מה שעובר עלי

• פותח הנושא skeep
  • פורסם בתאריך

skeep

New member
מה שעובר עלי

טוב, עכשיו חזרתי מאיזה בר שאני וחבר שלי הלכנו אליו. הוא קלט שאני מוטרד ולחץ עלי לספר מה קורה לי. ובאמת משהו מטריד אותי וזה לא קשור בי ישירות, אלא לחבר לשעבר שלי. אני לא יכול לפרט כיוון שזה משהו אישי מאוד שקשור בעיקר בו, אבל זה מטריד אותי מאוד. בכל מקרה, הוא לחץ עליי לספר והתחלתי לספר על האהבות הסטרייטיות שהיו לי ועל דברים שקשורים בזה, ותכננתי גם להגיד משהו על החבר לשעבר. השתפנתי ברגע האחרון. לא יודע למה. בכל מקרה, אני עדיין מאוד מודאג בכל מה שקשור לחבר לשעבר שלי. אני ממש מתבאס כי אני מרגיש חסום מכל הכיוונים. חוץ מהבחור המקסים שאיתו אני יוצא עכשיו ועם חבר לשעבר אחר, אין לי עם מי לדבר. זה יושב לי על הלב ואני דואג. אפילו כאן אני לא יכול לכתוב את כל מה שעובר עליי. לעזאזל. טוב, אני שיכור קצת, ואני כותב שטויות. מחר אני בטח יצטער על זה. בא לי לבכות. סקיפ

מה שעובר עליך...

מרגיש תקוע?... שאין לך אף אחד לספר לו?... אני לא הולכת להגיד לךף "צא מהדיכאון" או "דיי"... כי אני יודעת שזה לא עובד ושבדר"כ לא זה מה שאתה מצפה למצוא מאנשים.... אז זה מה שאני עושה כשאני בדיכי....תכתוב את זה. תבכה. והמון. תשחרר את כל העצב שלך. אל תדחיק... בכל מקרה. אני תמיד תמיד כאן בשבילך. תרגיש טוב...
גלינדה

לירוי25

New member
חמאת בוטנים שלי..../images/Emo66.gif

מה קורה? לא יודע איך בדיוק לנסח את זה מבלי לקבל אחר כך תלונות שאני עוקצני וכיוצ"ב אבל כל הרומן שלך עם הארון מתחיל קצת..די מיצה את עצמו! אתה חונק את עצמך עמוק בפנים וזה לא עושה לך טוב אז בשביל מה כל העינוי הזה שאתה מתעקש לגרום לעצמך? לא נדפק לך המח מהנפטלין?? אני מבין את הצורך להסתיר שכן גם אני הייתי פעם בארון ולא מבקש ממך לצאת החוצה בדגלים, חולצות בטן ומחולות אבל תתחיל לדבר אח שלי! מה הדבר הכי גרוע שיכול היה לקרות לו הייתי מספר לאותו חבר שבאמת היה איכפת לו ממך? שפתאום היה לך קצת יותר קל על הלב? שפתאום היית מרגיש קצת יותר טוב? לכתוב הפורום זה כיף ואחלה אבל אינו תחליף על שיחת נפש עם אדם קרוב! תחשוב על זה קצת. שלך תמיד, איתי

למעלה