מה שנכון, נכון...

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

עדות של פולניה בבית משפט במשפט בפתח תקווה מוזמנת סבתא פולנייה להעיד. עורך הדין שואל אותה: גברת מנדלבוים- את מכירה אותי? בוודאי - עונה הזקנה- בטח שאני מכירה אותך. כבר מינקותך. הרי גרתם ברחוב לידי. תמיד היית תינוק מעצבן. והפכת להיות ילד טיפש ולא יוצלח. ועכשיו כולם יודעים כמה אידיוט אתה. ושקרן. ושאתה בוגד באישתך עם המזכירה שלך. ושאתה מפסיד כל משפט. חוץ מאלה שבהם אתה מביא עדי שקר. בטח שאני מכירה אותך. עורך הדין ההמום מתעשת קלות ופונה אל הזקנה הפתח תקוואית שוב: והאם את מכירה, גבירתי, את התובע המחוזי שיושב ממול? נו, באמת - עונה הסבתא- את אבריימ'ל הפושטק מכפר גנים? מי לא מכיר? הרי אמא שלו המסכנה ואני אצל אותו רופא בקופת חולים מיום שנולד השייגץ. שלומיאל שכמוהו, בטח שאני מכירה אותו. שום דבר לא יוצא לו טוב. ואפילו באישתו הוא בוגד... עם 3 נשים שונות... אחת מהן אישתך! והמשרד שהוא פתח? אוי ווי, איזה שחיתויות הוא מנהל שם. שאני לא אכיר אותו? דממה בבית המשפט. השופט המום כמו כולם ומבקש משני עורכי הדין לגשת ללשכתו. "רבותי- אני מודיע לשניכם חד וחלק: אם מישהו מכם שואל אותה אם היא מכירה אותי, אני דן אותו במקום לשני מאסרי עולם!!!"

גלית2006

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גלית2006

New member
ערב טוב, מה עניינים?

אני מציצה כאן כל יום! פשוט מחוסר זמן - לא יכולה להשתתף (בינתיים! מקווה...) אוהבת לקרוא אותך

גלית2006

New member
../images/Emo12.gifכישוריי? ../images/Emo6.gif

אני רק בתחילת הדרך! אבל בכל מקרה מחמיא
הכנתי אתמול את עוגת מייפל, חושבת שלקחתי מכאן את המתכון - תיכף אחזור הביתה אבדוק ואשלח תמונה... ממש בסגנון, שאת אוהבת - קלה מאוד וטעימה!

timiהאחת

New member
מנהל
אמא אוהבת,אני הפסקה עם עוגות אפ

יתי אתמול את העוגת שוקולד שלך וטעמתי טיפה ואחר כך עוד ועוד ,למרות שאני לא מתה על מתוק בכלל פתאום בא לי התקפה של מתוק אל תשאלי הלכתי לישון בדכאון,רציתי לעשות הפסקה עם הפורום,לכמה ימים אבל איך אפשר????? אפילו לא הספקתי לצלם אותה בעלי ואחר כך אחי הגיע התחילו לזלול ואני הצטרפתי אליהם כאילו אני שוקלת 50 קג' ,בגלל זה היום אני רק על סלטים ביי.נקווה לטוב .

timiהאחת

New member
מנהל
אני אכלתי ירקות,ושיבולת שועל בגלל

אתמול.ותודה על המחמאה .

גלית2006

New member
../images/Emo179.gifעוגת מייפל של איילת../images/Emo3.gif

הביאה לפורום: היהלום שבכתר מתכון: עוגת מייפל רכיבים: 3 ביצים 3 שקיות סוכר וניל 1 שמנת חמוצה 1.25 כוס קמח תופח 1.25 כוס סוכר (אני שמתי פחות) חצי כוס שמן רוטב מייפל לפיזור: קינמון פקאן קצוץ אופו הכנה: לערבב את כל החומרים לפי סדר כתיבתם לשפוך תערובת לתבניות משומנות לפזר מעל קינמון ואגוזי פקאן קצוצים לאפות 30 דק' בצנור מחומם של 180 מעלות (עד שקיסם יוצא יבש) בעודה רותחת לשפוך מעל בנדיבות סירופ מייפל עד שנספג. הערה שלי: לחורר את העוגה, שהסירופ ייכנס פנימה והעוגה תצא יותר "רטובה". הערות: ל2 תבניות אינגליש קייק

pirge

New member
גליתוש נראה מהמם. יש גם תמונה של

פרוסה? יאמי.

גלית2006

New member
../images/Emo51.gif מתוקות../images/Emo214.gif../images/Emo214.gif

נו, בסדר... מוכשרת!
פירגוש, העוגה עוד פעם בתנור - היום תמונת פרוסה מובטחת!

למעלה