מה שבית אחד....

מה שבית אחד....

מתוך שיר שלם יכול לעשות.....
..... רוצה שתדעי זה מכאן עד הסוף בטוב וברע אני אמשיך לאהוב אמריא לשמיים אחצה את הים אלך אחריך עד סוף העולם .... <חיים משה+יואב יצחק>

מה שהבית שנתת עשה לי..../images/Emo98.gif

אציע לך אהבה סוערת נגיעות קסומות תשוקה בוערת רגעים לזכור עימך לקחת ריח סכנה לב מפרפר אציע לך הכי שביכולתי אתן לך על מגש של עשב אותי חיפשתי אותך שם..

פורקים לך הבטחות....

צליל מיתר נקרע בעיניים שותקות ידיים מערטלות תשוקות , חיכית למגע גופי וראשך עכשיו מונח על חזי . גופך שניצח על תווי הלב דומם ועייף לאחר הכאת הגלב כיסופי הליל פורקים לך הבטחות על עוד שיבה אל אותם רגשות... <> אני כבר לא שם בכחול , רק כותבת מדי פעם ....

../images/Emo141.gif

מבטים עפים כמו להקות שחפים כמו אין יותר סיבות טובות הכל אותו דבר נשאר ועוד אמרתי לאהוב ועוד להיות קרוב יותר עד קצה הסוף כאילו שום דבר לא זז כמו שיורד גשם כמו שיורד גשם כמו אתה מבין סדינים הלילה בלי מילים, לגעת כמו מבט אל הראי בדרך אל עצמי.. טל גורדון

בגוונים שונים....

בצבעים שונים מחליפה תפקידים על גופה עוטה גוונים מזמינים , מפתה את הלילה בשחור בערת העור אל יד מגששת באור.... אל תוך גופה את גופו מחבקת תשוקות ברגעים של איש בה מאבקת , לשון מטיילת על עורף , חזה ואיבר מביא איש אל קו הגמר.. שחר מעיר אישה שרועה בצהוב נשימותיו וריחו עדיין בתוכה , ידיים מורידות כסות צהובה איש נצמד אל גופה החם מאחור.....

למעלה