מה שיחקתם השבוע?

ahstamker

New member
שיחקנו אצלי בבית dixit ופורטו ריקו שבו...

אני ניצחתי :)

פורטו ריקו עם המשפחה?

שם יש הרבה אנגלית, לא?!
צלש על הניצחון

הסיכום שלנו

GT
2 סיבובים עם שני הבנים (9, 12)

המשחק הראשון היה צמוד מאד
במשחק השני עקב התקפה מטאורית חסרת תקדים - רק אני שרדתי
מה שגרם למובילי 2 החלליות שמולי ליבב אנושות, לאיים בהשמדת המשחק ולהעלים ראיות

אנחנו בינתיים משחקים ללא השעון ואני גם מראה את 3 הערימות המותרות לכל השחקנים ומסבירה כל קלף.

שיחקנו גם סקוויקי בנסיון לרכך את עוצמת הרגשות שGT הפיק.

(אבל זה לא עזר
)

ahstamker

New member
אשמח לדעת כמה המשחק תלוי שפה כי עם המשפחה..

שאני משחק זה קצת בעיה האנגלית..כי בבאר שבע לא כול כך יודע אם יש קבוצות שמשחקות..

אצלי הבעיה זהה

המשחק לא תלוי שפה.
למעט קלף אחד שיש עליו רק כיתוב כל הקלפים מאד ברורים ובעצם לא מכילים כיתוב אלא רק איורים.
מה גם שבשעת פעולת הקלף הוא גלוי לכולם
בקיצור - אצלי גם ילדים ללא אנגלית כלל משחקים מעולה.

sandman2017

New member
סיכום

שלושה משחקי Legendary אחד מהם סולו - נראה כמו משחק הכרות נהדר לזאנר הdeck builders ומצוין לחובבי קומיקס , האם יש בו יותר מזה? אני אעדכן אחרי עוד כמה משחקים.

משחק אחד של פנדמיק ברמה הקלה הסתיים בניצחון ראשון ומוחץ שלי ושל שרוני(אחרי שני הפסדים), אני מוכן להעלות את רמת הקושי לרמה הרגילה(5 קלפי מגפה).

משחק אחד של קרקסון הטירה, המשחק הזה לא הגיע כבר שנה לשולחן, ואת קרקסון אנחנו משחקים בשני ה ipad's שלנו, אבל זה עדיין ואריאנט חביב לשני שחקנים עם יותר אסטרטגיה מהמשחק המקורי.

ומשחק אחד של Lords of Waterdeep שנגמר בטנטרום שלי לאחר שהבנתי שהפסדתי... אני חייב להיות שחקן בוגר יותר...

הקטגור

New member
ספר על הטנטרום?

נשמע מעניין...
חוץ מזה - תתחיל לבוא לשחק איתנו. במשחקים שלנו זה הרבה יותר כואב להפסיד והטנטרומים הרבה יותר אינטנסיביים (;

sandman2017

New member
אתה יודע שאני רוצה להצטרף...

אני פשוט לא מצליח, לחזור מהעבודה מרחובות בשבע שמונה בערב להשאיר את אשתי בבית ולצאת לקור לשחק 4 שעות TTA או ECLIPSE זה רק קצת יותר מושך מללכת לחדר כושר...וגם את זה אני לא עושה...

אני צריך שיפטרו אותי , אז אני אוכל להצטרף!

הקטגור

New member
TtA, TS, SMC:TBG, Eclipse

Through the Ages פעמיים בשני שחקנים (ניצחתי, פעם אחת בהפרש גדול ופעם אחת רק בכ- 7 נק') פעם נוספת ב-4 שחקנים שבה הפסדתי (שני שחקנים נכנעו ורק אני ושחקן נוסף נותרנו לעידן השלישי. הפסדתי בכ- 30 נק עקב טעויות שברורות לי מהן, אז זה טוב).

Twilight Struggle - פעמיים, פעם אחת כרוסים ופעם אחת כאמריקה. בשני המשחקים הרוסים ניצחו :)

Eclipse - ארבעה שחקנים. הפסדתי בצורה מוחצת (טוב, בערך, השחקן הרביעי נמחק מהמפה והלך הבייתה בתור 7), אבל עשיתי King Making לשחקן אחד ובכך מנעתי את הניצחון מהשחקן שתקף אותי, אז הייתה לפחות תחושת נקמה מספקת.

Sid Meier's Civilization: The Board Game - משחק אחד שהסתיים לפני כשעה ^_^
ניצחתי בתור 10 ע"י Culture בזמן ששחקן אחר היה מנצח בסוף התור באמצעות מדע. היה משחק מעולה!

sonde

New member
KINSBURG + DIXIT

שלושה שחקנים ב- KINSBURG הבן שלי ניצח בהפרש של 4 נקודות ממני בהחלט היה מרוץ צמוד שאני לא הלכתי על השורה של בתי התפילה...

DIXIT - שיחקנו בשלושה + קלף מהערמה כפי שהציעו פה, עדין אשתי ובני אוהבים אותו אני מחכה לראות מה יקרה בהמשך.

ycyclop

New member
Rattus

לימדתי את בן ה-8 שלי את rattus. בהחלט משחק חביב וקליל שמתאים לו לגיל. משחק ראשון שלו אז הוא הפסיד אבל הבין מהר כמה מסוגי הטקטיקות במשחק.
בגדול לפי דעתי המשחק פחות טוב בשני שחקנים ורצוי לשחק לפחות עם שלושה.
בערב המשחקים ביום חמישי שיחקתי:
Puerto Rico: חביב כרגיל
Cloud 9: משעשע כרגיל
Guillotine: אין כמו משחק לעריפת ראשים לסיום הערב

למעלה