מה שלומכם?

מודטחדש

New member
לחיות, מהות החיים

היא אושר אינסופי. מי שלא חי את זה, או לפחות לא מתקדם לעבר זה, לא חי. מי שצריך להעמיד פנים, גם אלה אינם חיים. למה להעמיד פנים. לא טוב לך עם מי שאת באמת?
 
היי

אין לי הרבה זמן לענות ואני במגמת צמצומיישן בפורומים ועומד להגמר לי האינטרנט. אני לא מתקרבת למהות ואני סובלת מאנהדוניה רב הזמן. וידוע לי שאני מנותקת מעצמי. עוד לא מצאתי משהו שהלהיב אותי והרב טכני. למזלי אני קצת נהנית לשוחח עם אנשים ואני דברנית לא קטנה ומצאתי עוד כמה כאילו שחפרו לי וכרגיל זה אנשים קצת מוזרים כי אני לא כל כך אוהבת דברים רגילים זה משעמםםם יום נהדר. הלכתי לשתות ועוד כמה דקות לעבוד:)
 
בעיקרון

יש לי סימפטומים של דיכאון בלי דיכאון (אנהדוניה בעיות אנרגטיות וכדומה), כי אין לי בעיות מצב רוח זה נשלט ואין לי בעיה לשמוח אז אפשר לומר שיש לי דיכאון אקזוטי. טוב צריכה לחזור לעבוד.
 

ינוקא1

New member


 
היי אני מעדיפה שלא תגיב לי

ולא תעלה התייחסויות לדברים אישיים שלי אני לא קוראת אותך גם ככה. תודה
 
למעלה