"מה שלומך ירון?" .."ברוך ישוע":)

yaponchik

New member
"מה שלומך ירון?" .."ברוך ישוע":)

אחים ואחיות יקרים, מלאי רוח האדון ואהבת האב, מלאים מעשי חסד וניפלאות וגבורות, אני רואה שיש פה הרבה חילוקי דעות, אבל ככה זה העולם, עד שיבוא היום שכולם יכירו אותו וידעו אותו מקטנם ועד גדולם ולא יהיה עוד דבר כזה אני חושב ככה, אתה חושב ככה. והאמת תיתבהר ותהיה מאומתת ע"י הבורא המבורך אשר אין מלבדו.. בכל מיקרה ברכות לכולם, כל הענין הוא לדבוק באדון, וללכת אחריו, ליהיות תלמיד שלו, לעשותאת רצון אבינו כילדים, אין עירעור על ארבעת הבשורות וכמו שגמליאל אמר במעשי השליחים, אם העצה הזאת לא מאלוהים, היא תיפסק ולא יהיו לה פירות. ואם מאלוהים היא תישא פירות הרוח ואהבה וחסד המושיעה. .. הייתי בירושלים בסוף שבוע:)אני כל כך אוהב ללכת לשם, לבקר את המישפחה. כמה כייף זה שיש מישפחה כל כך גדולה ואוהבת :) להתפלל ביחד לשיר, לקרוא לאכול מדבר ה'. הייתי בבית כנסת משיחי!:)שזה פשוט ניפלא:) זה כל כך חשוב. מבחינת יהודי לשמור על המנהגים והחגים היהודיים והתפילות ביחד והשירות ביחד בבבית כנסת, ולעשות את כל זה עם שם ישוע, זה כל כך שלם ומבורך. מה שיפה שם כל כך. שזה לא אופי של בית כנסת רגיל, יש שם חופש ברוח, והרבה שירה, ותפילה. וקריאה מהתורה והברית החדשה וכל כך הרבה ידע בריא וטוב לזיקני הקהילה על הדת היהודית והנוצרות והכל, שזה פשוט ניפלא ונותן הרבה כלים מבורכים:) אפילו הראו לי תפילה מסידור של בית כנסת, שהיא תפילה של שמעון כיפא המכונה פטרוס.:) ורמזים בספרות של נחמן מאומן שהוא ידע על המשיח וכתב בספר שלו ליקוי מוהרן בפקר א', שהמשיח הוא דג:) וכולנו יודעים מה משמעות רשי התיבות של דג ביוונית:) בערב עשינו קבלת שבת, והיו אצלנו גם שתי מאמינות מנצרת.. עכשיו תהיתי אם יש פה אנשים מנצרת, פשוט שמעתי שבונים אצלכם קהילה ממש גדולה משהו מושקע, ובכלל אני כל כך רוצה לבוא לבקר שם.. אני זוכר שהיה פה בפורום משהו חרידי שהתעניין לגביי הבית כנסת משיחי, הייתי מאוד רוצה ליצור איתו קשר ולתת לו את הכתובת. כשכתבתי בפורום, כתבתי לכם שאנשים פה בעיר קרית גת. הגיעו לאמונה, וזה גדל...ושחמש מהם ניטבלו במיי גשם בחורשה ליד העיר:)מיי גשם עם צפרדים לא סתם!:)חח עד כדי כך הם החליטו ללכת אחרי האדון, רק שבאמת צריך להתפלל בישבילם הרבה, לחלק מהילדים ההורים עושים בעיות וזה מדכא אותם... אז רציתי לבקש באמת מכם להתחזק בתפילות בישביל העיר הזאת שאני יודע שהיא כולה תיוושע ותגיע לאמונה ותהיה לעיר היושבת על גיבעה שתהיה זורחת בגבורת האלוהים!:) אז ברכות ואהבה ברוח ישוע המשיח:) שיהיו ימים שופעים בחסד ומעשי ניפלאות של ה'

lion 7

New member
זה דבר נפלא ומעודד מאד

שרוח אלוהים מבקשת ניצולים מלפני יום האדון הקרב ובא ,.. אנחנו לא שמענו על קהילה שנבנית בנצרת (אולי עלית? ) ,אבל באסיפות של שני העמים במלון לאחרונה שמעתי שהיו שני אלפים.. אולם בשתי הערים יש הרבה מאמינים , ואני מבין טוב את הכוון האמוני שכולם משתיכים בו ,ערבים ויהודים שנולדו מחדש ,, הזרמים האונגלסטים משיחים, בנצרת ותיקים מאד עוד מלפני הקמת המדינה , וסתם לתוהים על מוצא היהודים המשיחים , אני נפגשתי לראשונה מלפני 20-22 שנה עם מאמין יהודי (בן למשפחה דתית !!) בטכניון בחיפה ,האדם היה שליו , היה לו רצון עז לספר על הלידה החדשה , כשהוא מפתיע אותי (וגם ביישה אותי הסיטואציה , בהיותי נוצרי או מסיחי מהלידה ואני אמור לא להתביש באדוני שאני נושא את שמו לשוא ).. אולם מאוחר יותר היתה רעידת אדמה בחיי , שחייבת להמשך, לנצח .. תבורך אפוצינק

yaponchik

New member
עיסה אל מסיח!:)

יהודים משיחיים יש עוד מלפניי שנות השיבעים..ועוד בזמן קום המדינה.. ואת האמת. מלפניי יותר מ200 שנה:) שזה כבר מעודד יותר!:) יהודים משיחיים יכולים להיקרא משיחיים גם. זה לא משנה... תודה לאל אתמול בלילה קראתי במעשי השליחים את פעולות הרוח החופשיות שנעשות בהם.. והתפללתי שבאמת כמו בימי השליחים כך גם היו יהיה בארצנו.. והיום חבר שלי אמר לי שהוא הולך לחבר שלו שנישברה לו היד להתפלל בישבילו, הוא אומר שחל שינוי ביד.. אבל לא עד הסוף.. תודה לאל המבורך והקדוש שהוא מקים פה ילדים שיפארו את שמו ולא התביישו להשתמש בסמכות שניתנה להם בשם ישוע המשיח!":) אני גם אחד שנולד מחדש:) ואני שמח שה' הושיעה אותי בזמן ובדרך שהוא ידע לעשות כדי שאגיע אליו... הללויה:)

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifנזכיר את המקומות שהזכרת בתפילות

אמן ולא ידעו דיכוי והטרדות, למרות שזה דבר מאוד צפוי, שאפילו אנו מוכנים לו בספר הקדוש שמדבר על זה. תבורך יאפונצ'יק

למעלה