MY DAY
אוי הייתה לי ממש חוויה חזקה בבוקר אני נסעתי ללימודים ויצאתי באיחור עכשיו, אני לא יודעת אם אתה יודע אבל אני אוהבת לנסוע מהר אבל אני אוהבת לנסוע מהר כאשר אני לא ממהרת למקום כלשהו היום מיהרתי כי היה לי שיעור בסטטיסטיקה אבל עצם זה שמיהרתי לא עשה לי אפקט שלילי נסעתי ממש מהר מהרררררר מאד ונהניתי אני לא יכולה להסביר אבל זה ממש פתח לי את היום באנרגיות ענקיות של אושר אני ממזמן יודעת שאני אוהבת לנסוע מהר ואני תמיד נהנית אבל אף פעם לא נהניתי כמו היום נסעתי מהר לא נעים לי להגיד-חתכתי מכוניות ממש כמו במסלול מרוצים (היום ממש חשבתי ברצינות אולי לעשות משהו בתחום המירוצים) אני בדרך כלל נוסעת מהר אך בגבול לא מסכנת את עצמי זאת אומרת, תמיד יש סיכון אבל יש רמות של סיכון היום ממש הגעתי לרמות גבוהות מאד של סיכון אני לא מתכוונת לחזור על זה זה לא היה אחראי בדיעבד אבל נהניתי בטירוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף שיו איזו אנרגיות היו לי נסעתי מהר ובדיוק היו את כל השירים שאני הכי אוהבת ברדיו והרגשתי שאם אני לא צועקת משמחה עכשיו- אז אני משתגעת מרוב אושר צרות של עשירים? קורה לי שאני יותר מידי מאושרת ואני לא יודעת מה לעשות עם עצמי אן שהאנרגיות שלי בשיא ואני ממש לא יודעת מה לעשות עם כל האושר הזה אני רצינית היום למשל בנהיגה התחלתי לנסוע מהר וזה עשה לי טוב ואז הגעתי לשלב של אושר עילאי אני חושבת שניסיתי להרגיע את עצמי על ידי נהיגה עם סיכונים גבוהים ואז להתעשת אבל זה רק הביא אותי עוד יותר לאורגזמה חושית אני אפילו לא יכולה לתאר מה הלך אצלי בפנים זאת הייתה ההגדרה לאורגזמה נפשית כאשר הגעתי לאוניברסיטה זה קצת הפחיד אותי כי קלטתי שממש נהגתי מהר מידי יחסית לתנאי הכביש ולקחתי סיכונים מיותרים נכנסתי למין שיכרון חושים בכביש וזה היה קצת מסוכן אבל בסדר הכול נגמר טוב בפעם הבאה אני אתפוס את עצמי שם..... בכל אופן זה כבר פתח לי את היום ממש טוב אחר כך היה לי שיעור בסטטיסטיקה שהיה בסדר דיברתי עם כמה אנשים אחר כך הייתה לי הפסקה של שעתיים החלטתי לנצל את ההפסקה לעשות את תרגילי הבית שניתנו לנו בשיעור (תמיד הייתי מבזבזת את כל ההפסקה על לשבת בבית הקפה או לדבר עם אנשים) העדפתי הפעם לגמור עם השיעורים שנתנו לנו מה שהיה מעשה ממש חכם!!!! סיימתי ללמוד ב- 18:30 היה לי שיעור מחשבים של 3 שעות שבמהלכו גלשתי באינטרנט בזמן שהמרצה הסבירה. אם הייתי יודעת שככה יהיה בשיעור, לא הייתי נשארת...לא נורא, היה כיף, פגשתי אחלה אנשים ודיברתי איתם. חזרתי הביתה אכלתי, נחתי, והראיתי להורים שלי תרגילים בקונג פו!!!!! (אני משתפת את הורי בחוויות שלי-זה שיא השיאים!! אני לא נוהגת לשתף אותם בחוויות שלי בדרך כלל) אימא שלי פחדה שאני אדגים עליה טכניקה עם בעיטה אמרתי לה שאני לא אפגע בה אבל היא פחדה! אז אבא שלי בא והדגמתי עליו משהו הוא שלח לי אגרוף ואני בלמתי אותו ורציתי להראות לו איך אני בועטת בו (כמובן רק מסמנת, לא ממש בועטת) והוא פחד!!!!! מה יש להם? ממש משוגעים מפחדים ממני אמרתי להם שאני לא יעשה להם כלום אבל הם לא הקשיבו לי שאבא שלי הגאוותן יפחד ממני באמת הגענו לאחרית הימים בקיצור היה לי יום מגניב הייתי מקודם אצל ידיד שלי אכלנו מעדן דנונה או משהו כזה דיברנו הוא סיפר לי על הפרויקט שהוא עושה במעבדה (תואר שני בביולוגיה) ואני סיפרתי לו על דברים שלי היה אחלה...... הכלב שלו נבח עלי כי אני לא מלטפת אותו....חהחהחה אני מעדיפה חתולים יש לכלב שלו ריח ולחתולים אין אני לא אוהבת ללטף כלבים...... טוב לילה טוב מחר יש לחברה שלי יום הולדת ואין לי מושג מה לקנות לה בדיוק כאשר כתבתי את זה פתאום עלי לי רעיון מה לקנות לה!!!!!!!!!!!! יש לי קצת בעיות איתה לאחרונה היא רוצה שאני אבלה איתה יותר זמן ואני בתקופה שטוב לי לבד אני לא בקטע של לצאת כל הזמן או להיפגש עם חברים כל הזמן מבחינתי להיות לבד כל השבוע חוץ מיום או יומיים שבא לי לראות אנשים תמיד אהבתי להיות עם עצמי זה לא חדש רק עכשיו זה יותר חזק בעקבות כל מיני דברים (כמו החבר האחרון שלי וכו´ שחנק אותי קצת) אז לה קשה עם זה ואני אגיד לה אולי מתישהו שזה לא ספציפי כלפיה ואם זה לא יתאים לה אז זה בסדר היא חופשייה לבחור מה טוב לה אני מקבלת את זה אני לא רוצה לעשות רע לעצמי בעבר הייתי מלחיצה את עצמי בשביל שאחרים לא יפגעו NO MORE לילה טוב חלומות פז ממיכל שהולכת לישון....
נ.ב- פגשתי מישהי (מקסימה) לפני כמה ימים שהיא מטפלת ברייקי, ועוסקת בקריסטלים ובדמיון מודרך. היא הזמינה אותי לחוג שהיא עושה בבית של דמיון מודרך ללא תשלום, ובנוסף נתנה לי תרגילים לעבוד עם האבנים שיש לי בבית לפני השינה אני עושה תרגיל עם אבן + דמיון מודרך וגיליתי שזה משפר לי את השינה וגם נותן לי כוחות ממש ענקיים!!! (נניח ישנתי רק 6 שעות, בעבר הייתי מאד עייפה מזה, אחרי התרגילים עם האבן והדמיון המודרך כבר לא) הסיפור ההיכרות שלי איתה גם היה מצחיק אבל זה פעם אחרת היא ניגשה אלי ושאלה אותי כביכול שאלות תמימות במה אני עוסקת וכו´ ומהרגע הראשון הרגשתי שהיא
רואה דברים ושהיא מכוונת שאני אספר לה על הסרטן זה היה מדהים טוב.........החיים מדהימים