מה שלומכם??????????

שמחה37

New member
מה שלומכם??????????

אני במוד מעיק לא יודעת למה אבל יש לי מועקה. מקווה שמחר זה יעבור הולכת לטפל שישיבת באמא. מאחלת לכולנו רק טוב שמחה

nony4

New member
מקווה שהמועקה תעבור במהרה..

אצלי הכל בסדר, היום ומחר חופש מהעבודה הבוסית נסעה לנופש אז לא עובדים, מבאס מצד אחד ומצד שני הספקתי המוןןןןן

אם היית דוסית...

הייתי אומרת לך לכי דברי עם השם. דיבור אישי צפוף... בסוף יגיעו תשובות מלמעלה. מאחלת לך להיות בשמחה

שמחה37

New member
אני לא דוסית

אבל אני מדברת המון עם בורא עולם. למעשה כל בוקר בשדות יש לנו שיחה מלב אל לב ואכן הוא כל הזמן שולח לי תשובות. המועקה נובעת יותר מזה שאני לא ליד אמא שלי כרגע ועוד כמה דברים קטנים. תודה על ההתייחסות שמחה

רוייקו

New member
היי שמחה

ערב טוב מקווה שהתקופה המעיקה תעבור מהר וקל. החלמה מהירה לאימך. מה איתה ? מה עם השיפוץ ? הסתיימה הסאגה ? אני בסוף השבוע מתנפש במלון ים המלח. סופש נעים רוייקו

התייחסתי אליך כמה פעמים...

ההליכה שלך בשדות באמת נשמעת כמו זמן מיוחד במינו. השם מדבר עם כל מי שמדבר איתו. ה"דוסית" היה בצחוק. אני בטוחה שאמא שלך מרגישה כמה שאת איתה. שכל העניינים יסתדרו במהרה.

bmi גבוה

New member
שמחה

מאחלת לך שהכל יהיה בסדר,בטוחה שאמא שלך יודעת שאת רוצה להיות איתה כל רגע ורגע... מקווהשהכל יסתדר במהרה

אופירA

New member
מנהל
איך אמא מרגישה?

איך היא מתמודדת עם הכאבים בשבוע הראשון? תרחיבי קצת, אם מתחשק לך. אני בטוחה שזה יעזור לאלו שמתכננים ניתוחים פלסטיים. ואולי יהיה לזכותה של אמא, שהכאבים יחלפו מהר ובקלות.

חמ סה

New member
היא רק יומיים אחרי...דרוש זמן להחלמה

הסתמסנו קצת היום אימה משתחררת כנראה ושמחה תלווה אותה בסוף השבוע (אז אולי לא תוכל להיכנס להשיב...) בכל מקרה הניתוח אינו בסדר גודל קטן כך שיידרש זמן החלמה, והימים הראשונים לא פשוטים (צלקות,חבישות,לעיתים נקזים, מתיחוּת יתר וכו'). נאחל לה מכאן התאוששות מהירה. שבת שלום

שמחה37

New member
בטל היא גבורה

אבל אח שלי אמר שהיא כאובה ועושה "כאילו" הכל בסדר. לידי היא לא תעשה הצגות אני יודעת מה זה. היום היא השתחררה מבית חולים מאמינה שיהיה בסדר. אעדכן בפירוט בהמשך גם על הרופא גם על ההתנהלות ד"ר עזריה הוא שחקן חדש יחסית בזירה שלנו.
עכשיו עוד מוקדם לחוות דיעה. בכל אופן שוב תודה על ההתעניינות מחמם את הלב. ושוב תודה גם מפה לכל המטלפנים המסמסים לא מובן מאליו שבת שלום שמחה

למעלה