מה שמעתי שיצא עוד im not okay??

helenas

New member
מה שמעתי שיצא עוד im not okay??

זה נכון? למה אני מגלה הכל אחרונה? ולמה לעזאזל עוד קליפ??

קרניjack

New member
עוד קליפ...?../images/Emo3.gif

ל MCR יש 2 גירסאות של הקליפ IM NOT OK גירסת הבית ספר, שזאת גירסא שנשעתה ב"תקציב נמוך" לפני שהם התפרסמו, שם השיר מלווה בהופעות וקטעים מחי היומיום שלהם. והגירסא השנייה היא הגירסא ה"מושקעת" יותר שלה היה כבר במאי, וזאת הגירסא שרובינו מכירים. על גירסא שלישית לא שמעתי, אם לזה את מתכוונת

kati666

New member
התבלבלת טיפה...

'והגירסא השנייה היא הגירסא ה"מושקעת" יותר שלה היה כבר במאי,' זאת גרסאת הבית ספר.

Love Bem

New member
אלה 3 הגרסאות!

תכנסי!
http://www.videocodezone.com/videos/m/my_chemical_romance/

Love Bem

New member
אני רק מנסה משהו!

קרין תמחקי עם זה הצליח!טוב! <style>li {padding:5px 0px}</style><style>.hov:hover{background-color:yellow}</style><div id='Title' style='padding:5px;font:bold 11px verdana'><h1 style='font:bold 13px;display:inline'>Watch Videos:</h1><a class='hov' title='Click here to play video' style='display:block;width:300px;border:solid 2px black;padding:10px' href="http://www.videocodezone.com/videos/m/my_chemical_romance/im_not_okay_i_promise_yaho.html" target='_blank'>I'M NOT OKAY (I PROMISE): YAHO... (My Chemical Romance)</a> <a href='http://www.videocodezone.com/' >Video Codes by VideoCodeZone.Com</a></div></a>

GUILTY

New member
אלו לא 3 גירסאות.

יש את ה Old school את ההוא שכולם מקירים וזהו עם את מדברת על זה.....I'm Not Okay (I Promise): Yaho... זה לא קליפ שלישי זה סתם הופעה ויש לזה גם ראיון...זה שפארנק וג'רארד בחנות קומיקס...ויש לזה עוד כמה שירים.

keisamit

New member
האמת...../images/Emo187.gif

שאת התבלבלת טיפה.
אממ, הגרסת בצפר זו הגרסה הדוקומנטרית. ראיתי את זה באתר הרשמי שלהם.

darkDork

New member
../images/Emo72.gifשניכם צודקים ../images/Emo6.gif

"school version" זה מן סגנון/ביטוי/דבר שאומרים על דברים באמריקקית...הכוונה לקליפ הראשון בקליפ השני הם היו בעצם בתוך בית ספר אז גם הוא במקרה "גרסאת בית ספר"

helenas

New member
אני מדברת על גירסה שלישית!!

איך לא ראיתי את זה??????????????? כוס&&(&&??^&&*)

GUILTY

New member
כן כן יש דיבורים על גירסה שלישית

היא עוד לא יצאה אבל רוצים להוציא גירסה שלישית לאירופה.....כדי לפרסם אותם באירופה

GUILTY

New member
הנה זה מה שאמרו בגונזו

Zane Lowe says... 'the first time round it was a cult single, the second time it was just an album track and this time round it's going to be a HUGE hit........released on the 7th of November to co-incide with their UK tour'

גירסה שלישית?../images/Emo12.gifקצת הרבה הגזימו..

דיי כבר. שיר פאסה. שיתקדמו הלאה. כבר יצא מכל החורים השיר הזה. מה רע בגרסה השניה שלו? הקליפ ממש יפה!

GUILTY

New member
כן אבל הגרסה השלישית זה כדי לפרסם

אותם באירופה.......והם באמת לא ממש מפורסמים באירופה. והרבה להקות עושות את זה, אז ככה שזה לא משהו חדש.

מזאת אומרת לפרסם את עצמם באירופה?

למה הם לא יכולים לשים את הקליפ השני באירופה? למה לעשות חדש?

GUILTY

New member
כמו שאמרתי הרבה להקות מוציאות

קליפים חדשים. כמו מיוז. הוציאו כמה קליפים לאותו שיר ואז הוציאו לו עוד קליפ כדי להתפרסם ב US והם עשו את זה לכמה שירים לא רק לאחד אבל זה גם לא ממש סגור על הקליפ השלישי.....ואני חושבת שזה יהיה נחמד

אני חושבת שזה מיותר. שיוציאו כסף על

קליפים חדשים. גם יש שירים יותר יפים מ-im not okay שיותר יפרסמו אותם באירופה ובכלל. במיוחד you know what..

GUILTY

New member
הם לא רוצים להוציא עוד קליפים לדיסק

הזה......לפחות זה מה ששמעתי.....

למעלה