מה שלומכם אנשים?

Eyedan

New member
מה שלומכם אנשים?

וואלה אנשים מה איתכם? כמה זמן לא הייתי כאן... סתם המלצה לערב חמים זה.. Pink Floyd - Comfortably Numb מתוך האיחוד בלונדון לפני יומים (Live8), היה גדול וגדול שהיה! אז..מה איתכם? איך החופש? איך הצבא? איך החיים בכלל?

GentlyWeeps

New member
אכן אכן

הביצוע היה מדהים אגב עוד ביצוע לייב טוב לשיר הזה יש בדיסק PULSE , ביצוע מרגש עם סולו מפציצ

Eyedan

New member
אני לא שומר טינה..

לרוב האנשים לפחות.. אז כן סולח
אבל.. תדברי איתי במסנג'ר על זה כבר..

THE BLACK MAMBA

New member
ללא ספק לדעתי להקה שהקדימה את זמנה

החברה האלה כבר זקנים ועדיין יש להם עוצמה במוסיקה שלהם, בכלל איחוד שהתרחש לאחר 24 שנה זה מדהים, אני אישית לא ראיתי את זה בהופעה חיה, אבל הקלטתי את זה וראיתי את זה 3 פעמים כדי להבין את האירוע המטורף הזה שהתרחש שם, חבל שהם רק התחילו להתחמם והם היו צריכים לרדת, בכל אופן אני ממליץ בחום לכולם לראות את הסרט החומה, ואת ההופעה בפומפי, ללא ספק להקה שתחתם בהסטורית הרוק העולמית, יש להם מוסיקה מיוחדת שצריכים להרכין ראש ולהתעמק כדי להרגיש א הויברציות ואת האנרגיות שהם משדרים ברוב המוסיקה שלהם, ממש כמו טראנס איכותי ..

Eyedan

New member
מסכים איתך גיא ../images/Emo13.gif

בדיוק מה שאמרתי לחבר שלי גם כשהם מבוגרים הם יודעים לרגש. וראו בעיינים שלהם שלפני כל פריטה על הגיטרה גילמור ווטארס הם טיפה חוששים מהתגובה של הקהל זה פשוט ריגש אותי. וגם גילור כשהוא שר היה מבט של חששות שאולי הוא שכח את המילים, או פחד להתבלבל. פשוט להקה ענקית אין עליהם ולא נראה לי שיהיה.

GallaxY

New member
../images/Emo6.gif The wall ../images/Emo6.gif

כן באמת למרות גילם המתקדם הם מנגניםםםם כאילו הם מקליטים לדיסק
יש להם את זה , להקה פשוט מדהימה, חבל שהמופע היה כ"ך קצר.

עי-דנוש ../images/Emo3.gif

גם אני לא הייתי כאן מאה וחצי שנה חחח שאלת איך הולך אז ככה :] ... החיים יפים ,אין זמן לנשום . עסוקים נורא אבל זה שווה את זה
נ.ב אחלה המלצה :]

למעלה