מה שקרה לי היום

מה שקרה לי היום

הטלפון צלצל והקול אמר שהוא לא סקר ולא אבטיח, הוא רק רוצה להעניק לי חבילה של הנחות (באמת מפתה) בחו"ל במחיר של 7 יורו ללילה תמורת הגשת דו"ח הנאה בשובי. זה סידור לי ולבן זוגי. אמרתי - אין לי בן זוג. ענה - נו, מה עושים? אמרתי - לא עושים כי אני לא עונה על הדרישות אז ביי. אז הוא אמר - (וחזר ואמר) לא חבל לך להפסיד הנחות כאלה? מה נעשה עם זה שאין לך בן זוג? לא חבל לך? והעלה לי את לחץ הדם. ביקשתי שירד מהר מהקו. חטפתי בחילה מאלה שבשם השיווק דוחפים מסרגה לאאורטה שלי ומסובבים. החוצפה אינה יודעת גבול.

צלליתה

New member
רגע רגע

גם אני נוטה נורא להתעצבן על מי שמטלפנים להציע לי משהו שללא ספק נועד לטובתם המוחלטת ובתמורה דורשים ממני מינימיום בעל חוקי ויותר עדיף בעל חוקי ומאהב לשעת צרה אבל שקראתי אותך פתאום לי היה נשמע כאילו האיש מציע לך לקחת מישהו שאינו בן זוגך. למשל ילד. או חברה. או סבתא. (או ספר טוב. נראה לך שהם יכנסו לחדר לבדוק אם הגבר שם? יכנסו, תמיד תוכלי לומר שהוא בדיוק ירד לקנות סגריות ולא חזר)

בטח יבדקו

ביררתי. הוא התכוון גבר (חוקי לא מענין אותם), אבל לא ילד ולא הדודה נחמה. הם מזמינים למשרדים שלהם כדי להזדהות ולהרשם ולקחת את תלושי השי. הכל מסומן ולא אתפלא אם הם גם רוצים כמה אלפים מראש בשביל הפיקדון... זה עוקץ. יש בדיחה על גבר שירד לקנות סיגריות ולא חזר 12 שנים...לא זוכרת אותה אבל צוחקת מהזיכרון.

למעלה