מה שלומכם השבוע?...

Digi Lista

New member
מה שלומכם השבוע?...

אצלי על הפנים בעיקר היום,הגעתי למצב שברחתי מהביה"ס שעתיים לפני הזמן(זאת פעם ראשונה שהפסדתי משהו,עד היום לא החמצתי ימים ושעות)היום אחרי שהרגשתי שהפכתי להיות שק חבטות של התלמידים(שזה עוד נסלח כי בגלל זה הם שם...אם כי אחרי שמישהו חטף ואני הגנתי עליו והוא התחיל בתמורה בעיקר לפגוע ולהאשים אותי בגלל שהייתי בעדו יצא לי החשק לחפש הצדקות...)והצוות המקצועי שממש הרתיח אותי,הגעתי למסקנה שאין על מי לסמוך ואם קורה משהו ושואלים מה קורה אני פשוט לא מאמינה שבאמת מתעניינים בי,הייתי ממש בעצבים(כולל דמעות)ומהרגע שהגעתי הביתה ועד עכשיו פשוט לא התחשק לי לדבר עם אף אחד,התקשרו שתי מורות מהבית ספר(המחנכת הקבועה שיוצאת השבוע לחופשת לידה והמחליפה שלה)דיברו איתי ודאגו לי אבל מי שממש פגע בי לא טרח(וגם לא מישהי שחשבתי שהיא חברה שלי ותדאג לי כמו שאני דאגתי לה כשקרה משהו דומה בבית ספר) ואני לא מתכוונת אפילו להעלות את העניין,שקלתי החלפת מקום(כלומר לעבוד כול יום רק אצל המפגרים) וכרגע אני עוד מתלבטת,מחר יש טיול לאיזה הר,כאילו שיש לי כוח לזה...וגם שאר הימים האחרונים לא היו משהו,אבל אין לי כוחות לפרט...אז מה איתכם?מקווה שאצלכם יותר טוב

Oukami Kun

New member
../images/Emo24.gif

ליסטה, תחזיקי מעמד. את יודעת שאנחנו תמיד כאן מאחורייך כדי לתמוך בך בכל זמן שתרצי.

קורורו

New member
../images/Emo24.gif

תחזיקי מעמד. אין לי ממש עצה טובה לתת לך... אבל אימא אמרה לי היום משהו שבטח כולם מכירים - "אל תצפי, אחרת הנפילה תהיה כואבת יותר". אני רשמית בביולוגיה. זהו, עברתי אתמול (אני ביולוגית! D:) וזה די נחמד, אני פשוט צריכה לשנות אסוציאציות (ביולוגיה - מדעים - המורה המגעילה - מוח נסגר ל"אנטי"
)... אני כבר טובעת משיעורי בית, ואלוהים יודע למה אני פה במקום לנסות להמשיך אותם (נו, זה לא כ"כ קשה - אני עצלנית, יש מקצועות שרק כשאני מסתכלת עליהם בא לי לבכות מתסכול X_X)... אבל חוץ מעניין השיעורים אני ממש בסדר ^^

את לומדת ביולוגיה?!

אני אעזור! אני אעזור! קיבלתי תעודת הצטיינות שנה שעברה! ציון הכי נמוך היה במחצי'ת א': 95! במבחן האחרון קיבלתי 91! אני אעזור! ביולוגיה! ווההההה!

Apikachu L

New member
שוויצר.

אני במגמת ביוטכנולוגיה. ואלי לא שמים לב? למה? למה?? למה??? (עזוב, אני סתם מתבדחת)

Wolf GiRL™

New member
אתה לא פיזיקאי?

ומאיה, אני שמחה שעברת וגם אני יכולה לעזור אם את צריכה משהו, בהצלחה עם הש.ב.

קורורו

New member
XD ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif חמודים ../images/Emo6.gif

תודה
ההודעה שלך שיעשעה אותי במיוחד מילי XDDD

Wolf GiRL™

New member
אכן, כן.

למה הייתי כל כך בטוחה שאתה לומד פיזיקה?. ובנוגע לציון 91 שלך במבחן,סתם בגלל שאני חייבת להשוויץ גם
, אני קיבלתי 92. ודרך אגב, איך הלכו לך הבגרויות שנה שעברה?

../images/Emo6.gif

את מזכירה לי את התחרות שאני עושה עם חבר שלי. אני תמיד עוקף אותו בנקודה אחת. רק שבביולוגיה הוא קיבל 96
הבגרויות היו בסדר, בהתחשב בזה שנתנו למורה חדשה בבית-ספר ללמד אותנו והיא הייתה גרועה, אז חצי שנה לא למדנו כלום. כשכבר נזכרו להעיף אותה, לקחו עוד כמה חודשים עד שמצאו עוד מורה, גם הוא חדש. אז בקושי למדנו היסטוריה. נחשו מי מלמד אותנו היסטוריה השנה? כן, שוב מורה חדשה.

rona92

New member
אני לא מאמינה!!!!!!!

אני הכי קטנה בפורום... איזה אומללה אני(כן, בטח)

למעלה