מה שלמדתי היום

מה שלמדתי היום

היום הבנתי שאנו בכלל לא מתאימים שאפילו הידידות בינינו הוא שיטחי בגלל שאני לא יודע לדבר על רגשותיי בגלל שאני לא יודע לבטא את עצמי בגלל שאני לא מתעניין בה אך כל אלו לא נכונים (או שמה האגו מדבר בשמי) את דברים אלו הוציאה אלי במקום (דבר שאני לא מייחל שיקרה למישהו) כל היום אני חושב לי מה לא בסדר איתי -בזה שאני לא יודע לבטא את עצמי במילים? ומה שאני מבין תוך כדי כתיבה זה שאני מבטא את עצמי בכתב (או שמה זה לא נכון) במשך כל הזמן מה שאמרה עלי היה לי המון בלגן בראשי ומחפש תשובות אך במקום לתת לה תשובות רק שתקתי (לפעמיים שתיקה היא התשובה המתאימה, כך אמר דלהיי למה) בזה שרק שתקתי רק עזרתי לה להוציא הכל עלי ואני רק מקבל את כל המהומלות ומפנים הכל בפנים או שמה שאני אכן מפחד מימנה מתגובתה ממשהו שאני אגיד? או שאני מפחד שמה שאגיד הוא לא נכון ? -מה שאני הבנתי היא רצתה שיהיה לנו גם שיחות נפש היא אפילו שאלה האם אני וחבריי הטוב ביותר מהגן משתפים הכל בינינו? אך טוענת שלא, שסתם אנו מדברים לנו ולא משתפים ברגשות אני חושב שהיא טעתה שאכן אנו משתפים ברגשות אך בדרכים אחרים נכון שלכל אחד יש את הדרך לבטא את עצמו? (או שזה שוב האגו שלי?) אך שאלתה גרמה לי נקודת מחשבה אחרת : אולי נכון שאני וחבריי לא משתפים בהכל וכל הסיפור אצלי הוא האגו וזה מה שיש אצלי או אצל כל הבנים (אך מי אני שאדבר בשם כל הבנים) לקבל מכה כזאת מימנה זה אכן קשה בשבילי אפילו אני מופתע שבזמן שאני כותב את ההודעה זאת היא מדברת איתי באי סי קיו על משחקים וכ"ו כאילו שום דבר לא קרה ושסתם הוציאה עלי את העצבים אך לא מבינה שלקחתי את זה ברצינות רבה כל הזמן אני שואל את עצמי במה אני לא בסדר? איך אני יכול לשפר את עצמי? למה לא עליתי על זה? כרגע אני רק מאוכזב מעצמי

jess ועוד

New member
בוקד טוב לך ואני מקווה שהוא כזה

כי אחרי ששופכים כל כך הרבה דברים הרבה מהלב בטוח שמתחילים לחשוב האמת היא שכמו שאתה מתאר לא היו בינכם הרבה יחסים פתוחים וזה הורס מי שנמצא פה הרבה בפורום ואחרי שענה על כל השאלות של ניקול יודע שהחלטנו שפתיחות ואמינות ודיון בין בני זוג הוא מפתח לא קטן לזוגיות אתה יכול ללמוד מזה להבא אבל לא שווה לבכות על העבר בהצלחה ג´סיקה

ניקולי

New member
שלום לך..ובוקר טוב

הצגת כאן בעיה לא כ"כ קלה..אך יש לי פתרון בשבילך.. אמרת שאתה יודע לכתוב ולהביע דברים בכתב.. כמו שכתבת לנו.. תוכל לכתוב לה!! ואני מתכוונת לכך.. שתיקח את עצמך בידיים..שב ליד השולחן קח עיפרון ודף..ותתחיל להוציא הכל.. תכתוב מה מפריע לך.. מה היית רוצה שיהיה ממנה..או ממך..ואם אתה מרגיש שאתה רוצה לבכות תבכה זה אף יעזור לך להוציא את האמת ורק האמת.. על ריגשותייך. קח את האגו לכמה דק´ והוצא אותו ממך.. שים אותו בנתיים מתחת לשולחן.. תתעלם ממנו.. דבר מתוך הלב מתוך הנפש שלך. (דבר אל ליבה) לאחר שתסיים לכתוב שים את הדף בתוך מעטפה..סגור את המעטפה .. תפגוש אותה ותן לה את המעטפה. אחרי שבתוכך ידעת שכתבת את כל אשר בליבך.. וזהו הוצאת הכל על כתב..אתה יכול להיות שקט..כי מעתה היא צריכה להבין אותך. ניקול*

למעלה