מה שלומכם??????

שמחה37

New member
מה שלומכם??????

אני עוברת "תקופה", אין לי מושג למה כנראה מעין "נפילת מתח" עובדת על עצמי לצאת מזה בהקדם. שמחה

../images/Emo201.gif

גם אצלי זה ככה כבר תקופה ממש ארוכה, לופ כזה שאי אפשר לצאת ממנו... ללא עבודה כבר ממש הרבה זמן [כל כך לא אופייני לי] עליה במשקל של 30 קילו, בעצם כל מה שירדתי בשנתיים וחצי עלה בחצי שנה האחרונה :( אני מרגישה שאין לי אוויר

שמחה37

New member
דברי איתי בטלפון מותק

אולי אוכל קצת לעזור ולו בשביל לרומם את מצברוח.
שמחה

קובי d1

New member
הכי טוב לחייך

תמשיכי לחייך ,יש בחיים עליות ומורדות ,וחבל לשמוע שעלית את כל המשקל שירדת ,אולי חוסר העבודה והתיסכול שיש לך כתוצאה מזה מהווה חלק מהעליה במשקל מה שנשאר לי לאחל לך שתדעי זמנים טובים יותר תרימי את הראש ותמשיכי לחייך. קובי

אלישבע24

New member
הכי טוב לחייך,

איזה ניתוח עברת? איך קרה שלא נעצרת אחרי חמישה,עשרה ק''ג? כל הכבוד שאת מצליחה לשמור על החיוך. אני איבדתי אותו וזה מאוד קשה.

טבעת

למה לא נעצרתי? כי אכלתי בלי חשבון ובלי לחשוב למה זה גורם לי. מה קורה איתך? למה את לא מחייכת?

אלישבע24

New member
מה שקרה לך זה הפחד

הגדול של כולנו. הניתוח לא עצר לך את התיאבון? החיוך שלי קפא ללא שום סיבה לפני שנתיים, נכנסתי לדכאון קשה,ומאדם מאוד פעיל הפכתי ללא עושה כלום. יש לי בעל ושלש בנות גדולות,מדהימות, אני בטיפול פסיכיאטרי [כדורים] וכלום לא עוזר.

אלישבע,

אני מבינה את עניין הפחד שכתבת עליו, כשאדם מתנהג בחוסר אכפתיות וכבוד כלפי עצמו זה מה שקורה... אכילה בשעות לילה מאוחרות, אי ספירת קלוריות ו"שכחה פתאומית" של כל הכללים שחייתי איתם כמעט שנתיים וחצי. מפחיד את כותבת? אני הייתי כותבת עצוב ולא אחראי! אומרים שלומדים מניסיון מטעויות אז למדנו, ניישם???? אני רוצה להאמין שכן. מתחילה מחדש... את עובדת? את יוצאת מהבית? [ את יכולה לענות במסר]

ואגב,

לא, הניתוח לא עצר לי את הרעב, גם אם הייתי סגורה אני מאמינה שהייתי "מצליחה" [כמויות גדולות של גלידה, שוקולד... חסר...? ]

אלישבע24

New member
לא נורא עוד כמה ק''ג,

העיקר שתמשיכי לחייך ולהיות פעילה. יש לי את כל הסיבות להיות מאושרת, ולא יודעת מאיפה נפל הדיכאון הזה, אני לא יוצאת ולא מזמינה כבר שנתיים, אני מפחדת לצאת מהבית, ואין לי מוטיבציה לעשות כלום,רק בפורומים וכותרות בעיתון.

אופירA

New member
מנהל
ברוב המקרים שנצפו פה בפורום

ניתוח הטבעת הקטין את הרעב הפיזי, כאשר היתה מגבלה בטבעת. במקרה כזה קשה לאכול כמויות, ויוצא החשק. ויש גם תחושת שובע, לפעמים קבועה לאורך כל היום. כאשר הטבעת אינה סגורה ומגבילה (כמו במקרה שתואר, וכמו במצב שלי בחודשים האחרונים), לא מרגישים שובע, ואפשר להגיע לאכילת יתר מרובה. לכן צריך לשמור, ואם אין שמירה ויש אכילת יתר, יש השמנה. אז הניתוח כן מגביל, אם הטבעת מגבילה. דיכאון בד"כ יש לו סיבה, ובכל מקרה כדורים אינם מספיקים כדי לטפל במחלה נפוצה זו. צריך שילוב של כדורים ושיחות. את מוזמנת להיות איתי בקשר במסרים או בטלפון בנושא זה. דיכאון זה נושא מורכב מאוד מאוד, עם רמות וסוגים שונים מאוד מאוד, וכל רמה וסוג של דיכאון דורשים טיפול מותאם שונה אחד מהשני, והצפי להישגים שונה במצבים השונים.

micpri

New member
../images/Emo24.gif

סתם כי בא... אין מה לעשות - החיים הם ירידות ועליות. מקווה שתעלי במהרה על הגל הנכון:)

שמחה37

New member
תודה../images/Emo13.gif

כנראה שבמזל תאומים "תקופה" לא יכולה להיות יותר מיום וחצי מספיק לצאת החוצה לדבר עם כמה אנשים לקבל קצת מחמאות ו....... הכל בסדר. אני חייבת להיות עסוקה ואם קצת "מתפנה" לי זמן ואני מרגישה "חור" בעשיה זה משפיע לי על המצב רוח. אי לכך תאמתי כבר פגישות עד סוף השבוע כדי למלא את הזמן. יש לי כמה דילמות בחיים האישיים (כבדות) הייתי אומרת אבל גם הן תיפתרנה בכל מצב תודה על
וקבלי אחד ענק בחזרה התגעגעתי
ות שמחה

שמחה37

New member
הכצעקתה?

היום בישלתי אוכל חדש וקיבלתי מחמאות מהילדים שזו כבר התקדמות תודו. ואם כבר שאלתם
אז אשיב קודם כל סלטים :גזר מרוקאי, סלק אדום וכרוב לבן חזה עוף בחרדל עם פטריות ובצל וליד הכנתי את תערובת האורז האדום הלבן והכוסמת של סוגת ערבבתי הכל יחד ויצא יאמי ובלי הרבה שמן. (התערובת היתה מוצלחת) ליתר בטחון הכנתי סיר ספגטי אם זה לא יצא טוב
ומרק ירקות. יום דיכי אמרתי? האמת היה כיף חוץ מערימות הכלים שהדחתי. הבטחתי שאתקדם ואני מיישמת. שמחה

שמחה37

New member
הודעה מנהלתית

הכנסתי את שרשור האוכל למאמרים משום מה זה לא מופיע שלחתי הודעה בפורום מנהלים בתפוז יקח יום יומיים ונתגבר ובהזדמנות זו דוביתי תודה רבה על ההשקעה לא מובן מאליו. מעריכה את זה מאוד. תודה שמחה

שלומי מצוין! חוגגת היום 30 וככל הנראה

מדובר באחד מימי ההולדת המוצלחים ביותר, אם לא ה-..... נראה שהחגיגות תימשכנה עד אחרון חגיגה עם אחרוני החברים שכבר שריינו ביומניהם מסיבונות.. זהו. נראה לי שקיבלתי אחלה את המעבר הזה שמחה במה שיש לי ובמה שאני מצפה לעתיד טוב ומוצלח וש-מ-ח
(שמחה יקרה, תודה על הברכה שם.. שימחת אותי וקבלי חיבוקים אמיתיים ממני אלייך. בע"ה תקופה טובה תבוא עלייך בקרוב
)

למעלה