מה שנחמד פה

noam011

New member
מה שנחמד פה

זה שאנשים מסוגלים לנוע כאן כמו מטוטלת במהירת מטורפת, מן הקצה האחד לשני. פעם אתן גולשות בדביקות סכרינית. מתחבקות ומתנשקות וירטואלית, עד צביעות. ופעם אתן מסוגלות לרקוד על דמו של גולש, בטירוף חושים. באקסטזה. בשני המקרים אתן מעוררות גועל נפש. מאיפה זה יוצא לכן ? אני לא מבין מה נכנס בכן ? מעקב אחרי ההודעות שלכן מעלה תסריט של חבורת דוברמנים שוטים הנטפלים לטרף. ריח הדם משכר אותם. אתן עוד מתפעלות מעצמכן ? הפולניות הכל יכולות ברישעות ליסתותיהן ? מה בדיוק היה חטאו ? בין אם הוא גוגי או לא גוגי ? למי זה הפריע ? ההסברים המגומגמים והמאולצים (אאוטינג ? מה זה בכלל אאוטינג ?) נשמעים אפילו גרועים מן הפשע.

יערית1

New member
היי נועם!!

מודה לך על שפיכות הלב, מודה לך על הכינות, מודה לך שהשתמשת בביטוי ``אתן מעוררות גועל נפש``, מה חטאי?אנוכי לא פולנייה,מה לעשות... מצטערת שלא הייתי כאן בכדי להשקיט את הרוחות, אני כרגע כותבת ממחשב של חברה, באמת צר לי לשמוע שלכולם יצאה הרוח מהמפרסים כאן בפורום,אתמול כתבתי מכתב לכולם,חשבתי שיפנימו את זה,אז אולי כדאי שנתן לרוחות הסוערות להרגע, אני יכולה להבין את מי שנפגע ,אך באמת השתלחויות כאן מעוררות סערת רגשות גם מעבר למסך. אני חושבת שהרצון של כל אחד ואחת להביע רגשות בין עם כואבים או משמחים , היא לגיטימית בהחלט!! רק שיש צורת התבטאות נאותה,אולי כדאי שנתחיל מחדש... אני בסה``כ חושבת שהחומר האנושי כאן הוא משובח ביותר!!!!!!!!!! אז אנא נפשות תוהות שלי(יותר מידיי מלוקקת?), אנא ממכן ,בואו תחזירו לי חיוך קטן על השפתיים,כל המעבר הזה עושה לי רע! שלכן/ם יערית(שאולי תהייה נודדת לפעמים)

תודה, בבקשה, סליחה

תודה - ליחידות שעזרו לי, אור-לך ותלתלים היקרות, כשכל השאר התקרנפו. בבקשה - ממך נועמיקולד, תהיה יפה ותשתוק. סליחה - מעצמי, על שיש לי ערכים שבגללם אני אוכלת חרא תמיד. מבקשת ממני סליחה על שאני גורמת לעצמי כאב. מקווה שאוכל לסלוח לי. אוריאנה

למעלה