מה שלומך?

האלי

New member
מה שלומך?

שיחת טלפון רגילה... "יופי נהדר", אני עונה, "ואיך אצלך?" "גם ככה", מגיעה התשובה... "ובכל זאת", היא שואלת, "מעבר לכל זה, מה שלומך?" היא יודעת לשאול זותי... "לא יודע", אני עונה לה, "אני חי בתוך בועה. טוב לי נהדר לי. לא נוגע בעולם, העולם לא נוגע בי... מה יכול להיות יותר טוב?" אחר כך, אחרי שהסתיימה השיחה, הסתכלתי החוצה, על הגשם, על הלימונים שעל העץ, על העולם שבחוץ. ושתיתי לי כוס תה, כמו שאני אוהב בימים הקרים. והיה לי הכי כיף בעולם. שלכם, האלי.

*יערית

New member
תמיד אמרתי ....

שאלו השיחות הכי מעניינות שיש..... כי למעשה אתה פתאום מגלה משהו על עצמך
{נגעת לרגע בעולם מבלי שתרגיש}

michaly43

New member
ואני אומרת-מצב קטטוני

נגעת לרגע בעולם החיצוני- כי צלצלו אליך אבל כמו רבים, יש לי תחושה שאתה בת -יענה נחמד, להתעלם, לא להרגיש, לחיות בבועה, כי זה בטוח הרבה מחברי- מעמד בינוני ומעלה- עוד ליפני שנתיים, לא פתחו עיתונים, לא התעניינו, בנו לעצמם עולם משלהם- כדי לשמור על שפיות ושלוות נפש. אולי זו הדרך, אינני שוללת אותה. אני רק לא מסכימה איתה. אם טוב לך ככה, אני מקווה שרק לזמן קצר כדי לצבור כוחות, כי אנשים חחכמים אבל פסיביים, לא תורמים, ולדעתי אתה בהחלט אוהב לתרום , לפחות את מחשבותיך....לפחות עד היום נהיניתי לקרא אותך.

maof

New member
האלי ........אולי זה טוב....אולי לא

אבל לחיות בתוך בועה לא בדיוק דבר שהייתי ממליץ הראש יכול להיות בעננים ........ אבל עדיף שהרגלים ישארו על הקרקע...... מעוף

ophra

New member
ואני משום מה לא מצליחה להבין

מה היה הלך הרוח שלך האמיתי כשכתבת שורות אלו או יותר נכון.... כשאמרת את אותן מילים באותה שיחת טלפון.... מכירה את הבועה הזאת.... חיה בה בעצמי לא רע... ואני הולכת עכשיו להמרות את פיה של |חיפושית|...
יודעת שהשהות הזו בבועה לא באה רק ממקום טוב יודעת שלא רוצה להשאר שם, בבועה, לנצח רוצה לגעת בעולם גם אם ישרוף קצת לפעמים רוצה שהעולם יגע בי גם אם לפעמים זה יכאב ואתה?????? עפ
(מה, לא?
)

r e d head

New member
כן....

בדיוק כך כשקראתי את האלי....שאלתי את עצמי...ו... זה טוב או לא טוב החיים צריכים להיות יותר ממה שכתוב שם

*יערית

New member
החיים ......

עבור כל אחד מאיתנו הם משהו אחר.. אני דווקא קראתי והבנתי ממנו שבהחלט טוב ונעים לו במצב שהוא נמצא...ואולי כל זאת בעיקבות אותה שיחה טלפונית שבהשוואה אליה הוא במקום הרבה יותר טוב. מה רע לצאת לגינה לראות את הפריחה..להרגיש את הרוח הנושבת, לקפוא מקור...לשתות תה עם לימון..לחייך אל העולם ולחשוב שאתה לא נוגע בעולם והעולם לא נוגע בך? הוא בהחלט נוגע בעולם...אך הנגיעה שהוא מצפה לה היא בחירה שונה מזו ששאלה"חוץ מהכל בסדר...הכל בסדר"?
{יערית מסיקה מסקנות רק מבין השורות..אין לה שום קשר לכותב
} כמו מבחן בסיפרות.....

blonda3

New member
האלי-נשמע כמו שלמות קוסמית../images/Emo140.gif

נשמע שאתה שלם עם עצמך ושטוב לך ככה. אז מה יכול להיות טוב יותר? שאולי עם הזמן תפגוש באחת כמוך שטוב לה ככה עם עצמה,כמוך, ואז..... אולי תתערבבו קצת יחד.....

ארלה4

New member
מה כל כך לא ברור?.....האלי חי לו

בתוך בועה (שאגב קיימת אצל כולנו) והבועה היא אהבת העצמי.....מה רע???????. תאמינו לי לפעמים כל אחד צריך לכנס לבועה מסוג זה! ובכלל אם יש נוף יפה ותה חם ושיחה ידידותית!! -אחלה אבל נידמה לי ,שזה הולך טוב גם עם קפה...

Lonely In Blue

New member
ואצלי....

הכל הולך. אפשר כוס תה, עם נענע או לימון, עם שתי כפיות סוכר. ואפשר גם כוס קפה, שחור, עם חצי כפית מחוקה סוכר. ואפשר גם כוס יין קברנה סוביניון. ואפשר גם כוסית ויסקי. ומה לעשות, צריכה להתלוות לזה גם סיגריה. והבועה שלי היא כזאת שלא רק העולם אינו נוגע, אלא גם אני לא מצליח לחדור מבעד לבועה. כך שאין לי מושג אם טוב לי או לא. "כי האדם עץ השדה כמו האדם גם העץ צומח כמו העץ האדם נגדע ואני לא יודע איפה הייתי ואיפה אהיה כמו עץ השדה" (נתן זך)

לא נוגע בעולם, העולם לא נוגע בי...

המילים מחייכות אך המשפט הזה זועק.. לא נעים לי לומר...אך זה מזכיר לי הגדרות לאוטיזם... ואז...זה לא מבחירה... אתה ...בחרת.... להיות בבועה הזו ואומר שמאושר לך בה אבל האלי... שניה אחר כך... תיארת את שראית בחוץ את הגשם, את הלימונים שעל העץ... וכאילו יכולתי לראות להרגיש ואולי אפילו להריח את ניחוח הלימון בגשם הרטוב... לא חושבת שהייתי חשה...לו בך זה לא היה נוגע בכלל כי אם לא היה נוגע...אז למה בכלל לספר על זה? אז אחלה בועה יש לך אך נראה שיש בה בקיעים קלים, שמכניסים אליך את הדברים הטובים ואולי תפקידה של הבועה הוא להגן עליך מפני החוץ הדוקר ומאפשר לך להנות רק מהטוב? יעל (שמדברת תוך כדי הרהורים, ובמחשבה שניה, אין לה מושג מה אמרה) אז...אם אין לי מושג מה אמרתי, לפחות אנסה לשלוח חיבוק מבעד לניילון הנצמד הזה שעוטף את הבועה... ואולי ...הוא יקרע קרע קל... שיכניס קצת חום מן החוץ.. {}

למעלה