מה שמזכיר לי...

TheIllustrator

New member
מה שמזכיר לי...

הוספתי כמה תמונות לחלק של עזריאלי בגלריה, ובכלל, הגלריה תעודכן ותורחב מאד בקרוב.

kyle

New member
אתה יכול להוסיף גלריה...

"דרום ת"א"... ואחרי היום גם "תמונות חיפה"...

fireman

New member
עד שלא תהיה גלריה של באר שבע

מבחינתי אין בכלל גלריות בפורום, אני פשוט לא אכיר בקיומן

TheIllustrator

New member
כרגע - לא תהיה גלריית ב"ש!!!

אתה צריך להבין שהמטרה כרגע היא פיתוח גלריות בניינים ולא(!) גלריות עירוניות. אלה שקיימות כבר לא מתעדכנות, ואני שוקל ברצינות להורידן לעת עתה. בכל מקרה - עזרה!!! כל מי שיש לו תמונות טובות של מגדל שלום - שיעלה אותן לפורום בהקדם האפשרי!

Sephiroth

Member
לו רק היתה לי מצלמה דיגיטלית

אני נמצא ליד מגדל שלום כמעט בכל יום שישי בלילה עד לשעות הקטנות של הבוקר, ומגדל שלום נראה מצויין בזריחה ! פשוט מצויין... בכלל כל האזור נראה טוב מאוד אבל אין לי מצלמה :(

fireman

New member
כנראה שפספסת את המטרה של כלי

הגלריות בתפוז הגלריות הן לא אתר אינטרנט שצריך להתעדכן הוא מאגר תמונות שצריך להתרחב! ההבדל בין השניים הוא שמיים וארץ מה אתה רוצה עוד לעדכן בגלריות? לסיטי טאוור לא ייתווספו עוד 10 קומות סתם ככה, תמונה זה לא דבר שמעדכנים זה כמו אלבום צריך לפתוח גלריות לערים ולא לבניינים עם כל הכבוד לכל הבניינים שקיימים בעולם כל בניין שתצלם היום ייראה בדיוק אותו דבר כפי שהיה נראה אילו צילמת אותו שלשלום ותפסיק לדבר כבר שטויות

TheIllustrator

New member
כן אדוני המפקד!

ומי מינה אותך לאלוהים? לא אני בכל מקרה...
בכל אופן, בא תן קצת קשב יא איטריה! הגלריה צריכה להציג תמונות - זוהי מהותה. השאלה איזו תמונות, זה כבר נתון לשיקול דעת. מאחר ואין(!), לנו מספיק תמונות ערים, ובכלל, אין כמעט אף ערים בארץ שאפשר לצלם תמונות כוללות שלהן, וכן, בשל עיסוק הפורום(גורדי השחקים, ולא נוף אורבני ישראלי), יהיה זה מטופש לחלוטין לעבוד ע"פ חלוקה לערים רק בגלל שמר ערן המהולל רוצה גלריה לב"ש, ובגלל שהוא החליט שצריך. החלוקה המתוכננת היא כדלקמן. חלק א´ - בעשיה כרגע. בניית גלריות למגדלים החשובים, הגבוהים והמשמעותיים בארץ, רובם כמובן באיזור ת"א-ר"ג. עדכן הגלריות הנ"ל מפעם לפעם. חלק ב´ - עתידי. בניית גלריות ע"פ חלוקה למגדלים לפי מיקומם בערים השונות. כלומר, מגדלים בחיפה, מגדלים בב"ש, מגדלים בי-ם, מגדלים בת"א. בחלקים אלו יהיה ייצוג אקראי לשאר המגלים בארץ. כאשר, הרעיון הוא שעד שנגיע לבניית הגלריות הללו, יתווספו עוד תמונות של גורדים ממקומות שונים בארץ. (כרגע גלריית י-ם תכיל בדיוק 2 מגדלים ורבע!) אז לפעים איטריה, כדאי שגם אתה תפסיק לדבר שטויות.

fireman

New member
תראו תראו איך הוא לחוץ על ב"ש

זהו ליאור נתפסת.... אתה אוהב את באר שבע אחרת לא היית משגע לי את המוח כבר חודשיים מתי אתה יכול לבוא....

kyle

New member
"יא קקה!".... גדול!../images/Emo6.gifחחח

אתם כמו שני ילדים קטנים!

fireman

New member
אני באמת כמו

ליאור הוא באמת ילד קטן.... (קטן מידות) שיקבל ממני איזה הפוכה באחד מהימים החוליגן הג´ינג´י הזה

kyle

New member
ג´ינג´י?

ליאור, עם התיאורים של פיירמן עוד מעט נדע איך אתה נראה...

fireman

New member
מה הבעיה

ג´ינג´י קטן מזוקן ומשופם שצריך לקבל מכות והרבה

למעלה