מה שקרה לי אתמול

AdiGoldman

New member
מה שקרה לי אתמול

טוב אז במוצאי שבת הלכתי לקניון עם חברה שלי ושאלנו בכל מקום אם צריכים עובדים. חברה שלי מתגייסת בסוף אוגוסט כך שבשבילה עבודה זה ממש לטווח קצר ויותר קשה אבל דאגתי יותר לה מכיוון שבכל זאת לי כרגע ב"ה יש עבדוה וגם היא צריכה כסף. אבל בכל זאת התעניינו בי יותר. בכל מקרה חנות בגדים אחת התקשרה ואמרו אם אני יכולה לבוא היום למשמרת מ4 עד 10 בלילה ואני לא יכולה, גם כי אני מסיימת לעבוד במקדונלדס ב5 וגם גי אני הולכת להופעה של אחותי שהבטחתי לה שאני יבוא.. אז הזאתי אמרה שהיא תתקשר אליי פעם אחרת ונקבע מועד אחר... היא לא תתקשר הא?

לא נראה לי...

גם לי זה קרה, רק שביקשו ממני לבוא ביום של הבגרות האחרונה שלי... מאותו יום אחה"צ הייתי יכולה לבוא מתי שהם רוצים. לא התקשרו אחרי זה. ואני עוד בטיפשותי באתי לשם אחרי כמה ימים ושאלתי למה לא התקשרו אליי

yaelbi

New member
אבל למה לא?

אם הם צריכים עובדים ואת נראית להם מתאימה אז מה הבעיה שתדחי את תחילת העבודה ביום אחד? אם הם לא מתחשבים בזה שאת בבחינה אז כנראה שהם לא היו מתחשבים בך במהלך העבודה!

קודם כל, זה היה לפני 6 שנים...

אבל כנראה שמבחינתם אם אני לא הייתי מוכנה להתחיל באותו יום אז מישהי אחרת כן. ובלי שום קשר, יכול מאוד להיות שזה המזל הגדול שלי שלא עבדתי שם, כי זה היה מקום די מפוקפק.

yuli c

New member
אז ככה...

זעיני זה הכל עניין של הצע וביקוש. למשל אם הם מישהו אחר היה מסכים אז לא נראה לי שהיא תחזור ובכלל זה מראה על הרצינות של המקום, מקום שמתקשר אליך באותו יום ואמר לך לבוא בהתראה של מעכשיו לעכשיו לא נראה לי רציני. למשל לי קרה ששלחתי קו"ח למשרה מסויימת והם התקשרו אלי באיזה יום ואמרו לי לבוא למיונים ב-4 מאחר שכבר קבעתי יום לפני זה עם מקום אחר שנראה לי יותר חשוב ב-5 לא יכולתי להגיע... יכול להיות שהיא תתקשר ויכול להיות שלא, בכל אופן זה מראה על הרצינות של אותו מקום וזה השיקול אם ללכת על זה בכלל או לא.

למעלה