מה שלומך moonlight?
M moon light2 New member 1/6/03 #2 ../images/Emo12.gif../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif תודה רבה על ההתעניינות אני ממש מסמיקה פה אני בסדר..שורדים יש לי מחר בגרות.. אני מקווה לעבור בע"ה אני מחכה כבר לתאריך- 16.7.03 שאז אני ר-ש-מ-י-ת אסיים ביצפר כל הבגרויות יסתיימו ואני לא אהיה יותר תלמידת ביצפר(כמובן בהנחה שאני אעבור את כל הבגרויות) כמה שאני מחכה לרגע הזה............. מה קורה איתך
../images/Emo12.gif../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif תודה רבה על ההתעניינות אני ממש מסמיקה פה אני בסדר..שורדים יש לי מחר בגרות.. אני מקווה לעבור בע"ה אני מחכה כבר לתאריך- 16.7.03 שאז אני ר-ש-מ-י-ת אסיים ביצפר כל הבגרויות יסתיימו ואני לא אהיה יותר תלמידת ביצפר(כמובן בהנחה שאני אעבור את כל הבגרויות) כמה שאני מחכה לרגע הזה............. מה קורה איתך
מ מנטיס New member 1/6/03 #3 נפלא../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif אני ממש שמח לראות שאת פעילה בפורום והרגשתך הכללית השתפרה מהפעם הראשונה שהגעת אלינו. ושאת מקבלת את האהבה שניתנת בפורום מקסים זה. אור ואהבה. אורן.
נפלא../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif אני ממש שמח לראות שאת פעילה בפורום והרגשתך הכללית השתפרה מהפעם הראשונה שהגעת אלינו. ושאת מקבלת את האהבה שניתנת בפורום מקסים זה. אור ואהבה. אורן.
M moon light2 New member 1/6/03 #4 ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif חחחחחחחחח כן, אני זוכרת את ההודעה הראשונה שלי באמת יותר טוב הסוף(של ביצפר)כבר נראה באופק וזה רק עושה טוב! שוב
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif חחחחחחחחח כן, אני זוכרת את ההודעה הראשונה שלי באמת יותר טוב הסוף(של ביצפר)כבר נראה באופק וזה רק עושה טוב! שוב
א איל באש New member 1/6/03 #5 moon ../images/Emo50.gif בבגרויות . איזה כיף לסיים בית ספר. אני גם עכשיו מסיים לימודי תואר , ויש לי מבחנים ועבודות. אהבתי את התאריך בו את מסיימת בגרויות זה היום הולדת שלי.
moon ../images/Emo50.gif בבגרויות . איזה כיף לסיים בית ספר. אני גם עכשיו מסיים לימודי תואר , ויש לי מבחנים ועבודות. אהבתי את התאריך בו את מסיימת בגרויות זה היום הולדת שלי.
M moon light2 New member 2/6/03 #6 ../images/Emo9.gif|בהצלה|גם לך ו../images/Emo51.gif../images/Emo29.gif