מה שקרה לי הערב..

מה שקרה לי הערב..

ויש את הטריויה והטלפון מצלצל ואני חושבת לענות או לא, כי הרי יש טריויה , וטריויה זה חשוב אבל אני עונה ואמא שלי על הקו ואני שומעת בקולה שמשהו לה קרה ונבהלתי אמלה קרה משהו שאלתי? כן היא עונה הייתי בסופר עשיתי קניות לשבת ,לקחו לי את התיק שלי את הכל את כל כולו אין לי כלום כרטיס אשראי, מפתחות של הבית, ארנק עם הכסף , תעודת זהות ,דברים אישיים הכל. והיא עזבה שם את הסופר, ריקה ערומה ,ובאה הבייתה . אמא שלי כל כך חמודה שמנמנה עם לחיים ורודות ,עיניים כחולות מקסימות אשה מבוגרת שבעצמה מסתדרת נלחמת בגילה לא מוותרת נעזרת במקל הליכה אף פעם לא רוצה עזרה. איך אפשר? איך אפשר לעשות כדבר הזה? והיא הלכה לאט הבייתה דמעות בענייה . אחותי הייתה בבית שם וגם הבן שלה וזה היה מזל הנוול הגיע הבייתה פתח את הדלת עם המפתח שהרי היה לו את תעודת הזהות שלה, והוא פתח את הדלת ועמד מולם וזה היה מבהיל הוא ברח מיד. ואני עכשיו עצובה איך אפשר לעשות דבר שכזה לאשה קשישה שבאה לקנות מצרכים בסופר איך אפשר? ליאור

טאKילה

New member
ליאוררררר

עצוב לקרוא מה שקרה לאימך, אני מקווה שהכל יוחזר לה במהרה, אוף אין מילים מול מעשים כאלה, נורא!

תודה טאקי זה עצוב לי בשבילה

רק לחשוב שהיא חזרה הבייתה בלי הארנק שלה ואין לה כלום איתה ועכשיובאמת שצריך לעשות שוב את כל התעודות באמת אין מילים למעשים כאלו ואני עצובה בשבילה תודה טאkי ליאור

אלמרה

New member
WHY YYYY.... אבל כעת יש שלושה

עדי ראיה שיכולים לזהות את הנבזה לכן יש לרוץ למשטרה ולעשות לו מסדר זהוי בספר החשודים ויש להם הרבה... לא יודע מה יכול להיות יותר נבזי מהרוע של אלה שתוקפים חסרי ישע זקנים... שלחי לאימך איחולי ושתתאושש מהר מהטראומה.

עצוב לי הערב אלמרה

אימי לא בדיוק הספיקה לראות את הנוול אחותי כן תלך למשטרה וגם יואב האחיין שלי אבל לך תדע מה יצא מזה קרוב לודאי שמאומה זה אמנם רוע רשעות לגשת לאישה קשישה ולפגוע בה כך היא אישה מדהימה רציתי לבוא אליה הערב היא אמרה לא חשוב אורלינקה מה את כבר יכולה לעזור לי בזה חבל שתסעי לתל אביב הארנק כבר איננו מזל גדול שלא פגעו בה אני אמסור לה את איחולייך אליה תודה אלמרה
ליאור

שמים1

New member
אוי ליאור זה נורא

בדיוק היתה תוכנית בטלוויזיה על פריצה לבתים וגניבות. תודה לאל שבני משפחתך הגיעו לפני הנבל. תני חיבוק לאמא בשבילי , וחיבוק חם לך

כן שמיים זה נורא

והיה לי מצב רוח כל כך טוב הערב וכל כך רציתי לשחק איתך בטריוויה וברגע אחד הכל התהפך כל כך היה לי עצוב בשבילה איך אפשר לעשות דבר שכזה זה כמה רוע יכול להיות לאדם? תודה על החיבוק אני אתן אותו לאמא ותודה על החיבוק לי ואני מחבקת אותך שמיים לתודה ליאור

ממש מצער...ליאור../images/Emo201.gif

אין רחמים למסוממים האלה שגונבים תיקים. הם מתעניינים אך ורק בכסף מזומן. באמת שצר לי .

ליאור ../images/Emo201.gif

כל כך עצוב מה שקרה לאימך כמה רוע יש בעולם לא מבינה איך אנשים מסוגלים לפגוע כך בזקנים אבל כמו שאמר אהבה ונשיקות כנראה שזה מסומם שצריך מזומן
לך ו
לאימך

תודה חיה בגונגל../images/Emo24.gif

נראה שכולנו חיים בגונגל לפעמים יש בו רשעות ורוע אבל גם אהבה אחווה ורעות ליאור

אהבה ונשיקות../images/Emo24.gif

אכן אין גבול לרוע ואני נשגב מבינתי פגיעה שכזו באדם אחר כבלל ובפרט באשה קשישה שהרי אין קל מזה לקחת ממנה את מה שיש לה וזה רכושה אבל האם אין רחמים? תודה אהבה ונשיקות ליאור

ליאור, נורא ואיום, אבל הכי מפחיד

זה שהוא יכול להגיע אליה הביתה. האם היא החליפה מנעול? אחלי לה בשמי שלא תצטרך להתמודד עם יצורים כאלה יותר, ושתהיה רק בריאה.

מפוזרת זה היה אכן מפחיד

ואימי שגרה סמוך ל"סופר" ממש מעבר לכביש קפיצה קטנה והוא שם בביתה והוא קל רגליים, והיא אישה קשישה שהרי היה לו בארנקה גם את המפתח גם תעודת זהות אין לו קל יותר מזה בטח מפוזרת הצילינדר בדלת הוחלף מיד, וחשבתי הלילה איך עשו את זה לאמא ,לאמא שלי ואיך היא הרגישה שעזבה את הסופר רייקה, ועגלת הקניות המלאה במטעמים לבישול השבת נשארה אחרייה שם. והיא הלכה הבייתה מבוהלת כמו ערומה פגועה והיה לי עצוב עצוב מאד ורק חשבתי על אותו הנוול מה אין לו אמא? איך הוא היה מרגיש לו היו עושים את זה לו לאמא שלו. תודה מפוזרת ,אני אמסור לה את אהבת כולכם האמיתית ליאור

ליאור...../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אוחחחחחחחחחח זה מרגיז.. לפגוע בחלשים ממך... את יודעת אומרים כל כלב מגיע יומו מאחלת לאימך שתתאושש במהירה ולך שוב

תודה לך ורד../images/Emo24.gif

אמא שלי אשה אמיצה התאוששה די מהר הכי מבאס זה להתרוצץ לעשות את כל התעודות מחדש אני בהגיגי ליבי עדיין מקווה שאולי הוא זרק את התעודות מישהו ימצא וישיב לה אבל בנינו? זה חלום תודה ורד על החיבוק שתהייה תמיד רק אהבה ליאור

למעלה