מה שלומכם?

מה שלומכם?

אז כמו שהכותרת די אומרת, והמצב משקף, אין מה לומר, חרא. אני, שהייתי בצרפת בשבוע האחרון, בתור אחת שראתה הכל מרחוק (כולל דברים שלא ראיתי בכלל כמו :אתכם שלא נראה שחסרתי לכם!) איום ונורא. טוב בכל מקרה יש לי הרבה לספר אבל ההודעה הזאת מממממממש עולה לי על העצבים כולל דברים שאני חושבת עליהם כרגע, אם בא לכם תשאלו אני פשוט לא רוצה סתם לדבר ולדבר ולדבר. *** מוגש מטעם המועצה לבריאות הנפש בישראל.

MARMELAD

New member
תספרי, תספרי...../images/Emo13.gif

לא יזיק לנו קצת לחייך בימים המשונים האלה...

תשומת ../images/Emo23.gif שוממת...

אז ככה.... אני לא יודעת בדיוק מה קורה, אבל אני מריגשה ממש טוב עם עצמי, עם איך שאני נראית! וזו ממש פעם ראשונה! בטיסה חזרת מפראנס, היה איזה אחד די חמוד, בלונדי.... היה בינינו קשר
(עין כאילו... :) ואז, בטיסה, היה מקום מאחוריו, אז עברתי לשם. ולא דיברנו. אחורי זה,שאלתי אותו אם הוא חושב שמותר לשמוע דיסקמן, והוא אמר שנראה לו, ושאליתי אותו אם הוא מנגן בגיטרה, והוא אמר שכן ודיברנו קצת... אחרי זה הוא הסתובב אלי מדי פעם, והסתכל עלי, שאל איך קוראים לי, מאחיפה אני, וכו´... אחר כך, הוא עבר לשבת לידי, וכששניניו הסתכלנו בסרט, ראיתי אותו הרבה מסתכל עלי.... שאל אותי באיזה כיתה אני... אמרתי לו, ואז הוא אמר שהוא י"ב. יוטתר לא דיברנו. כשירדנו מהמטוס, עלינו למונית, ראיתי אותו, אז עשיתי לו תנועה עם הראש של "ביי"... וזהו . זה סיפור 1.

MARMELAD

New member
יפה לך ../images/Emo13.gif

לפעמים הכי כיף זה לראות מישהו חמוד, לפלרטט איתו קצת, ואח"כ שכל אחד יילך לדרכו בלי שייצא מזה כלום. נשמע מגניב... אבל איך היה בצרפת?

פשוט מדהים :)

כל כך נהנתי... חבל שזה הסתיים. ולראות כל מה שקורה כאן מהצד... אבל העובדה שהייתי רחוקה הכניסה אותי עוד יותר ךמין דיכי מסוים.

למעלה