מה שם החיבה שלכם

ניקולי

New member
מה שם החיבה שלכם

לכל אחד ישנו שם חיבה שהבן ו/או הבת זוג שלהם מכנים אותו/ה ובכן מה שם החיבה שלכם

LauraLF

New member
טוב...חח פדיחה../images/Emo13.gif

השמות שהאקס שלי היה קורא לי: -פינקי כי אני פריקית של פינקפלויד -שמוצקי , שזו חיה שחברה שלי המציאה חחח ומאז אימצנו את זה והיינו קוראים ככה אחד לשני.

ניקולי

New member
חחח למה פאדיחה ../images/Emo12.gif

רוצה לשמוע פאדיחה שמעי... הכינוי שלי שושי (נקודה מעל הו' וחיריק מתחת לש') יום אחד בעלי קרא לי שושי ליד חברים ומאז כולם קוראים לי שושי.. והנה השבוע קרה לי מקרה בעלי קרה לי שושי ליד מישהו והוא אחריו קרה לי שעה שושי שושי..ולא עניתי לו.. והוא נעלב.. למעשה לא ידעתי שהוא קורא לי.. על כן לא עניתי לו.. לבסוף בעלי שאל אותו למי קראת שושי ואז הוא אמר חשבתי קוראים לה שושי.. חחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה מצחיק חבל"ז

ההורים שלי עד היום קוראים

לי קויקה כי שאחי היה תינוק קראתי לו ככה וזה נשאר הכינוי שלי וגם האקסים שלי קראו לי ככה חוץ מהאבה הראשונה שלי שתמיד קרא לי אהובתי.

LauraLF

New member
חחח גם הוא היה לולי עד שהבנתי

מה המשמעות של זה בהולנדית

LauraLF

New member
טוב אבל אל תחסמי אותי מפה.

לול = זין לולי = הזין שלי

זה אפילו מוצא חן בעיני

עכשיו במקום לקלל בעבודה ת'בוס אני פשוט אגיד לו "לולי... לולי..." ובלב שלי אני אתרגם-יא שמוק!!!

NE6AMMA

New member
היו הרבה

אני קוראת לידיד טוב שלי דנונה..והוא קורא לי מילקי קראתי לאקס אפרוח (ציפה-ברוסית זה נשמע יותר טוב) והוא קרא לי יפיופה ( קראסאביצה ברוסית זה גם נשמע יותר טוב) עוד אקס קרא לי נסיכה (שוב ברוסית...-פרינססה) ואני קראתי לו שמש (סונצה-ברוסית) קיצר רוסיה מושלמת

livia

New member
היי

חבר שלי מאוהב אהב את בוב הבנאי. אני קראתי לו בוב והוא קרא לי בובה :]הבנאית בע''מ

השם שלי....

הכנויים ממש ילדותיים השם הפרטי שקיבלתי הטוב ביותר.לשיקולכם.והוא ליאל שמי הולך לפניי בכל דרך.............

למעלה