מה שם הצמח הזה --->
ט טסונמי1 New member 1/3/06 #3 זהו ספתיפילום- הוא זקוק להמון מים-נסה ליטבול אותו בדלי עים מים לכמה דקות -וזאת בתיקווה שהבעיה הספציפית שלך היא מחסור במים
זהו ספתיפילום- הוא זקוק להמון מים-נסה ליטבול אותו בדלי עים מים לכמה דקות -וזאת בתיקווה שהבעיה הספציפית שלך היא מחסור במים
ת תירתיר New member 1/3/06 #5 ../images/Emo207.gifבעיית ספתיפילום אצלי העלים שלו נראים מצוין, הבעיה היא שאין פריחה. גם אצל הורי היה צמח כזה ותיק שנראה נהדר, אבל סירב לפרוח. למה זה קורה?
../images/Emo207.gifבעיית ספתיפילום אצלי העלים שלו נראים מצוין, הבעיה היא שאין פריחה. גם אצל הורי היה צמח כזה ותיק שנראה נהדר, אבל סירב לפרוח. למה זה קורה?
ה הגננית המקורית New member 1/3/06 #6 עכשו עונת הפריחה.אם הוא מקבל מים בכמות מספקת אפשר עכשו לראות את הפריחות הראשונות שלו.
R Rebeccan New member 1/3/06 #7 גם דישון וגם השקיה נכונים מספיק אור ומדי שנתיים / שלוש כדאי להעתיק לעציץ גדול יותר שלי כבר בן 4 - ועבר דירה פעם אחת צריכה להעתיק לעציץ גדול יותר העלים נראים יופי, כרגע אין אצלי פריחה עדיין, לפני כשנה היו כמה פרחים יפים פרינצסה בגן הפרחים פעמיים גשם בבקשה, ומנת גם
גם דישון וגם השקיה נכונים מספיק אור ומדי שנתיים / שלוש כדאי להעתיק לעציץ גדול יותר שלי כבר בן 4 - ועבר דירה פעם אחת צריכה להעתיק לעציץ גדול יותר העלים נראים יופי, כרגע אין אצלי פריחה עדיין, לפני כשנה היו כמה פרחים יפים פרינצסה בגן הפרחים פעמיים גשם בבקשה, ומנת גם
ט טסונמי1 New member 1/3/06 #8 מחסור בדשן או באור מונע פריחה שלי בחוץ כל החורף ניראים די מרוטים לאחר החורף מיתחדשים במהירות באביב ופורחים כל הקיץ
מחסור בדשן או באור מונע פריחה שלי בחוץ כל החורף ניראים די מרוטים לאחר החורף מיתחדשים במהירות באביב ופורחים כל הקיץ