מה שלומכם? מה מצב ארבע ההסכמות שלכם? רוצים עזרה? משהו?
צ צועד בדרך הלוחמים New member 7/3/04 #1 מה שלומכם? ../images/Emo13.gif מה מצב ארבע ההסכמות שלכם? רוצים עזרה? משהו?
K kung fu New member 7/3/04 #2 שלומי נפלא ../images/Emo23.gif תודה! מצבי בארבע ההסכמות: משתפרת בכל ארבעת ההסכמים. מודעת מתי איני מיישמת את אחד מתוך 4 ההסכמים. / מתי אני עוברת עליו. מתקדמת בתחום. פשוט מתקדמת בעזרת תרגול, מודעות, צלילות, עירנות ועוד.
שלומי נפלא ../images/Emo23.gif תודה! מצבי בארבע ההסכמות: משתפרת בכל ארבעת ההסכמים. מודעת מתי איני מיישמת את אחד מתוך 4 ההסכמים. / מתי אני עוברת עליו. מתקדמת בתחום. פשוט מתקדמת בעזרת תרגול, מודעות, צלילות, עירנות ועוד.
צ צועד בדרך הלוחמים New member 9/3/04 #3 וברגע זה? האם ברגע זה את מיישמת את ארבעת ההסכמים? (מתאים לך שאשאל אותך כאלה דברים דרך הפורום, או שזוהי עבורך סתם הצקה? כלומר, האם זה עוזר במשהו?)
וברגע זה? האם ברגע זה את מיישמת את ארבעת ההסכמים? (מתאים לך שאשאל אותך כאלה דברים דרך הפורום, או שזוהי עבורך סתם הצקה? כלומר, האם זה עוזר במשהו?)
K kung fu New member 9/3/04 #4 ברגע זה אני מיישמת את ארבע ההסכמות או לפחות כך נראה לי. ו....כן, מתאים לי שתאל אותי כאלו דברים דרך הפורום. זה עוזר לי!
ברגע זה אני מיישמת את ארבע ההסכמות או לפחות כך נראה לי. ו....כן, מתאים לי שתאל אותי כאלו דברים דרך הפורום. זה עוזר לי!