מה שקורה עכשיו

מ א י .

New member
מה שקורה עכשיו

האמת... האמת קלה לביטוי באמת בדר``כ אני משנה אותה מנסה לומר אותה בראש בצורה אחרת כדי שאחרים יגיבו כמו שאני רוצה מנסה לשנות אותה בתוך תוכי כדי שאוכל לומר משהו שעליו אחרים יגיבו כמו שאני רוצה. שיהיה להם טוב. שזה יראה טוב כלפי חוץ. הכול לרצות אחרים. הכול מתוך הפחד להיות מופתעת. מה י ק ר ה אם אומר את האמת????? לא לא לא אשנה אותה אפילוקצת. מה יקרה אם אספר לכם את הפחדים האמתיים שלי. מה יקרה אם אומר לכם שבעצם לא אכפת לי מאף אחד? לכם זה לא ישנה דבר וחלקכם בטח יזדהו איתי אבל מה יקרה אם אומר את זה לחברים שלי. ``חברה אתם יודעים מה ? אני אגואיסטית, בעצם מרובכם האמיתי לא אכפת לי `` מה יקרה אם אקום באמצע האוטובוס וארקוד לצילילו של שיר שאני אוהבת. מה יקרה אם אצחק לבד באמצע הרחוב. ממש אתפקע מצחוק. מה יקרה אם אצא באמצע הלילה ואזעק לאלוהים שירד למטה כבר ויסביר לי למה אנחנו פה. מה יקרה אם אפסיק לרצות אחרים. מה יקרה אם אפסיק לחשוב ולתלות את מלוא כוחי באדם אחר. תמיד יש מישהו או מישהי ברקע שהוא הכי חכם הכי מבין הכי יפה. מה יקרה אם לא אנסה להשתוות בכישוריי לאנשים איתם אני מדברת ברגע נתון. מה יקרה אם אפסיק לנסות להוכיח שהכול בסדר. שדברים מתקדמים כמו שצריךץ מה יקרה אם אפסיק לבקר את עצמי ואפסיק להסתכל על עצמי מבחוץ. אני שונאת את כולם ואוהבת גם. היום אמרתי תאמת. יותר נכון חצי אמת. אח``כ חשבתי כמה זה בעצם היה קל. וכמה טרחה ובלבולי מוח והלכאה ושקר עצמי זה חסך לי. אתם יודעים משהו ? יש לי תחושה שזה תמיד ככה. הרי האמת קיימת. למה לא להגיד אותה? מה כול כך מפחיד בלחיות באמת? אז מה אם אני אצטרך להתמודד. אז אתמודד. אין ברירה אחרת . מי שלא חי באמת הוא מת. וזאת האמת. מיטל.

dafna l

New member
אמרי את האמת

לאמת יש עוצמה,יש בה משהו מטהר ומנקה כשאת אומרת שאת מרצה אחרים,את אומרת גם שיש בך פנימה כוחות גדולים שאת מסתירה שמא הגילוי יפגע באחר.את מבטלת את כוחותיך ועוצמך בפני אחרים. האמת קלה לביטוי כשאנו מאמינים בעצמנו. הסתכלי סביבך כמה אנשים מתלוננים על כאבי גרון? דלקות שקדים?כדור שחונק? הסיבה היא שאנו לא מבטאים את עצמנו בקול,לא אומרים והכל נשאר איתנו. אילו למדנו לומר, מותר גם לצעוק בקול,להביע את דעתנו רוב מחלות הגרון היו נעלמות לנו. כל פעם שיש לי כאבי גרון,אני שואלת עצמי:מה רציתי לומר ולא העזתי? כשאני מגלה מהו הדבר אני אומרת, לא תמיד יש למי לומר אני כותבת על ניר וזורקת לאח שישרף ויתאדה לו,אני מספרת לחברה, העיקר לבטא זאת במילים. זה מקל מאד וזה יעיל בדוק תנסי. שאלת מה יקרה אם תאמרי לחבריך שאינם מענינים אותך ? למה לומר? פשוט חפשי חברים שכן מענינים אותך,חבריםשאיתם תוכלי לומר את האמת תמיד. בני לך מערכת יחסים המושתת על אמירת האמת, אמרי לחבריך שאת רוצה לומר את האמת ,ואין בכוונתך לפגוע זאת האמת שלך . אם תצחקי באמצע הרחוב,אם תרקדי באוטובוס,אם תצעקי לשמים מקסימום אלה שלא יבינו יאמרו היא השתגעה לה,ומה איכפת לך מהם? את הרי אומרת ועושה את האמת שלך! ולמבטים המשתאים אימרי שזהו יום מיוחד עבורך ואת שמחה,והרי את לא משקרת,אכן זהו יום מיוחד,שבו את עושה כרצונך ואת שמחה על כך. תנסי עוד יהיו כמה שיצטרפו אליך במחול. אינך אגואיסטית איך אני יודעת? אגואיסט אינו מרצה אחרים. ונכון אמרת מי שאינו חי על פי האמת שלו נחשב כמת על כן חיי עפ האמת שלך וחיי חיבוק גדול על גילוי הלב ואמירת האמת

למעלה