מה שחסר לי כאן..

stefan10

New member
מה שחסר לי כאן..

זה שנדבר על היחוד שלנו והקשיים שלנו כגברים גאים גדולים או כאלה שלא עומדים בקרריטריונים של "רזים חלקים ודוגמנים" (לא כולל אותי שאני חושב שאני מהמם) בקהילה הגאה הגדולה סביב כל החיפוש,ה"אוטינג",ה"שוק-בשר" ןזה בעיקר לפנוים שבנו שעוד יוצאים לראות ולהראות..אשמח לתגובות.כן יש כאלה שבגלל אידיאל זה מסרו גופם לאלי ה"ליזר" כדי להתאים לקריטריונים ה"קהילתיים" אז...

ז י ק ו

New member
קשה ?!

סטפן, למה אנחנו צריכים ליצור בעיות במיעוט בתוך מיעוט? אתה חושב שלך כדוב יש יותר בעיות וקשיים מאשר להומו אחר? אשמח לשמוע על זה ממך או מאחרים... לא אוהב קריטריונים והגדרות כל אחד יאהב מה שהוא רוצה (מגולח, רזה, חלק, דוגמן) העיקר שניהיה מבסוטים...

stefan10

New member
כתבתי את מה שכתבתי כי אכן

כך זה קורה.לי כך זה ולפחות חבר אחד בפורום חבר טוב חושב כמוני.חבר אחר יקר לי. לפי דעתי האישית בלבד ואולי אני טועה פנה למין השני מתוך עיפות מכל מה שקורה ב"קהילה" וההשלכות של זה. אני שמח בשבילו אם אכן הוא מאושר וכנה בכל חלקיו. אני מאמין שלעוד אחרים מאיתנו זה קרה ועדיין קורה.לצערי הרב דבר נוסף שעצוב לי רוב חבריי הגאים הם לא מקהילת ה"דובים גאים" אלה שכן חציים רחוקים ממקום מגורי..אז מה אתם אומרים??? זה לא אומר שהרמתי ידיים והתייאשתי אבל אני יותר אפתי וממשיך לחיות בכנות ובהתפתחות.

ז י ק ו

New member
"אין עוד יום - אין עוד דקה"

החבר היקר שלך היה גם חבר יקר שלי, אני חושב שהוא פנה למין השני לא מסיבות של עייפות מהיותו הומו דוב אלא מסיבות של נוחות והסתתרות בתוך הארון מול ההורים והמשפחה. גם אני שמח בשבילו שאכן טוב לו במצב הזה, ומאחל לשניהם רק להצליח. מה שמיוחד בך זה שאתה אף פעם לא מתייאש, אתה תמיד אופטימי לגבי כל דבר שקורה לך בחיים, וזה חשוב. וזה שיש לך חברים שהם לא דובים, רק אמור להחמיא לך שאתה יוצא דופן ומיוחד יותר מהם.

למעלה