מה שעלה לי בראש

OFIRB9

New member
מה שעלה לי בראש

איזה פרק הכי טוב??????? אני פשוט אגיד מה שאני חושבת! כל אחד מוזמן לכתוב מה שהוא חושב! לדעתי הפרק הכי טוב... טוב יש תפרק שברוק חוזר זה די מצחיק אבל גרי השחצן די עלה על העצבים, ויש תפרק עם הפוקימונים הפרא היסטורים, שצרמיליון מתפתח ועושה בעיות, אה כמובן! הפרק שבוא ג'יגליפף מגיע ושר, צוות רוקט עשו שם קטעים אנחנו צוות רוקט חמקמקים כמו האוויר נמאס לנו מהדיקלום ולכן כתבנו שיר ג'סי! ג'יימס! היכון נילחם ללא רחם! מייאו בדיווווווווואאק אני הכי יפה אני הכי מדהימה מראה טוב זו משימה לעיתים אני טועים אך לא מתייעשים, רוצים לתפוס את פיקצ'ו נעשה זאת בקרוב וכשנתפוס את פיקצ'ו נהיה כוכבי ה...סידרה! עם הרבה פרצופים מצחיקים מה אתם חושבים???

ה מ ש י ח

New member
אני הכי אהבתי את הפרק

שבו אש נלכד בשלג ושם את הפוקימונים בפוכדורים שלהם ואז הם יצאו כדי לחמם אותו ולהיות איתו. פרק מקסים!!!

OFIRB9

New member
אה יש גם

תפרק שהפוקימונים נלכדים על האי! ויש תרגום למה שהם אומרים קרע אותי! שמתם לב שבפרק הזה באלבזור די משמיץ את אש? נראה לי שהוא לא מחבב אותו

סילבר2

New member
נכון זה הפרק הכי!!!!!!!!!טוב!

הוא היה מאד מצחיק אהבתי את סקווירטל ואיך שהוא אמר שאש והשאר נאכלו ע"י מפלצת!חחחח.....וקופינג ואקנס איך שם בכו והבר הזה לפוקמונים עצובים בהחלט הפרק הטוב של פוקימון הטוב ביותר!!!!!

למעלה