מה שובה אתכם באישה?

elindith

New member
מה שובה אתכם באישה?

מה יגרום לכם להרגיש לגבי בחורה שהכרתם שהיא לא סתם עוד קטע חולף?

seeyou

New member
אני יכול לדבר רק בשמי...

דבר ראשון-החלטה אישית לגמור עם ה"קטע החולף" יוסי או לפי התמונה....

elindith

New member
כלומר, זה מלכתחילה לא משהו

שתלוי בה. אין לה הרבה ברירות. היא יכולה להיות נהדרת, אבל כל עוד אתה לא מוכן למחויבות, אין לה סיכוי.

seeyou

New member
ב"בתפיסת העולם " שלנו טמון הכול!

כל עוד הגבר לא מוכן למחויבות, אין לה סיכוי.(זה בדרך כלל) אבל זה מאוד תלוי בנשיות של הבחורה היא אמורה לדעת איך לתת לו הרגשה שהוא,מרצונו רוצה... זוכרת את הסיפור.... " אלוהים יש לי בעיה! מה הבעיה חוה? אלוהים אני יודעת שיצרת אותי וסיפקת לי את הגן הנפלא הזה ואת החיות המדהימות האלו, ואת הנחש המצחיק בטרוף, אבל אני פשוט לא מאושרת. אבל מדוע חוה? "הדהד קול האלוהים" אלוהים אני בודדה. ובא לי להקיא מתפוחים. טוב חוה, אם זה ככה, יש לי פתרון בשבילך. אני אברא אדם רק בשבילך. אבל מה זה אדם, אלוהים? האדם יהיה יצור עם חסרונות, והרבה תכונות רעות. הוא ישקר, ירמה, יהיה שחצן ורברבן, הוא יעשה לך צרות. אבל הוא יהיה גדול יותר, מהיר יותר, ויאהב לצוד ולהרוג דברים. כשהוא יהיה חרמן, הוא יראה מטופש, אבל מאחר והתלוננת, אני אברא אותו באופן כזה שהוא יספק את תאוותיך וצרכיך הגופניים. הוא יהיה חסר דעת, הוא לא יהיה נבון, כך שהוא יצטרך את עצתך בשביל לחשוב כמו שצריך. נשמע נהדר, אומרת חוה, תוך הרמת גבה אירונית. איפה הקטצ´, אלוהים? טוב נו... את יכולה לקבל אותו רק בתנאי אחד ומהו, אלוהים? כמו שאמרתי, הוא יהיה גאה, שחצן, ויעריך את עצמו... כך שאת תצטרכי לתת לו להאמין שבראתי אותו קודם... "

elindith

New member
גדול

אבל איפה מוצאים גברים שמוכנים למחויבות ואיך משכנעים אותם להיות מחויבים גם אם הם לא באו מוכנים?

seeyou

New member
איך קונים רכב?../images/Emo8.gif

יש אנשים שקונים רכב לפי הדגם ויש כאלו שקונים לפי הכיס. גם בעלים "קונים" בגישה דומה! תגדירי את הדמות של הבעל שאת רוצה אדם אנושי לא בעל מסרטים.... זאת המטרה... A dream is just a dream. A goal is a dream with a plan and a deadline. (Harvey Mackay) A goal is created three times. First as a mental picture. Second, when written down to add clarity and dimension. And third, when you take action towards its achievement.-- Gary Ryan Blair

skay5

New member
האישה האולטימטיבית דלמונדו

היא האישה האוהבת ונחשקת, כבת עין אישה עם ראש בריא יצירתית, תקשורתית העומדת מאחורי הגבר, מטפחת את בני ביתה המקרינה סגולות נפש יחודיות, אשת חייל. וכאלה הינן מצרך נדיר במחוזותינו כל אחת מנסה ומתיימרת,,אך..

מה שמושך אותי

הוא שכלה.בקיאות בנושאים שונים,חוכמת חיים.מישהי שתוכל להוציא ממך את האני אמיתי שלך.

elindith

New member
מישהי שאתה תרגיש נוח לידה..

אם אני מבינה אותך היטב..

open space

New member
אם התכוונת אלי אז את מבינה היטב../images/Emo8.gif

וגם אם לא התכוונת אלי, הלהרגיש נוח הזה לידה הוא באמת דבר חשוב מאוד

elindith

New member
גם לדעתי

האדם המתאים לי הוא מישהו שאני אוכל לאהוב את עצמי לידו..
שיוכל לקבל את מי שאני עם כמה שפחות ביקורת ולתת לי את החופש לעשות מה שעשיתי גם לפני שהייתי איתו, להיות אני..

open space

New member
הגדרה מצוינת, אין מה לומר

לאהוב את מה שאת בתוך הקשר, זה אומר שהקשר בכיוון הנכון. לפחות אצלי זה ככה. צריך להמשיך להיות אנחנו + שינויים מתבקשים, שעדיף שיהיו לטובה...

skay5

New member
ממה שכתבתי, על פניו..

אין ספק, כי אין בנמצא, כליל השלמות על כן לא נותר אלה ללמוד להיות אופטימיים לתת הזדמנות ושוב הזדמנות להיכרות בריאה, שלא תחמץ, פרגון הדדי וגמישות וחשוב מכל קומוניקצייה, שהיא עקב אכילס של רוב הזוגות, מחוסר קשב שהוא ערך עליון וסובלנות, לדעתי במילים אלו, נאמר הכל להית'

seeyou

New member
."מישהי שתוכל להוציא ממך ....?../images/Emo12.gif

.....את האני אמיתי שלך"?? בתנאי שהוא יכניס את האני אמיתי שלו לסיפוק רצונה! לצאת? יוצא לבד...אין צורך בעזרה!

niva99

New member
וגם..............

מישהי/ו שיקבל אותי כפי שאני ולא י/תרצה לשנות. מישהי/ו שאין צורך ללבוש מסכות לידו/ה. אלא להיות כמו שאת/ה.

למעלה