני יודעת אם זה נכון, וכמובן שאיני יודעת את טיב היחסים ביניהם.. רק חבל שאין אנו, הצופים בבית, רואים את טיב היחסים שביניהם.

shirany

New member
רפיק נגד סמים???

תראו אני חולה עליו מתה עליו הוא ורישיקה מתוקים ביחד אבל כמו שידוע לי הוא הקים את המפלגה עלה תקנו אותי אם אני טועה.....

טולקה

New member
זהו גם אני בהתחלה לא הבנתי

אבל שמתי לב שהוא אמר הרבה פעמים לצופים משהו נגד סמים... ברצינות, מי יכול להיות בעד סמים?

אנהלה

New member
רפיק נקי!!!../images/Emo184.gif נכון שהוא הקים את עלה ירוק../images/Emo5.gif אבל לא שמעתם שהוא אמר באחת התוכניות שהוא מזמן לא בקטע...../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

morrr00

New member
רפיק נקי... ../images/Emo153.gif מה זה נקי???

ריפיק היה מעשן (גראס,חשיש,ג´ראס)... צמחים! בטח תחלקו על דעתי, גראס... זה לא סמים!!! לא, סתם... רפיק היה מעשן והוא נסע להודו(התרחק מהחברה)כדי להפסיק... כן, הוא היה חבר בעלה ירוק ופרש כשהוא הפסיק.

למעלה