מה שמעתי עכשיו

מה שמעתי עכשיו

אני מזפזפ בטלוויזיה פיתאום אני שומע שבערוץ הכי מעאפן ערוץ הילדים התקווה 6 הולכים להופיע מחר. יש לי תדיסק החדש מהיום שהוא יצא הוא ממש טוב הייתי בבארבי תלאביב וואלה אחלה הופעה (חוץ משעומרי היה נראה רדום) כול מקרה אם מישהו יכול לברר לי אם זה נכון שיש הידרדרות כזו גדולה לערוץ הילדים שיכתוב עד מחר

xXx Shiraz xXx

New member
מה הבעיה בדיוק?

קראתי את דברייך פעמיים ועדיין לא הבנתי מה מפריע לך. לא יודעת בכמה הופעת של התקווה היית, אבל אני אישית שמתי לב שהקהל מאוד מגוון מבחינת גילאים, אתה יכול לראות שם ילדים בני 12 לצד זוגות בני 50, הכל הולך, כולם שומעים התקוה 6 וזו עובדה.. ערוץ הילדים זה לא פסול =]

יש הרבה בעיה

אני עכשיו ראיתי עכשיו את התקווה 6 שעשו אחלה של ביצוע שבעולם לשלי בלי ממש דומה לדיסק אבל השיר באנגלית אני מבין אותתו קראתי את המילים אבל נו באמת בערך 80 % מהילדים לא הבינו את המילים וכמו הילדים שאני מכיר (הם בגילי) שומים פופ וכול הזבל שכול העולם שומעכמו ריאנה לינקין פארק אבריל לאבין (שכולם חוץ מריאנה ממוסחרים) והשאר נו טוב הולכים להופעות בודקים קצת מעבר למנגינה את המילים והביצוע והם מופיעים בברים מועדונים למשל ברבי כפר סבא או תל אביב אז למה בערוץ הילדים הם לא איזו להקה שהקימה את עצמה לפני יומיים ודרך אגבאני אחד ממעט הילדיםבני 12 שהולכים להופעות של התקווה 6

אין פה בעיה - להיפף

זו הזדמנות מצוינת בשביל הילדים לשמוע קצת משהו שהוא לא ממוסחר. הביאו להם להקה עם מסר ומוסיקה איכותית ומספיק ששניים ילכו לקנות את האלבום החדש אחרי התארחות בערוץ הילדים ותתגלה בפניהם הלהקה והמסרים שלה כולל הסיפור שמאחורי שלי בלי. אני בעד שהתקווה 6 פונים לכל הגילאים.היום הם היו בערוץ הילדים וביום חמישי בערוץ המוסיקה - רק טוב:))))))))

בואי אני יגיד לך קצת מהניסיון שלי

אני בן 12 ניסיתי להשמיע לכיתה שלי את התקווה 6 אף אחד לא שמע חוץ מגאידמק שביגלל שזה מין שיר מיוחד ומצחיק כולם אהבו אותו אבל זה נשכח מהר וכולם המשיכו לשמוע א הזבל הממוסחר הלהיטים היחידים שלהקות מביאות או בריטני ספירס אבריל לוין לינקין פארק כול מקרה זבל הם העדיפו לשמוע את מה שנחשבאופנה שיש לו מילים סתמיות מהתקווה 6 שהעיניין בהם הוא המילים והם ל הבינו ממש את הרעיון מאחור בדקתי בעוד מקומות וגיליתי שרוב הילדים (14-) אוהבים יותר פופ ושירים אופנתיים( יש כמובן כאלה שייוצאי דופן)וגיליתי שילדים שאוהבים להקה רק שומעים שירים לא הולכם להופעות לא קונים דיסקים לא מקשיבים למילים ודי מהר שוככים את הלהקות (יש גם פה יוצאי דופן) כול מקרה אם התקווה 6 רוצים מעירצים כדי להם ליהיות בערוץ 24 ו22 בכול מיני תוכניות מאשר ליהיות בערוץ הילדים

xXx Shiraz xXx

New member
ההופעה שלהם בערוץ הילדים היא בנוסף לכל

הקליפים בערוץ 24, ואם היית מבין מעט בבירוקרטיה של קידום מוזיקה בישראל היית מבין שזה לא דבר פשוט וצריך להעריך את העובדה שאפילו שומעים רגאיי בגלגלצ. זה לא דבר של מה בכך :) בכל אופן בתור ילדים צעירים לקוח זמן עד שמפתחים טעם מוזיקלי, כרגע החבר'ה בכיתה שלך מעדיפים בריטני ספירס אבל מי יודע מה שנה הבאה.. אני אישית הלכתי להופעה הראשונה שלי של התקווה 6 בגיל 14 אני חושבת... אי שם במלחמת לבנון השניה. אבל אולי כי ההופעה הייתה בקיבוץ שלי
בשורה התחתונה תתגאה בעצמך שאתה מעריך מוזיקה מעבר להאם היא קליטה/ממוסחרת, אלא באמת מקשיב למילים ולמסר. וברוך הבא לפורום כמובן !!

ידוע ידוע

אני יודע שהעיניין שבארץ יש להקות רגאיי ואת להקת התקווה 6 ושלפני בוב מארלי הרגאיי לא הגיע לכול העולם אז ברור שזה שיש בארץ ראיי זה לא מובן מעליו ולצערי אסור לי ללכת להופעות לבד (אני "צעיר מדי" זה לפחות מה שההורים שלי אומרים) ווהופעה הראשונה שהיית במבצר שוני בביניימינה רבע מדינה מאיפה שאני גר .קטע... טוב אז להיתראות

xXx Shiraz xXx

New member
רק שתדע לך שהאווירה במבצר שוני היא מבין

הקסומות שחוויתי, אז אמור תודה שדווקא שם היית בהופעה שלהם :) ואל תדאג התקווה פה כדי להשאר, גם כשתגדל תוכל לבוא להופעות! ברוך הבא כבר אמרתי

למעלה