מה שלומכם? ^______^

Witchcrafts

New member
מה שלומכם? ^______^

א"ט, תהנו ותחפרו (מה חדש, לימודים, צבא, מי מעצבן אתכם, מה הכי שימח אתכם בזמן האחרון, במי הייתם רוצים לנקום וכד'). קדימה, קדימה, לא להתעצל. סופ"ש מקסים!

B o N u s

New member
העונה השלישית של המומינים עומדת

לצאת לדרך. כל הפרטים ביום ראשון. שווה לחכות.
טל :)

B o N u s

New member
חכה ליום ראשון.

אולי לא תהיה עוד עונה, אבל עם דף ועט ועם קצת דמיון טוב אנחנו יכולים לחבר עונה משלנו. חכה ליום ראשון. טל :)

shvils

New member
שלומי טוב, תודה שאת שואלת...

בו נראה... מה חדש אצלי... הכל חדש! אפילו יש לי נעליים חדשות
אין לי לימודים כבר (ב"ה) בצבא משעמם ומצחיק בו זמנית
לא הייתי רץ ואומר שהמפקד מעבן אותי... אבל זה בגלל שאני עצלן ואין לי כוח לרוץ
הכי שימח אותי זה שגיליתי לאחר מחקר ארוך שיש חוקים צבאיים קונקרטים שאומרים שאני יכול להגיע לבסיס ביום ראשון בצהריים והמפקד לא יכול להגיד לי כלום בנושא.
ואני לא רוצה לנקום באף אחד (חוץ מהבחור שהחליט להשים במקלדת את ו' ואת ן' אחד ליד השני.) |אישלג||פטריה|

Witchcrafts

New member
להגיע בצהרים ביום ראשון?! ם-:

מה, מאיפה הבאת את זה? על מי זה תקף? איפה ומתי זה תקף? תחפור! תתחדש על הנעליים. ^____^

shvils

New member
לחפור לך על הנעליים שלי??

נו טוב, מי אני שאגיד לך לא... אז אלה נעלי lee cooper. האמת שקניתי 2 זוגות שלהם. זוג אחד אפור שחור והשני בצעי חום... ושזור הצבע האדום בשניהם. הן נוחות סבבי ו... רגע... משהו אומר לי שלא על הנעליים את רצית שאני אחפור. את מעוניינת בחוקי ההגעה המאוחרת. ובכן זה תקף על אילתים. אני לא באמת יכול להגיע ב 8 בבוקר אז אני מגיעה בסביבות 12 או אחת בצהריים לבסיס בתל אביב. אני גם משתחרר מוקדם ביום חמישי (בשתיים וחצי בערך). היידה ת"ש |אישלג||פטריה|

B o N u s

New member
מחר בסביבות שעה 16:00

זה יעלה. "מה זה - זה?" חכו למחר (-: נחמד להיות מסתורי. טל :)

למעלה