מה שלומכם???

gal-or

New member
מה שלומכם???

אז ככה. בת דודה שלי עברה לגור איתי, לפני שלושה שבועות. לפני כמה ימים (ביום שישי ליתר דיוק) התקלקל דוד השמש שבביתי, והחל לקצר. עוד באותו יום ניסיתי להשיג את נציגי החברה, ורק ביום ראשון (אתמול) עלה בידי לעשות זאת. קבעתי טכנאי למחר (לא יכולתי היום). הסברתי את המצב לבת דודה שלי, והיא כנראה לא הבינה. היא התלוננה בפניי שהיא לא התקלחה כבר יומיים והיא "לא מתכוונת להתקלח במים קרים". אמרתי לה שאני מבינה אותה. בלהט הוויכוח אמרתי "כשאת פעם תזמיני שירות, תביני. נציגי החברה אומרים שיגיע טכנאי בבוקר, והוא מגיע בצהריים".היא צלצלה בחצות לאימה (אימא שלה) והתאוננה בפניה. היום הילדה (היא בת 21 ועובדת) ישנה אצל הסבא והסבתא שלה. בליבי אמרתי: "בעיה שלה שלא התקלחה!!!!" סיפרתי לסבתא ואמרתי לה: "את יודעת מה, סבתא? היא לא הראשונה שיוצאת מהבית!!!! יש לי חברות שההורים שלהן לא קרובים אליהן כמו שהדודים שלי. מה את חושבת שהן עושות? מתקלחות מהר!!!! אין ברירה!!!! היא מפונקת לאללה!!!" אשמח לתגובות. עדי

AYELET1

New member
היי עדי ../images/Emo39.gif

מה שלא הבנתי, איזו מערכת יחסים יש בינכן, מכל הבחינות. האם היא משלמת לך עבור מגורים? יש בינכן חוזה או הסכמה ברורה של חובות וזכויות (שוכר ומשכיר)? ואכן נשמעת קצת קצרת סבלנות...

bimbo.

New member
עדי...

תסלחי לי על הישירות שלי, אבל בת דודתך אינה אגואיסטית ומפונקת יתר על המידה? היא רגילה שתמיד רצונותיה מתמלאים מיד?

למעלה