מה שמזכיר לי...

DerBleistift

New member
מה שמזכיר לי...

האמינו או לא, אבל בונים בעכו(!) בניין בן 30 קומות!!! כבר השלימו שלד של 12-13 קומות לערך.

reshef

New member
זה נכון

אני יכול לראות את האיזור שם ביום בהיר מהמרפסת, נדמה לי שראיתי גם את שלד הבניין עצמו אלא אם כן יש ג"ש בעכו שלא ידעתי עליהם.

wakshlak

New member
מגדל פנינת הים...

ראיתי אותו כבר מספר פעמים, והוא צומח כל הזמן... מבנה עגול, מצופה בזכוכית וניתן לראות בדרך לנהריה ברכבת...

kyle

New member
היי אסף!../images/Emo13.gif

מה קורה עם המפה של ת"א? ואני כבר אשאל בשם ערן - מה קורה עם התמונות של ב"ש (שלי)?

wakshlak

New member
הי קייל!

מה שלומך? אז ככה: תמונות של באר שבע, אני אעלה בסוף שבוע הבא, כי אני כאן רק עד מחר אחרי הצהריים, ואין לי הרבה זמן. שבוע הבא אני אהיה כאן יותר זמן ואני אעשה את זה. בקשר למפה של תל אביב: לתל אביב, יש מפה של גורדי שחקים (העיר השנייה בלבד בעולם, אחרי פרנקפורט!!!), כך שזה הרבה מאד. בקשר למפה רגילה (כמו להרבה ערים בעולם) יש קצת בעייה, כי תל אביב היא עיר קטנה ולא מחולקת לאזורים שונים (רובעים), אז זה יוצר בעייה בחלוקה. כרגע אני חושב על פתרון על יחד יחד עם שאר העורכים באתר ובתקווה תהייה מפה לעיר בעתיד הקרוב. אסף.

oh-da

New member
לפי מה שידוע לי על פנינת הים...

הקבלן הוא בולוס גד, והבניה די איטית, למעשה היא נתקעה כמה שבועות (או חודשים?) מאחר ובולוס גד זכה במכרז לעבודות השיש בנתב"ג 2000, אך הקבלן משנה שלו פשט את הרגל, ובולוס נכנס לחובות. הבניין לפי מה שידוע לי ישמש בעיקר למגורים, אך אם אינני טועה יהוו חלק ממנו גם כמלון...

למעלה