מה שהכי מכאיב זה

אוקי....

אם את מפחדת מהלבד - אז ברוך בואך למועדון! כולנו מפחדים!!!
ועכשיו ברצינות... הכנסי, תתרווחי, תרגישי בנוח, תכיני קפה (גם לי בבקשה אם אפשר) ויאללה... ברוך בואך.

ככה

כשהשמים מלאי ענני גשם נוצרת קשת בענן. ובעיני המסתכל. אחד שיראה קשת מרהיבה ועוצרת נשימה, והאחר יגיר שזו רק קשת של צבעים שנוצרה ע"י השתברות קרניים ושהיא תתפזר מהר ותשאיר רק את ענני הגשם. כמה סוכר בקפה ?

לאגוז

זה לא. אני לא מקנאה בו שהוא מקובל. אמנם הרגשות שלי אליו מעורבים, נעים בין חיבה לכעס. בסך הכל היינו 12 שנה ביחד. תבין, זה טרי, היום הוא רק עזב. ולא תהיה לו אפילו תקופת הסתגלות, כמו שלי תהיה. זה בטח נשמע קטנוני אבל לי זה משנה. בעיני זה היה נותן משמעות למה שהיה לנו. לחשוב שהוא כבר נלהב מדבר אחר....

יערית

New member
הבמה כולה שלך אייבי

תתחילי להיתערבב{לא יותר מידי
} מיצאי לך חברות, תתחברי לאלו שנעים לך לידם,תגיעי למפגשים עם הילדודס, למפגשים גם בלעדיהם..ותראי שתוך יום יומיים את מרגישה, רחוקה ממה שאת מרגישה עכשיו{לפעמים זו השלייה..אבל נעימה עד להיתפככות}

magic40

New member
אל תצטערי

זה שלא תהיה לו תקופת הסתגלות זה יהיה בעוכרו כי זה מתבטא בהדחקה,,הוא בטח לא מאושר מפירוק הבית וגם בעוכרה של הבת זוג שתהיה לו ואת תתעסקי בריפוי שלך הפנימי ,תתנקי ותצאי לחיים פרק ב ממקום אחר ,יותר בשל, הביזבוז זמן שלך על מה עושה אחרי שיצא מהבית מיותרעד כמה שקשה לך לשמוע!

my sunshine

New member
את טועה, כי גם

עם חברים, יש תקופת הסתגלות המצב הזה לא פשוט גם בשבילו [ואני לא מכירה אותו] הוא פשוט החליט לעשות מעשה ולנסות למצוא לו דרך מצא חברים שיעזרו לו קצת להסתגל עם מה שקורה, אך זה לא אומר שלא קשה לו.. אולי קצת יותר קל, אך עדיין.... אז קחי אוויר, נשימה עמוקה, ובחרי לך את הדרך הקלה ביותר בשבילך והתחילי גם את למצוא את השביל הכי הכי בשבילך

שליטה עצמית

את מתחילה דרך ארוכה עם האיש הזה, דרך שבה רק בעזרת רצון טוב תוכלו לעשות את זה טוב ויפה לטובתכם ולטובת הילדים. נסי לסדר לעצמך את הדברים בראש, להתגבר על קטעים כאלה, ללמוד לפרגן לו כשטוב לו למרות הכל. בלי זה הדברים פשוט לא ילכו.

רוצה להצטרף לפורום

לכל המגיבים. תודה. זו פעם ראשונה שאני מצ'טטת בפורום כלשהו. וזה מקל עלי קצת. אני לא מעוניינת להחזיק אותו. שנינו הבנו שעדיף להיפרד. אבל זה היה קל לי יותר לא לדעת שיש לו כבר חברים חדשים. אני מאמינה שזה היה מפריע לו אם לי היו חדשים. זה דבר שלא לקחתי בחשבון. וזה משגע אותי מכאב.

היי אייבי

אם את רוצה להגיב על מה שאומרים.. את לוחצת על כותרת התגובה שאת רוצה להתייחס אחיה.. ואז נפתחת ההודעה במלואה. בחלרה התחתון של ההודעה..יש לך אפשרות להגיב.

אייבי!! ברוך בואך אל ביתנו החם../images/Emo140.gif

הוושילי נא שרוולייך והתחילי להיות אחת מאיתנו. תקראי, תגיבי, שתפי אותנו וגם אנו נגיב לך. אין לי ספק, שעם הזמן הכאב שלך יתפוגג... כולנו היינו ועודנו בסירה הזו... יודעים על מה את מדברת. מאחלת לך ימים טובים ומאושרים

האבדן..החורבן..הבדידות..

מצבים קשים מאד..אבל למזלנו..הזמן מרפא את הפצעים. זמן.. ואם יש לך ידיד או מישהו קרוב..שיעביר איתך את התקופה הקשה הזו..יהיה לך קל יותר. אי אפשר להחזיק אף אחד בכוח.

Shane11

New member
ההרגשה שלך מוכרת לי לגמרי גם אני

מאוד פוחדת למרות שלי יש רק ילד אחד זה בכל זאת מפחיד. יחד עם זאת יש הרגשה של משהו חדש נקי ומלא הפתעות טובות וחופשי. יש אור בקצה המנהרה. זה נכון מה שאגוזי אמר, אם יהיה איתך מישהו קרוב שיעזור לך נפשית לעבור את התקופה הזאת יהיה לך הרבה יותר קל. תהיי חזקה בשבילך והכי חשוב בשביל ילדייך. מאחלת לך הרבה ימים טובים וחיים מאושרים

למעלה