מה שוב אני לא כאן

מה שוב אני לא כאן

כן שוב אני לא אתכם . השעה כבר מאוחרת ואני עדיין לא ראוה מתי אני יוצא מהמשרד(שמישהו יוריד לי פטיש על הראש).לישון עם חלומות וואווו זה כבר שנים שאני לא חולם מגיע למיטה מרוטש לחלוטין. אבל הכי מעצבן זה הבקרים, אוףףף למי יש כח להתעורר. נו טוב הכלב שלי עושה לי טובה וגורר אותי למקלחת. הלקוחות ממש לא מתחשבים כבר מ07:00 הנייד מתחיל ... סמתי לו מנגינה של "אני ,אתה והוא ובנו של הקנגורו" לפתוח זה מקל על העצבים... בשורה תחתונה, לא היתי משנה דבר... מהנה מכל רגע (מזוכיסט-אבל יש גם כאלה). כן החלום שלי הוא לשבת על איזה קוקטייל טרופי על אחת מהאיים שעל קו המשווה, להתקשר למנהל שיווק ולשאול אותו "נו כמה מכרת היום?" אבל עד אז.... אההה, כן כשה אני אקנה כרטיסי טיסה אני מבטיח להשאיר הודעה... סגול.

מתעקשת על סגולללללללללללללל

אוףףףףף אתה הרבה זמן לא איתנו
מקווה שאתה לא עובד קשה מידי ושאתה לא שוכח לאכול כמה עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים ולשתות כוס מיץ צוף לפחות פעם ביום.. (וטיפה פחות לעשן
) והאי שלך בטוח ממתין לך... עם כל מה שיש בו...
רק טוב!!!

סילבסטר

New member
יא חתיכת בכיין ......

מה אתה מתלונן יא קוטר ?! די ניגמר השבוע אפשר לרדת דרומה מחר לטייל עם הג´יפ או להמשיך עוד דרומה ולצלול או להמשיך עוד קצת ולרדת ל
בכל מקרה ההחלטה היא שלך ולסיום משהו קטן : נערה: באתי להתוודות על כי חטאתי. כומר: מה חטאך, ילדתי? נערה: קראתי למישהו בן זונה. כומר: ולמה קראת לו בן זונה? נערה: כי הוא נגע בידי. כומר: ככה? (נוגע לה ביד) נערה: כן. כומר: בגלל זה לא היית צריכה לקרוא לו בן זונה. נערה: ואז הוא נגע לי בשד. כומר: ככה? (נוגע לה בשד) נערה: כן. ככה. כומר: בגלל זה לא היית צריכה לקרוא לו בן זונה. נערה: אבל אז הוא הוריד לי את הבגדים. כומר: ככה? (מוריד לה את הבגדים) נערה: כן. בדיוק. כומר: בגלל זה לא היית צריכה לקרוא לו בן זונה. נערה: ואז הוא הכניס את המה שמו שלו למה שמו שלי. כומר: ככה? (מכניס את המה שמו שלו למה שמו שלה.) נערה: כן! כן! כן! כומר: בגלל זה לא היית צריכה לקרוא לו בן זונה. נערה: אבל היה לו איידס. כומר: איזה בן זונה!! זה לא מקורי שלי אבל.... סיל ולכל השאלות זה פשוט קיצור להזכיר לי לקחת את החיים בצד הקל שלהם...

למעלה